Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 278
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте !  bouquet
Чета много интересни становища относно поведението на Бешир и Дениз . Peace
Аз моето мнение отдавна съм го споделила  - по никакъв начин и под никакъв предлог , не мога да разбера нахлуването в личното и интимно пространство на хората ! Peace Не ми харесва и не го приемам , за мен няма оправдание. Да не говорим и за последвалите събития  - никой нямаше смелостта и доблестта да каже истината - защо тогава им трябват тези доказателства ? За да шантажират , да имат коз , за какво наистина ?! Благодарение на това , колкото и силно да звучи , за мен Бешир изтъргува Нихал - нищо , че беше загрижен за нея ! Ако толкова много и силно обичаш някого , точно в ръцете на Бехлюл ли ще го хвърлиш ? Бешир познава добре Нихал , израснал е с нея , познава добре и Бехлюл - знае , че той никога не може да даде на Нихал тази любов , която тя заслужава .Защо тогава му я подари буквално ?! И , ако си решил ,че ще мълчиш , ще млчиш докрай , а не на смъртния си одър да хвърлиш бомбата и след теб - потоп !Защо причини това на Нихал . Дениз - също ! В старанието си да е бяла и добра и да не хвърли и най-малка сянка върху ореола си на светица - мъченица , дори на края не намери смелост да каже истината , а отново прехвърли топката на Бешир , знаейки , че пред смъртта човек си казва всичко ! Не намирам постъпката и за достойна , никак даже .
Съгласна съм  , че Бихтер слезе на нивото на Джемиле с последните си постъпки , както и с непростимото и поведение към Бюлент ! Пак казвам , че за мен единствен той не заслужава това , което преживя ! Но това е само мое мнение , не ангажирам никой с него ! Peace

# 586
Винаги съм разграничавала Дениз от прислугата - тя дори се храни на една маса с ъс семейството. За нея с чиста съвест мога да кажа че е част от това семейство. И ако трябва да сме честни Бихтер слухти много повече от Дениз. И ако Дениз слухти и чуе нещо го запазва дълбоко в себе си докато Бихтер го използва срещу човеко от който го е чула PUFI80-както винаги -много правилно
smile3501 smile3501 smile3501

# 587
 Gospojata-точно в целта   bouquet,съгласна съм с всичко,написано от теб.
 Бешир -като иска и е загрижен,защо не се изправи пред Аднан и да каже -така и така,това е положението,ето го и доказателството. Зная защо-заради Нихал ,но или казва или мълчи,а не ту- така,ту-така.
 Всички много са загрижени за всички,пък накрая всеки изнудва някой-голяма загриженост,няма що  ooooh!

# 588
Снощи и друго нещо ми направи впечатление - дори Арсен усети че нещо между Аднан и Бихтер не е наред. Не прие това че брат и се обвинява за бебето - тя не знае че му е насадено чувство за вина. И много добре му го каза че ако Бихтер е искала това бебе  е щяла да му каже . Ама той не та не

# 589
Здравейте !  bouquet

Съгласна съм  , че Бихтер слезе на нивото на Джемиле с последните си постъпки , както и с непростимото и поведение към Бюлент ! Пак казвам , че за мен единствен той не заслужава това , което преживя ! Но това е само мое мнение , не ангажирам никой с него ! Peace

Hug
За това си напълно права ,госпожата. Peace

# 590
Снощи и друго нещо ми направи впечатление - дори Арсен усети че нещо между Аднан и Бихтер не е наред. Не прие това че брат и се обвинява за бебето - тя не знае че му е насадено чувство за вина. И много добре му го каза че ако Бихтер е искала това бебе  е щяла да му каже . Ама той не та не
Сега отивам да гледам какво е ставало снощи ! Peace Но , като спомена Арсен , се подсетих , че иска да споделя нещо и все забравям . Като стана преди време въпрос за класа , за мен единствените двама души в този филм , които демонстрират безспорна класа - и като поведение , и като начин на мислене и стил на живот , са Айнур и Арсен ! Peace

# 591
Gospojata-точно в целта   bouquet,съгласна съм с всичко,написано от теб.
 Бешир -като иска и е загрижен,защо не се изправи пред Аднан и да каже -така и така,това е положението,ето го и доказателството. Зная защо-заради Нихал ,но или казва или мълчи,а не ту- така,ту-така.
 Всички много са загрижени за всички,пък накрая всеки изнудва някой-голяма загриженост,няма що  ooooh!
Може би поради същата причина,поради която не каза на Нихал,че я обича,явно просто е много нерешителен.Аз лично не го харесвам като персонаж,твърде ми е статичен.

# 592
  • Бургас
Арсен беше нещо като правата посока снощи. каза на Аднан как би трябвало да бъде. За да се усети човека, ама той не ще.

# 593
Здравейте !  bouquet

Hug
За това си напълно права ,госпожата. Peace
Бихтер отдавна подслушва по вратите.

# 594
Правилно Госпожа Арсен наистина притежава класа и снощи когато усети че няма да излезе на глава с брат си просто тактично промени разговора в друга посока В интерес на истината най много слухтят Бешир Джемиле и Бихтер

# 595

Бихтер отдавна подслушва по вратите.

To има ли някой който волно или не да не слухти зад вратите или да не наднича през прозорците...

# 596
Като гледам Аднан все се сещам за една игра, която играехме като малки. Не си спомням какво точно се правеше, ама думите ги помня и са "Цяло село го разбра, Аднан (в случая) не се сеща". Joy Joy Joy

# 597
Здравейте !  bouquet
Чета много интересни становища относно поведението на Бешир и Дениз . Peace
Аз моето мнение отдавна съм го споделила  - по никакъв начин и под никакъв предлог , не мога да разбера нахлуването в личното и интимно пространство на хората ! Peace Не ми харесва и не го приемам , за мен няма оправдание. Да не говорим и за последвалите събития  - никой нямаше смелостта и доблестта да каже истината - защо тогава им трябват тези доказателства ? За да шантажират , да имат коз , за какво наистина ?! Благодарение на това , колкото и силно да звучи , за мен Бешир изтъргува Нихал - нищо , че беше загрижен за нея ! Ако толкова много и силно обичаш някого , точно в ръцете на Бехлюл ли ще го хвърлиш ? Бешир познава добре Нихал , израснал е с нея , познава добре и Бехлюл - знае , че той никога не може да даде на Нихал тази любов , която тя заслужава .Защо тогава му я подари буквално ?! И , ако си решил ,че ще мълчиш , ще млчиш докрай , а не на смъртния си одър да хвърлиш бомбата и след теб - потоп !Защо причини това на Нихал . Дениз - също ! В старанието си да е бяла и добра и да не хвърли и най-малка сянка върху ореола си на светица - мъченица , дори на края не намери смелост да каже истината , а отново прехвърли топката на Бешир , знаейки , че пред смъртта човек си казва всичко ! Не намирам постъпката и за достойна , никак даже .
Не съм съгласна за Мадмоазел,не съм гледала филма до края и не знам какво точно става,но смятам,че досега тя действа абсолютно правилно.Реално няма никакви доказателства за нищо и няма как да развие някаква си теория пред Аднан или Нихал.Тя не се старае да е добра,тя е си е добра и благодарение на нея тези две деца са израстнали щастливи въпреки болката от загубата на майка им.

# 598
pufi80-като не си гледала филма до края,на базата на какво спориш за бъдещи събития? Rolling Eyes
  Никой в този филм не е идеален,колкото и да ни се иска.

# 599
Правилно Госпожа Арсен наистина притежава класа и снощи когато усети че няма да излезе на глава с брат си просто тактично промени разговора в друга посока В интерес на истината най много слухтят Бешир Джемиле и Бихтер
А не съм съгласна,пренебрегна Катя,а тя ми е фаворитка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт