Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 231
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
Да Бехлюлб е п ри Бихтер но съжалява за всичко самия той го казва  Не твърдя че не изпитва чувства но не мога да съм сигурна че е там защото я обича - когато обичаш човек не отиваш да му го кажеш като умре нали . Мисля че трябва да го покажеш най вече / то казването е най лесно/ докато е жив

Фенките до края на филма ще повтарят само епизодите с целувката в гората
 и отиването на гроба на Бихтер.
Да си го тълкуват и си фантазират  сюжет различен от ОРИГИНАЛНИЯ за БиБ-Ромео и Жулиета

# 61
Да Бехлюлб е п ри Бихтер но съжалява за всичко самия той го казва  Не твърдя че не изпитва чувства но не мога да съм сигурна че е там защото я обича - когато обичаш човек не отиваш да му го кажеш като умре нали . Мисля че трябва да го покажеш най вече / то казването е най лесно/ докато е жив

Приемам, но нали казват, че човек осъзнава какво е имал, когато го загуби!
В този смисъл Бехлюл загуби абсолютно всичко.
И все пак ако я обичаше истински щеше да я спре,нямаше да и позволи да се самоубие пред очите му.Достатъчна беше една негова дума и Бихтер щеше да е жива,но той не успя да я каже.

# 62
 именно той загубе всичко  Бихтер погледнато също изгуби всичко . Бехлюл е изгубел не само Бих зада страда той е изгубил цялото си семейство хората които са го отгледали  като свое дете , нарани всички на кито държеше . Бехлюл е изгубил целия си живот - няма как да не осъзнава какво е имал и как го е изгубил Доста трудно е да спреш побъркан човек с пистолет  но да дори тогава той не я спря  молеше я да не го прави  да спре но не и каза  недей

# 63

Да си го тълкуват и си фантазират  сюжет различен от ОРИГИНАЛНИЯ за БиБ-Ромео и Жулиета

Добре, можем да поговорим и за сцената в колата на Бехлюл днес, като поиска да избързат с венчавката! От голяма любов ли беше?? Или от страх..... особено, като чу името Хилми????

# 64

Ако аз си фантазирам,то ти си правиш свободни съчинения.Оригиналният сюжет е такъв какъвто го е написал автора!Всеки може да си го интерпретира както иска без да се налага да фантазира,нали?!

# 65
Страда за пропиления шанс.За загубата на толкова много хора и за това,че беше такъв страхливец...Някой може ли да страда за човек когото не обича?!
Какво значи беопасно?Пред закона той не е виновен.От кой да се крие?!Цял живот се кри от себе си...

Peace Подкрепям те изцяло ! Peace Плаче за себе си , разбира се , но плаче и за любовта , която нямаше смелост да защити , едниствената любов , която е имал !Ако авторът не искаше да покаже разкаянието му , щеше да го парти да реве в някой бар и да се налива до умопомрачение ! Как пък не чух и дума за съжаление , че е наранил Нихал и семейството и ,  а съжаляваше само , че не е имал смелостта да обича така , както той беше обичан - до смърт ! Всичко останало са свободни интерпретации.
В тази серия ли Катя отиде при Хилми ?

# 66
 Не само като чу името на Хилми а като разбра какви ги вършат онея двете . Той  знае много добре колко е изобретателна Фирдевс когато  си науми нещо , вижда колко подла е станала Бихтер  а в същото време знае колко наивна е Нихал. Разбра че Бихтер и фифи ако решат вярно може да ги разделят с интриги  и се изплаши Госпожата не дадоха къде отиде Катя - тя даде адреса на шофьора на таксито и му каза че там където отива ще я приемат и даже ще и дадат пари

# 67
именно той загубе всичко  Бихтер погледнато също изгуби всичко . Бехлюл е изгубел не само Бих зада страда той е изгубил цялото си семейство хората които са го отгледали  като свое дете , нарани всички на кито държеше . Бехлюл е изгубил целия си живот - няма как да не осъзнава какво е имал и как го е изгубил Доста трудно е да спреш побъркан човек с пистолет  но да дори тогава той не я спря  молеше я да не го прави  да спре но не и каза  недей
Защото, чу чичо да тича насам!!!

# 68
А дали не отиде на гроба и защото осъзнава,че един вид именно той е нейният убиец.С нетърпение чакам да видя финала с превод,тогава може би ще ни се изясни всичко.

# 69
Страда за пропиления шанс.За загубата на толкова много хора и за това,че беше такъв страхливец...Някой може ли да страда за човек когото не обича?!
Какво значи беопасно?Пред закона той не е виновен.От кой да се крие?!Цял живот се кри от себе си...

Peace Подкрепям те изцяло ! Peace Плаче за себе си , разбира се , но плаче и за любовта , която нямаше смелост да защити , едниствената любов , която е имал !Ако авторът не искаше да покаже разкаянието му , щеше да го парти да реве в някой бар и да се налива до умопомрачение ! Как пък не чух и дума за съжаление , че е наранил Нихал и семейството и ,  а съжаляваше само , че не е имал смелостта да обича така , както той беше обичан - до смърт ! Всичко останало са свободни интерпретации.
В тази серия ли Катя отиде при Хилми ?

Тръгна натам, в следващата серия според мен ще е при Хилми!  Peace

# 70
Защото, чу чичо да тича насам!!!
Все пак говорим за живота на човек,сигурна съм,че в края Бехлюл вече е наясно,че Бихтер е способна на всичко и едва ли страха от чичо му е причината той да не каже това което тя желаеше

# 71
Pufi80- разбира се че го осъзнава и чувството за вина го измъчва . Той казва"аз съм убиец, аз убих всички но най вече себе си"

# 72
Да Бехлюлб е п ри Бихтер но съжалява за всичко самия той го казва  Не твърдя че не изпитва чувства но не мога да съм сигурна че е там защото я обича - когато обичаш човек не отиваш да му го кажеш като умре нали . Мисля че трябва да го покажеш най вече / то казването е най лесно/ докато е жив

Да си го тълкуват и си фантазират  сюжет различен от ОРИГИНАЛНИЯ за БиБ-Ромео и Жулиета

Ако аз си фантазирам,то ти си правиш свободни съчинения.Оригиналният сюжет е такъв какъвто го е написал автора!Всеки може да си го интерпретира както иска без да се налага да фантазира,нали?!

Това е загубена кауза, ама да не ти пука изобщо!    bouquet

# 73
Цитат на: snn link=topic=590185.msg18969036#msg18969036 date=1307995304

Тръгна натам, в следващата серия според мен ще е при Хилми!  Peace
[/quote

Благодаря ти ! Hug

Човек не хваща пистолет и не го опира в гърдите си , ако не е готов да го използва ! Няма значение какво би и казал вече Бехлюл , тя беше взела решение , изпълни ритуалната подготовка и беше готова да посрещне смъртта. Нали не мислите , че ако Бехлюл и беше казал две мили думи , щеше да се спре и да се откаже ?!

# 74
Безопасно, нямам предвид от закона. Ако отиде при Нихал - не мисля, че ще е толкова безопасно и здравословно за него. В онзи момент той няма къде да отиде - освен на един безмълвен гроб. Това имам предвид.

Как пък не чух и дума за съжаление, че е наранил Нихал и семейството и ...
Явно не си слушала много добре.  Peace Специално за Нихал имаше думи и то изказани с голяма болка. А изречението - аз съм убиец на всички - не е ли съжаление, че е наранил, не само Бихтер, но и цялото си семейство. Поне последната сцена съм я гледала.  Wink

емилкаHug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт