Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 115
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Първо благодарности за Емели   love001  love001  love001  love001  love001
Момичета ,моля да ме извините, ако ви звуча неадекватно, но днешният ми ден е меко казано кошмарен. След операцията на баща ми, не вярвах,че ще проявя някаква асоциативна мисъл,но серията ме довърши и мобилизира същевременно. Незнам от къде да започна, треперя цялата, обляна в сълзи. Най - общо казано, сценаристие ми отрязаха главата главата от кръста направо. И Агата Кристи не би забъркала такъв сюжет. Изключителна серия, подготвяща ни за ново начало. Брилянтната игра на Берен още в самото начало- трепереща, като лист, какво въздействие само. Керим , милия като че ли изживя всичко, по- тежко и от Фатмагюл. И сега, както и в предишната серия незнам за кого ми е по мъчно от двамата. Стоя часове наред с мъката и болката си на онова злокобно място за да намери незаслужената си присъда. Тази серия ми показа, отново , че най- голямото наказание за човек е собствената му съвест и колкото и нагъл и бездушен да е човек, един ден тя- севестта ще го застигне. Това важи, според мен за всички- Ердоан , Селим И Мустафа, надявам се ще го видим през втори сезон. Селим, май вече е пътник- объркан, неадекватен, целият облян в пот, видяхме го в съда. Вурал намери, това което
 наистина търсеше и Ердоан няма да се забави, а Мустафа ще измъчва всички до края.
Незнам, какво да кажа за момента между Фатма и Керим- навярно това изразът на любовта, както те го усещат, аз настръхнах - Керим събра смелост да я погали и целуне, макар и по бузката, но пък с каква нежна и инстинктивна прегръдка му отвърна тя. А финалната сцена ме покърти, какво по- голямо доказателство за любов от думите на Фатмагюл: - Керим не би убил.Той е Керим.
Изречението "Той е Керим", казва всичко и ни дава толкова надежди за тях двамата и през новия сезон.

# 601
Сцената на лодката -

К - Кълна ти се, кълна се в името си, че никога повече няма да правя глупави и "грандиозни" действия срещу никого. Кълна се. Не, неказвай това. Умолявам те, не прави така, не се предавай. Моля те, никога не се предавай.

Е, как да не ме е яд на Керим.?! Това го казва точно след "грандиозното" си действие на брега...

# 602
Мацки,мисля си,че това ще бъде началото на голямото отмъщение от страна на Мустафа.Като че ли му хареса как просна Вурал.Остана без израз и никакво съжаление в погледа.Сега идва ред на братчедите-бавно и сигурно ще ги накара да си платят!Какво ще стане с него -ще видим, но образът му търпи сериозно развитие.Може би към по-добро,поне се надявам да е така !Хайде лека нощ!Да сънувате черни и сини перли !  bouquet  bouquet  bouquet
Много точно казано! newsm10

# 603
Мацки,мисля си,че това ще бъде началото на голямото отмъщение от страна на Мустафа.Като че ли му хареса как просна Вурал.Остана без израз и никакво съжаление в погледа.Сега идва ред на братчедите-бавно и сигурно ще ги накара да си платят!Какво ще стане с него -ще видим, но образът му търпи сериозно развитие.
Точно! А най-много ще иска да отмъсти на Керим. Там го разяжда от вътре, защото вижда, че тя го обича.

и АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЩЕ МЪСТИ ДО ДУПКА- ЕСТЕСТВЕНО И НА КЕРИМ,НО ТОЙ МУ ПАДНА ЛЕСНО Naughty
Знае за затрудненията на Яшаранови,знае че са пред фалит и за това се отказа от показанията- защото кранчето спря Naughty но ще им прави мизерии...докато си отмъсти Naughty

# 604
Сцената на лодката -

К - Кълна ти се, кълна се в името си, че никога повече няма да правя глупави и "грандиозни" действия срещу никого. Кълна се. Не, неказвай това. Умолявам те, не прави така, не се предавай. Моля те, никога не се предавай.

Е, как да не ме е яд на Керим.?! Това го казва точно след "грандиозното" си действие на брега...
Круелка, той казва, че повече няма да прави! Откъде да знае за плодовете на последното си НАЙ_ГРАНДИОЗНО  Crazy

# 605
Според както свърши първи сезон, очаквам втория да е като македонско клане. Всеки ще отмъщава на всеки. Мустафа на Керим, Ердоан и Селим, Селим на Мустафа, Ердоан на Керим и Фатмагюл .... и последния да затвори вратата... В края на втори сезон живи май ще останат само гълъбите в градината.  newsm45

# 606
Според както свърши първи сезон, очаквам втория да е като македонско клане. Всеки ще отмъщава на всеки. Мустафа на Керим, Ердоан и Селим, Селим на Мустафа, Ердоан на Керим и Фатмагюл .... и последния да затвори вратата... В края на втори сезон живи май ще останат само гълъбите в градината.  newsm45
Круела,много си скептична.Аз имам надежди за финала Laughing

# 607
Мустафа ще мъсти и защо-защото първите 20 епизода беше сляп, а другите 20 използвач. Той пък има най-малко правото да раздава правосъдие Crossing Arms

Гери, благодаря за превода  bouquet

# 608
Мацки,мисля си,че това ще бъде началото на голямото отмъщение от страна на Мустафа.Като че ли му хареса как просна Вурал.Остана без израз и никакво съжаление в погледа.Сега идва ред на братчедите-бавно и сигурно ще ги накара да си платят!Какво ще стане с него -ще видим, но образът му търпи сериозно развитие.
Точно! А най-много ще иска да отмъсти на Керим. Там го разяжда от вътре, защото вижда, че тя го обича.

и АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЩЕ МЪСТИ ДО ДУПКА- ЕСТЕСТВЕНО И НА КЕРИМ,НО ТОЙ МУ ПАДНА ЛЕСНО Naughty
Знае за затрудненията на Яшаранови,знае че са пред фалит и за това се отказа от показанията- защото кранчето спря Naughty но ще им прави мизерии...докато си отмъсти Naughty

Малко ми се прояснява - Мустафа с мисълта да спечели отново Фатмагюл  , ще продължава да отрича първоначалните си показания...Мисля , че това дава "хъс' на Яшаранови  да докажат , че той е убил Вурал...Тотално изтрещях , Синчеритко и моята глава е отсечена...Просто идея си нямам какви ще ги къдрят сценаристите във втори сезон...!? Peace

# 609
Сцената на лодката -
Керим - Защо не спиш? Скоро ще съмне.
Фатмагюл - Мисля си.
К - За какво си мислиш?
Ф - Керим, няма да стана, ще изгубим срещу тях.
К - Няма причина да мислиш така.
Ф - Неможем да се справим с това, предавам се.
К - Фатмагюл, как може да кажеш такова нещо?
Ф - Казвам го защото това е леалността, изморих се от всичко това.
К - Моля те изслушай ме
Ф - Не, ти трябва да ме послушаш този път. Ако продължим с това, ще стане по-лошо. Ти започна да се променяш.
К - Не.
Ф - С времето ще губим себе си все повече. Ще сме победени тъй като те ще продължат с гадостите си, всичко това ще ни прави все по-депресирани и свити.
Ф - Нямаме къде да отидем вече. Нямам усещането, че искам да спечеля делото вече. Мислиш ли, че ще сме способни да дишаме спокойно след всичко това?
К - Да, за разлика от тях, ние имаме ВЯРА, Фатмагюл.
Ф - Имаме ли?
К - Имаме!

Много мъчно ми стана- Керим се осъзна най- после,но.. .късничко.
Много са нежни и искрени,и как й повдига духа Керим Crazy
Ей това ще разтърси вече Фатма- тя вече е готова за Керим, но нерде Керим Thinking
Нещата се обръщат- Керим й даваше надежда и сили да се бори- сега е ред на Фатмагюл- да го подкрепя,да му повдигне духа,да се бори за неговото оневиняване Peace
Естествено трябва да започне с ъс севйорум Grinning Heart Eyes

# 610

Круелко и тебе  много те обичам...!? Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 00:50 от nelka123

# 611
Мустафа ще мъсти и защо-защото първите 20 епизода беше сляп, а другите 20 използвач. Той пък има най-малко правото да раздава правосъдие Crossing Arms
Тука няма право. Както видяхме и в съда.

# 612
Оф тая последната сцена - Голем рев - за две секунди Керим видя най-големия си страх Фатмето с Мустафа, а Фатмето с тва КЕРИМ осъзна чувствата си, но никой не видя другия, ей на пак се разревах, много ли искам, само да се обичат и да са заедно Cry Cry Cry

# 613

На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire

# 614

На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire

Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт