Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 344
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!  bouquet почти ви изчетох  Wink
Относно самоубийството на Бихтер ,писах че я разбирам точно защото според мен тя реагира по възможният за нея начин точно както майка и реагира при трудност. Не напразно писах че това са гени. Както сами сте написали има хора които след големи удари на съдбата успяват да продължат, други от  нещо което ви се струва смешно дори посягат на живота си Peace
Тези които продължават своя път: едни са сломени , други са силни ...... Хората сме различни , но в повечето случаи това със самоубийството и други психични проблеми се предава по гени не напразно за всяко заболяване(защото това е заболяване) ни питат някой в семейството дали го има Peace

# 496
Съгласна съм че  всичко е заложено в гените. Те двете с Фирдевс си приличат по много неща- и двете не са хубави хора  Може би ако беше поживяла по дълго Бихтер щеше да стане същата меркантилна личност като майка си ако не и по лоша

# 497
rubiq ,честит рожден ден на малкото мишле newsm59 nbirthday newsm67
Нека расте здрава, щастлива и обичана. Нека живота и донесе само най-хубавото от себе си  bouquet

# 498
# 499

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 21:53 от babamara

# 500
Съгласна съм че  всичко е заложено в гените. Те двете с Фирдевс си приличат по много неща- и двете не са хубави хора  Може би ако беше поживяла по дълго Бихтер щеше да стане същата меркантилна личност като майка си ако не и по лоша
Съгласна съм, ако връзката и с Бех не беше се разкрила и тя беше останала с Аднан точно това щеше да се случи.
 Peace

# 501
Благодаря за клипчетата! Великолепни са!

# 502
А може би ако беше останала с аднан  щеше да бъде по щастлива- той поне наистина я обича а някои беше написал че тя търси точно това някой да я обича

# 503

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 22:02 от babamara

# 504
А може би ако беше останала с аднан  щеше да бъде по щастлива- той поне наистина я обича а някои беше написал че тя търси точно това някой да я обича
Едва ли, нали тя беше с Аднан ако е можела да е щастлива с него нямше да бъде с Бех Peace
Да тя търси любов, но взаимна любов  .
Наистина само мога да гадая как се чувства тя, никога не са ме наранявали или изоставяли,  и въпреки това се опитвам да вникна в на всеки един от героите образа и да се опитам да си представя как се чувстват те. Може би защото Бех е мъж, но само него немога да разбера от филма Peace Ако наистина се е разкаял и не иска да нарани семейството си защо се згоди за Нихал, всички знаем че не я обичаше когато се згодиха, как може да причиниш това на сестра си? Той я обрича на това да не разбере какво е да си истински обичан Peace

# 505

Бехлюл и Нихал - Понякога мечтите могат да се превърнат в реалност!

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 22:15 от babamara

# 506
rubiq, да ти е живо и здраво малкото съкровище. Hug
babamara, благодаря за снимките и за клипчетата.    bouquet

# 507
А Бехлюл дали  знае как да обича истински

# 508
rubiq ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ДА Е ВИНАГИ ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ СЛУША

# 509
А Бехлюл дали  знае как да обича истински
Според мен не. Поне с никоя от връзките му не показаха че може да обича, обикновенно се оставя да бъде обичан. Това което чувства към  Бихтер немога да го определя защото тази любов не е свободна  за да се докаже .  Peace
Бех е галеник на съдбата, него всички го обичат искренно, но той не отвръща със същото а се възползва от това

Общи условия

Активация на акаунт