Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 192
  • 935
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
отдавате твърде голямо значение на краката,
а те остават отзад.

Отстрани. Както го е коментирал Казанова.

Да не ми се обръща внимание - ожалвам си прекрасните крака, в момента неузнаваеми, уви. Sad

# 241
  • София
Насосано е напращяло.

# 242
Насосано е напращяло.

Тип Дженифър Лопес. Бразилско дупе.
Тъкмо днес се загледах в едно маце -  прекрасни крака, дълги, прави, естествено облечена с пола-панделка. И невероятно отпуснати. То се тресеше при всяка крачка.   

# 243
  • София
http://24.media.tumblr.com/tumblr_kvsb39Gnqa1qazsvwo1_500.jpg

Ето го типажа, де, Несиха ви го пусна още на предната страница.
Вдясно със синята рокля жената.

# 244
тц на мен не ми харесва мадамата. Ама аз не съм мъж ,та... явно не важи мнението ми. Laughing
Вижда ми доста едра в краците, да не кажа че като цяло визията и е на здрава кака, но не в смисъл на готина, а като "кака Здравка". Joy Joy Joy
Иначе за дупата разбраФ. Peace Joy Peace

# 245
Е, когато говоря за спокойствие, изобщо нямам предвид "живея, за да ям" като модус вивенди.
Също толкова изнервящо ми действа.
Просто изпитвам удоволствие от храната, не мога да се храня с каквото и да е, както и да е и където и да е и не ми е приятно да се храня набързо и на крак.
И аз съм французин по отношение на храната. Mr. Green

Имам приятелка, чиито хранителни навици яко ме дразнят, докато аз кажа "аха", тя се е нахранила. Дъвче бързо, преглъща бързо, буквално е като фандрома.
Аз се опитвам да се съобразявм, доколкото ми позволява стилът на хранене, с хората, с които се храня.
Права е Рокси, има връзка с темперамента.

# 246
тц на мен не ми харесва мадамата. Ама аз не съм мъж ,та... явно не важи мнението ми. Laughing
Вижда ми доста едра в краците, да не кажа че като цяло визията и е на здрава кака, но не в смисъл на готина, а като "кака Здравка". Joy Joy Joy
Иначе за дупата разбраФ. Peace Joy Peace

Мадамата е Ким Кардашиян, която и на мен ми идва малко по-преливаща от възприятията ми за пропорции и секси тяло.

# 247
И аз съм французин по отношение на храната. Mr. Green

Определено французите са ми върхът по отношение на храната.   bouquet

# 248
Коя е Ким Кардашиян, тази със синята рокля от линка на Несиха ли?

# 249
Че от кога насосаното или напращяло дупе стана мъжка мечта newsm78

# 250
  • Варна
Не познавам мъж, който би предпочел този дълъг, плосък ходещ скелет пред расовата жена до него (в синята рокля). Определено смятам, че женските представи за секси излъчване рядко се покриват с мъжките.
Паси, да, макар, че на мен не ми прилича на нея.

# 251
Че от кога насосаното или напращяло дупе стана мъжка мечта newsm78

Че кога не е било  newsm78 Да не мислите, че кльощавелките са мечта.

# 252
Nesiha, на втората ти снимка и на мен ми хареса повече мацката в ляво, но мъжете ще предпочетат тази в дясно, гаранция!
о сигурна съм  Laughing а и аз от позицията си на жена и fashionista пускам тез. Сексапилът е друга бира, там да говорят мъжете...

Покрай лунното вчера си припомних Дзифт с Таня Илиева - ми това са то дългите крайници - след 18+ сцената от 8:22 мин натам.
От тук списващите имам съмнение, че само магарчо е в тоя калибър, да не се крие, а да си признава.
Другите сме обикновени, прекрасни жени  Wink

п.с. моля ви някой да ме спре или поне да ми запуши устата защото ЗНАМ вманиачена съм Laughing Laughing Laughing

# 253
Ким Кардашиян за мен не е пропорционална. И не намирам нищо общо между нея и показаните готини дупета с крака по напред.  Simple Smile

# 254
С почуда разбрах, че жените били мечтали да имат дълги ръце  Mr. Green Аз явно никога не съм мечтала, `щото ги имам- няма нито една блуза, която да има нормални за мен ръкави  Crazy Завиждайтииииии  smile3534

Ким Кардашиян за мен не е пропорционална. И не намирам нищо общо между нея и показаните готини дупета с крака по напред.  Simple Smile
Въх! Голямо дупИ, голяма работа   Mr. Green И крачета като диречета- мно`у красиво.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 14:05 от елиас

Общи условия

Активация на акаунт