Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 467
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
Slawena ,  newsm51!

# 451
  • Stuck in a moment
Абсолютно разбирам Бихтер затова че се самоуби, тя загуби всичко колкото и малко да е било то. Бех с любовта си към нея и обеща бъдеще което знаеше вътрешно в себе си че неможе да и даде, но тя не  знаеше това Peace
Майка и не я обича, сестра и си има свое семейство , развежда се с Аднан и ..........тя няма никой и нищо. Дори и малкото което е имала любовта и с Бехлюл е на път да изчезне с неговото заминаване и женитба.
Според мен за Бихтер най-важното нещо е да я обичат и когато разбира че неможе да има това тя невижда път пред себе си. За Фирдевс най-важното са парите и положението в обществото и затова когато ги нямаше се опита на 2 пъти да се самоубие . Peace
Все пак всичко е гени, нали са майка и дъщеря.

Съгласна съм!  Peace

# 452

Искам да ви почерпя.Моето дете днес става на 2 години.

# 453
Хайде, да ти е живо и здраво малкото златце  ura и вие да сте много щастливи с него smile3525

# 454
  bigdance2 Честит Рожден Ден на малката Емили!Да е много усмихната и палава за радост на мама и тати! Tada

# 455
Здравейте, форумът стана по-уютен последните два дена. Чета ви с удоволствие    bouquet

Славена - свеж хумор - много ми допада!      bouquet

Някой спомена, че Бихтер не трябвало да оставя майка си в къщата - и моето мнение е такова!
Хубаво, подаде й ръка в труден момент, после искаше да я отпрати, но "кукловодът" (както я нарича госпожата, ако не се лъжа) започна да изнудва собствената си дъщеря.
Аз мисля, че Бихтер искаше да стане част от това семейство и в началото наистина полагаше усилия, докато не "срещна" Бехлюл поне.
И ако не беше отровното виляние от страна на майка й, за мен нямаше да видим Бихтер от последните серии. Може да е била студена и своенравна в началото, но не беше това, което е сега.
За мен, за да стигне до тук, голяма вина има и Фирдевс. Ако има някой, който бих нарекла негативен герой(колкото и да звучи пресилено), то това е госпожа Фирдевс.

# 456
rubiq-весел празник!   bouquet
Винаги съм споделяла мненията ти, а аватарът ти е от един много любим и на мене филм!  Hug Hug   bouquet

# 457
  rubiq-да ти е живо и здраво детенцето,много да те радва  Hug

# 458
Наскоро в Технополис купувахме нещо и на щанда с книгите показвам на мъжа ми книгата на "Забраненият плод".Реакцията беше такава- Shocked Shocked Rolling Eyes ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Явно реши, че искам да я купя...........  Laughing

# 459
  • БГ
На малката принцеса Емили - да бъде много здраво детенце и с много късмет-за радост на мама !

# 460
Честит рожден ден на малката Емили,да е много щастлива,здрава и много обичана от мама и тати!!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm38 newsm38 newsm59 nbirthday  Gift  Gift Tada Tada

# 461
Честит Рожден ден на малката принцеса ! Пожелавам и щастливо и безгрижно детство !

А на мама и тати  - здраве , сили и търпение , за да отгледат и възпитат една прекрасна  млада дама !  bouquet

snn ,  Hug не бъркаш , точно така я наричам , защото до този момент всички бяха като марионетки в ръцете и ! Но и тя "обърка конците " ! Peace

# 462
Rubiq,Честит празник   bouquet   .Нека малката сладурана има много щастливо детство,изпълнено с игри,смях и пакости  bdbaloni  happy bd  hbdtu

# 463
Абсолютно разбирам Бихтер затова че се самоуби, тя загуби всичко колкото и малко да е било то. Бех с любовта си към нея и обеща бъдеще което знаеше вътрешно в себе си че неможе да и даде, но тя не  знаеше това Peace
Майка и не я обича, сестра и си има свое семейство , развежда се с Аднан и ..........тя няма никой и нищо. Дори и малкото което е имала любовта и с Бехлюл е на път да изчезне с неговото заминаване и женитба.
Според мен за Бихтер най-важното нещо е да я обичат и когато разбира че неможе да има това тя невижда път пред себе си. За Фирдевс най-важното са парите и положението в обществото и затова когато ги нямаше се опита на 2 пъти да се самоубие . Peace
Все пак всичко е гени, нали са майка и дъщеря.
Изобщо не съм съгласна но това е само мое мнение . Не мога да разбера самоубииството . Има хора преживели къде къде по големи и страшни трагедии от Бихтер. Това че си влюбен в някой , че той те е идоставил , че си е намерил друга не е най трагичното . Да майка и не я подкрепя , не я обича но това не е от сега . За Пейкер - Бихтер сама я отблъсна. И въпреки всичко живота продължава . Не си заслужава да се жертваш за друг освен за детето си . Има хиляди прекрасни неща в живот - Бихтер трябваше да го преодолее да продължи но не успя. Но немога да подкрепям и дори да разбирам самоубииството - не и с този мотив

# 464
Изобщо не съм съгласна но това е само мое мнение . Не мога да разбера самоубииството . Има хора преживели къде къде по големи и страшни трагедии от Бихтер. Има хиляди прекрасни неща в живот - Бихтер трябваше да го преодолее да продължи но не успя. Но немога да подкрепям и дори да разбирам самоубииството - не и с този мотив

Съгласна!  Peace Точно това не мога да разбера-обсебването от някой!Представете си, че Бихтер и Бехлюл бяха изживяли връзката си-бяха избягали, Бихтер е разведена и т.н.........Но нещо става-болест, инцидент и Бехлюл се спомине.........Какво става тогава?Бихтер е отчаяна.Самоубийството ли е решението ?
Отклонявам се от филма, но мисля за различни варианти, които водят до това да искаш да се затриеш умишлено.Липсата на любов от някой мъж ще ми бъде последна точка като мотив.......  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт