Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 019
  • 935
  •   1
Отговори
# 675
Вили, ама не ги разбирам аз така нещата. Какво значи аз съм си мислела, че той вижда, пък не иска да ме обиди...Аз си казвах , че съм дебела, постоянно си опявах сама на себе си, полагах усилия да отслабна, страдах в определени моменти от размерите си. Ако и той ми говореше за дебелината ми бих го убила Laughing. Не, той просто беше до мен, подкрепяше ме, притесняваше се от факта, че психически се натоварвам много с мисли за килограмите си, притесняваше се да не стигна до другата крайност, през която преминах в пубертета- да спра да се храня и да се разболея. И постоянно ми повтаряше, че ме обича такава, каквато съм. За което съм му благодарна. Имаше ли нужда, да ми подхвърля намеци за дебелото ми тяло. Ами нямаше. Може би защото той ме познава много добре и затова така е реагирал. Може би защото виждаше колко усилия полагам, за да възвърна перфектната си форма от 85кила Mr. Green. Сигурно ако просто си седях и се тъпчех щеше да ми каже нещо. Но той ме познава отлично, знае точно защо напълнях...
И при нас е така-много добре виждах ,4е дори и да изглеждах добре и на многото кг ,то аз си се харесвах на по малко и най малко имах нужда от него да ми казва.
А и аз съм супер-крити4на та надали можеше нещо по лощо от това което съм си казала аз да  ми каже той.
А аз пълнея навсякъде равномерно,та поне общият вид е запазаен
 Вси4ко  взимам под внимание. Hug

# 676
  • София
Ми такъв си е моят- не критикува. Ето сега за да достигна мечтаните от мен килца имам още 4-5 да сваля. Не става и не става. И само като спомена нещо за килограми той започва да опява да не съм изпадала в крайности, само за килограми мисля, мчного съм си била добре, като се разхождаме повечко и тези ще паднат. И така. Наистина не бих понесла да ме критикува, честно. Каквато съм ревла ще го удавя в сълзи после. Laughing
Лус, не завиждай, не е никак хубаво, ама това жените с малък бюст не могат да го разберат. Тежи ми и то много, едва си намирам сутиени...абе само негативи. Tired То сигурно голям процент от теглото ми идва точно от бюста, защото в краката наистина не съм толкова страшно дебела, колкото килограмите ми предполагат. С удоволствие бих пльоснала една снимка от преди и след диетата, но подозирам, че първата ще потресе голяма част от финните съфорумки и ще ги накара да сънуват кошмари. Laughing

# 677
Да, разбирам те - при теб това е болна тема  Peace Но пък нищичко ли не приемаш от него като критика най-общо казано? Прическа, блуза, подарък, манджа...

За снимката - не виждам защо не, при положение - че лично аз бих адмирирала волята ти   bouquet

# 678
  • София
То ще излезе, че съм много обидчива, но това си е истината. Не обичам критиките. Казвал ми е някои неща че не са както трябва, старая се да разбера, че го прави за добро и приемам, ама не ми е лесно да ти кажа. Laughing Затова И той не злоупотребява. Laughing
Снимка ще ти пратя на лични. Wink

# 679
  • София

Лус, не завиждай, не е никак хубаво, ама това жените с малък бюст не могат да го разберат. Тежи ми и то много, едва си намирам сутиени...а

И аз не ги намирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green няма такива. Е, сега последните 7-10 години има всякакви с подплънки, обаче до 30 годишна възраст не можах да си намеря сутиена, е и сега не нося. Имам 2 дежурни за вечерна рокля Laughing Laughing Laughing

# 680
  • Варна
Вилико, разбирам, че си съвсем добронамерена, но защо е този израз "да се превърнем в бъчви"? Нали някой може да се обиди? Да му стане кофти? Или това е твоят начин да го стреснеш, за да го спасиш от уваса на високия холестерол?
Аз няма начин лично да се засегна, щото рядко има бъчви по 178см, но за нисичките що не помисли? Или не ти пука, че можеш да вгорчиш деня на някого?

# 681
Вилико, разбирам, че си съвсем добронамерена, но защо е този израз "да се превърнем в бъчви"? Нали някой може да се обиди? Да му стане кофти? Или това е твоят начин да го стреснеш, за да го спасиш от уваса на високия холестерол?
Аз няма начин лично да се засегна, щото рядко има бъчви по 178см, но за нисичките що не помисли? Или не ти пука, че можеш да вгорчиш деня на някого?
Надали-тя има способността да не вижда нищо под носа си ,та мисиятА Е ЗАГУБЕНА ТАМ.
ВАЛЕНЦЕТО- Hug

# 682
Ами аз пък разбирам Валенцето и съм на същото мнение. Не е нужно да съм бъчва, ама значи ли че ако кача 5 кг мъжа ми трябва да ми каже най добронамерено, да се стегна?!  Stop Особено пък ако вижда, че в някаква сфера нещо ме тормози той допълнително да налива уж за да ме стимулира. Мерси, нямам нужда от такива стимулации. Търпя критика, ако не съм изпълнила поети ангажименти, иначе не. Нито пък критикувам някой за вида му или нещо, което в което се справя по трудно от мен да речем.
Пример - мен цигарите не ме влекат, ама да кажем на него му е трудно да ги откаже и аз най добронамерено заради здравето му да го подтиквам и ден през ден , няма ли да направиш нещо по въпроса, аз ще те подкрепя и т.н. Ако сам изяви желание да направи нещо и ме помоли за подкрепа, да, в противен случай дума няма да продумам. И държа на съответното отношение и реакция.

# 683

Е, хайде сега - колко трябва да ти е акъла - че да се обидиш от непознат във форума  Wink
Идеята ми е доста ясна - не ми се иска да се отпусна, нито мисля, че е редно - само защото съм убедена в чу вствата на половинката си - в никое отношение, не само за дебелината говоря. Ако все пак се е обидил някои - извинявам му се  Laughing

Танче - не ме мисли мен - гледай себе си, нямаш ли нещо за чистене, подреждане, в твоята или в чуждата къща?

Паси - и аз казвам критика - като градивен елемент, че дори като окуражаване и подкрепа за промяна, не като обида такава  Peace

Вале - поздравявам те, наистина, пък и имаш страхотно излъчване на щастлива жена    bouquet Пратих ти покана във фейса, дано правилно съм те изписала  Laughing

# 684
Този въпрос разглеждахме много обстойно съвсем наскоро. вилико направо си копира репликите.

# 685
Този въпрос разглеждахме много обстойно съвсем наскоро. вилико направо си копира репликите.

Що?
Ти очакваш Вилико да си промени мнението ли? Трудно би станало - под напора на форума.

# 686
.Какво го правите ,като се скъсва от рев,че е гладно?   newsm78

Храня го, какви са тези въпроси. Децата не преяждат. Почва ли да върти главата - спирам! Ние ги тъпчеме - да изяде цялата чинийка.   Mr. Green

luss, никак не обичам да ми слагат думи в устата, които не съм изрекла. Научи се да цитираш, то е като храненето и семейните отношения, изисква повече внимание понякога.

# 687
  • София
.Какво го правите ,като се скъсва от рев,че е гладно?   newsm78

Храня го, какви са тези въпроси. Децата не преяждат. Почва ли да върти главата - спирам! Ние ги тъпчеме - да изяде цялата чинийка.   Mr. Green

luss, никак не обичам да ми слагат думи в устата, които не съм изрекла. Научи се да цитираш, то е като храненето и семейните отношения, изисква повече внимание понякога.

Извинявай.

По-добре изобщо да мълча...

# 688
Може.  Simple Smile Някои пълнеят и от въздуха, затворената уста е предимство тогава.

# 689

Що?
Ти очакваш Вилико да си промени мнението ли? Трудно би станало - под напора на форума.

Случва се някой да поумнее и за проумее.

Общи условия

Активация на акаунт