Чета много интересни становища относно поведението на Бешир и Дениз .

Аз моето мнение отдавна съм го споделила - по никакъв начин и под никакъв предлог , не мога да разбера нахлуването в личното и интимно пространство на хората !
Не ми харесва и не го приемам , за мен няма оправдание. Да не говорим и за последвалите събития - никой нямаше смелостта и доблестта да каже истината - защо тогава им трябват тези доказателства ? За да шантажират , да имат коз , за какво наистина ?! Благодарение на това , колкото и силно да звучи , за мен Бешир изтъргува Нихал - нищо , че беше загрижен за нея ! Ако толкова много и силно обичаш някого , точно в ръцете на Бехлюл ли ще го хвърлиш ? Бешир познава добре Нихал , израснал е с нея , познава добре и Бехлюл - знае , че той никога не може да даде на Нихал тази любов , която тя заслужава .Защо тогава му я подари буквално ?! И , ако си решил ,че ще мълчиш , ще млчиш докрай , а не на смъртния си одър да хвърлиш бомбата и след теб - потоп !Защо причини това на Нихал . Дениз - също ! В старанието си да е бяла и добра и да не хвърли и най-малка сянка върху ореола си на светица - мъченица , дори на края не намери смелост да каже истината , а отново прехвърли топката на Бешир , знаейки , че пред смъртта човек си казва всичко ! Не намирам постъпката и за достойна , никак даже . Съгласна съм , че Бихтер слезе на нивото на Джемиле с последните си постъпки , както и с непростимото и поведение към Бюлент ! Пак казвам , че за мен единствен той не заслужава това , което преживя ! Но това е само мое мнение , не ангажирам никой с него !