Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 007
  • 935
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ти си пристрастна  Grinning

Колкото до разделното хранене, и аз ям разделно. Всички вкъщи ядем разделно - всяка порция в отделна чиния, няма да гребем с лъжиците от тенджерата, я!

# 631
ти си пристрастна  Grinning

Колкото до разделното хранене, и аз ям разделно. Всички вкъщи ядем разделно - всяка порция в отделна чиния, няма да гребем с лъжиците от тенджерата, я!

Joy

# 632
Azzy, хахаха, не бе....гъза ми е голям.  Laughing

# 633
  • София
Освен, че съм пристрастна, бях забравила, че всъщност тези на заплата работят по 14 часа седем дни седмично, а собствениците играят голф по цял ден или се разхождат с яхтата. Simple Smile
А, да- ходят на фитнес Simple Smile

Azzy, хахаха, не бе....гъза ми е голям.  Laughing
Слагай потника, задължително и се хващам на бас, че докато се сети да погледне надолу, ще си го стопила.

# 634
  • Galaxy 13197853088
Цитат
- А, бе, защо разваляте хубавата жена?

# 635
  • Пловдив / София
Никога не съм спазвала никакви диети.
Ям колкото каквото и когато си поискам.
Задължително закусвам. Обядвам винаги, всеки ден. Вечерям също, като се прибера от работа.
Понякога се случва да похапвам ок.10-10,30ч. или след вечеря, късно вечер. За последното знам, че е мн. вредно, ама...

Никога не съм имала проблем с килограмите. Т.е. имам някакъв, ама с обратен знак. 170см./47кг.

# 636
  • София
Никога не съм спазвала никакви диети.
Ям колкото каквото и когато си поискам.
Задължително закусвам. Обядвам винаги, всеки ден. Вечерям също, като се прибера от работа.
Понякога се случва да похапвам ок.10-10,30ч. или след вечеря, късно вечер. За последното знам, че е мн. вредно, ама...

Никога не съм имала проблем с килограмите. Т.е. имам някакъв, ама с обратен знак. 170см./47кг.

Fam,до 37 години и аз нямах проблени с килограмите и ядох колкото поискам, когато поискам, пийвах, хапвах на корем. След 1 раждане на 30 години за 3 години свалих качените 30 кила без проблем. Обаче след второто раждане на 38 и пак качени 30 кила не мога да се преборя със 10-на кила. Айде, съгласна съм и на 5 килца да сваля. Неприлично на 42 да изглеждам като на 24  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
Е, все пак не е нормално да качиш 30 кг по време на бременност, още повече, че с напредване на възрастта борбата после с тях е много по-трудна.

# 638
  • София
Е, все пак не е нормално да качиш 30 кг по време на бременност, още повече, че с напредване на възрастта борбата после с тях е много по-трудна.

Може и да не е нопрмално, но е факт Mr. Green

# 639
Браво, поне за последните 20 стр. сте постигнали взаимно успокоение, че сте на правилните кг, каквото и да значи това.  Simple Smile

# 640

Може и да не е нопрмално, но е факт Mr. Green
Е, факт - който трудно се бори, това искам да кажа. По-скоро бих внимавала как наддавам в тая възраст, а не да се боря после да свалям. Но то и това не е винаги възможно, за мен по принцип генът има огромна роля  Peace

# 641
  • София
Не можах да внимавам - бях гладна деннонощно Laughing

Изглеждам добре за възрастта си, просто искам да изглеждам още по-добре.

# 642
Наистина ли, няма да говорите с мъжа до себе си, ако той има нужда от коригиране на тегло, хранене и пр.
Не,няма.Той не е дете,има си глава на раменете и може да мисли!   Peace
Така разсъждава и съпруга ми,слава богу!
Възрастни хора сме .И не се превъзпитаваме един друг.   Grinning

Чета тук и за разни диети при бебета...   Shocked  Не че няма и много объркани майки,ама друго ми е чудно....Едно бебе ,на диета, ще е вечно гладно.Какво го правите ,като се скъсва от рев,че е гладно?   newsm78

# 643
оплакват се в мамата, колко е трудно майчинството

# 644
  • София
.Какво го правите ,като се скъсва от рев,че е гладно?   newsm78

Храня го, какви са тези въпроси. Децата не преяждат. Почва ли да върти главата - спирам! Ние ги тъпчеме - да изяде цялата чинийка.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт