Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 436
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Познавам жена която за срок от7-8 години изгуби и двамата си сина   - единия от насилствена смърт , другия при катастрофа . Преди  известно време почина и съпруга и.Тя остана сама . Е това не е ли огромна трагедия . В сравнение с това глезотиите на Бихтер са повърхностни и смешни. Така че не я оправдавам за самоубииството  , съжалявам  само за това че стигна дъното в отношението си с хората

# 466
Познавам жена която за срок от7-8 години изгуби и двамата си сина   - единия от насилствена смърт , другия при катастрофа . Преди  известно време почина и съпруга и.Тя остана сама . Е това не е ли огромна трагедия . В сравнение на това глезотиите на Бихтер са повърхностни и смешни

Това е реалност ,колкото и тъжна да е
А другото е само филм,който като свърши и спираш тв,Бихтер и сие остават там...

# 467
Като се имат впредвид приоритетите на Бихтер и Фирдевс и заниманията им в къщата на Аднан...........  ooooh! Голяма "драма" е това да решиш с кой тоалет да се накиприш за вечеря или кой пръстен да си сложиш........   Sick Whistling

# 468
  • БГ
Да  ви споделя момичета снощи най ме впечатли сцената Дениз-Бихтер.
Независимо от развоя на филма и промяната на мнението ми, за Бихтер например и за други персонажи,Дениз от самото начало ми е била фаворитка.
За мен тя винаги беше и си остава най-финния,най-деликатния,най-достойния човек в къщата на Зиягил.Независимо от социалния й статус на гувернантка тя винаги е държала изправена главата си – гордо и с достойнство.
Бихтер може да е учила в най-престижния университет на Америка,но честно казано и липсват повече от 7 години възпитание.
Понякога когато говориш с тих глас повече хора те чуват.Спомням си,че когато моят баща започнеше да ни говори почти шепнешком ни сполетяваха най-големите наказания.

Та така Дениз показа класа с поведение, което е абсолютно непознато за Бихтер и Фифи.
Я си представете, ако тя приличаше на тях, какви ли интриги би сътворила и как ли би използвала и настройвала Бюлент и Нихал срещу „мама” .

Славенка, невероятна си! Четох и вицовете ти в съседната „махала” – направо в офиса се попиляхме от смях.Днес „кроки” я няма и ние сме – „пей сърце”!

# 469
Като става въпрос за самоубийството на Бихтер искам да ви споделя трагедията на една моя приятелка лекарка.Синът и беше единствено дете и тъкмо завършваше право се влюби в едно момиче,да но нещата м/у тях не вървяха и стигна се до там,че малката палавница си хвана друг и го заряза.Всички му давахме кураж и го подкрепяхме във всичко,само и само да я забрави,но за съжаление една прекрасна вечер след като бяхме на гости във тях,всичко беше перфектно..майка му до късно си е говорела с него целунала го е за лека нощ и спокойно си е легнала...просто с нищо не е дал да се разбере ,че нещо ще се случи след 1 час...На сутринта ми се обади приятелката ми и ми каза че синът и се е самоубил...останах като вкаменена.....веднага отидох при нея и се започнаха етапните процедури,които не са толкова интересни за вас предполагам.Но и до сега не мога да си обясни,защо това дете не си зададе въпроса как неговите родители ще преживеят тази трагедия....и струваше ли си да си отнема живота за една жена,която по никакъв начин не заслужаваше любовта му.Затова когато казах,че има по-ценни неща от това да обичаш някого и той да те изостави това не е трагедия....трагедия е когато посегнат млади хора на живота си зарада тази любов...В момента тя е омъжена и то щастливо, а той гние в гроба вече 10 години...а да не говаря за семейството му как живеят....Един живот ни е дал бог и трябва да го изживеем достойно,ценностно и да му се радваме въпреки трудностите които ни поднася майката "СЪДБА" всеки изминал ден...никой с нищо не е застрахован,нито пък знае какво ще му се случи във всяка следваща минута или секунда...Май се получи отново дълго...извинете ме...но просто не се сдържах..

# 470
То на Бихтер и но Фирдевс трябваше да им се падне някоя като тях - тогава щяха да видят те

# 471
Хората , решили да сложат край на живота си , обикновено не се нуждаят от конкретен мотив или причина . Достатъчна е само една искра , поглед , жест , дума , които да провокират решението им . Да стигнеш до това състояние , не е инцидент , това е дълъг път , като понякога дори не осъзнаваш , че вървиш по него . Обикновено това е последният вик или единственият, на човека , решил да сложи край на живота си. И физическият акт , е най- лесната част от изпълнението , агонията е в пътя !

Във филма , самоубийството служи за възмездие , това е Видов ден за всички ! Peace

# 472
rubiq ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!ПОЖЕЛЕВАМ НА НЕЯ ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И НЕКА МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 473
  • БГ
emely Hug- тъкмо те зърнах на балкона и бях решила да те повикам да не стоиш горе на течението Wink Wink Wink Wink и ето те - липсваше ми!

за днес от мен - довиждане момичета - отивам на театър!

# 474
# 475
Затова когато казах,че има по-ценни неща от това да обичаш някого и той да те изостави това не е трагедия....трагедия е когато посегнат млади хора на живота си зарада тази любов...В момента тя е омъжена и то щастливо, а той гние в гроба вече 10 години...а да не говаря за семейството му как живеят....Един живот ни е дал бог и трябва да го изживеем достойно,ценностно и да му се радваме въпреки трудностите които ни поднася майката "СЪДБА" всеки изминал ден...никой с нищо не е застрахован,нито пък знае какво ще му се случи във всяка следваща минута или секунда...Май се получи отново дълго...извинете ме...но просто не се сдържах..

bouquet

# 476
Djoleva,Emanuela20 направо ме потресе това,което сте написали.Наистина има много мъка по този свят Cry

# 477
Приятна вечер дами и до утре...  bouquet

# 478
Djoleva,Emanuela20 направо ме потресе това,което сте написали.Наистина има много мъка по този свят Cry
За съжаление е така..но някои хора не желаят да го разберат..едва когато им се случи в тяхното семейство такава трагедия ще разберат за какво става дума....

# 479
Във филма , самоубийството служи за възмездие , това е Видов ден за всички ! Peace

Е,да. Видов ден за всички,но защо за Бюлент-той какво и причини? Защо за Нихал-тя вярва до наивност и страдаше с Бих,искаше Бих и Аднан да се сдобряват,приемаше я у дома им с отворени обятия...За Аднан защо-не бил мъж на място! Ми той е над 50 год,улегнал,спокоен,но все пак уважаваше Бих и и ходеше по гайдата.Застана зад нея даже когато собствените му деца се опитаха да му кажат каква е тя. Малко ли е да си пренебрегнеш децата заради друг мъж/жена? Защо страдат невинни? Те какво и направиха-живее в дома им,задоволена с пари и всичко,което има,тръшка се с прищевките си,издържа и майка си,спа с племенника си в къщата на мъжа си,под носа на мъжа си. Изневярата е ужасно нещо. Аз не бих простила. Жестоко е да уважаваш и обичаш човека до себе си,а той да те мами с друг. Е този Видов ден за тези хора не го разбирам. Бех изгуби всичко,Бих 100 пъти си каза,че няма какво да губи и е факт. Бех губи семейството си-най-важното нещо в живота ни. Но другите просто не приемам,че трябва да плащат за греха и.

Общи условия

Активация на акаунт