Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 147
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Чакам с нетърпение нашите репортерки да ни информират какво става по другите форуми Mr. Green

# 586

Като си помислих "няма ненаказано добро" , да , така е .., Керим им спаси задниците  на онези изчадия като се ожени за Фатмагюл ,  за малко му беше много , много трудно , но откри любовта на живота си и не само това , малко по-малко успя да си я отвоюва...!? Затова си заслужава това , което му се случва , после ще бъде изстрадано и много сладко .., както казват поетите , в болката се "ражда душата"...!?

# 587
Керим няма да остане дълго в затвора, по един или друг начин истината ще изплува. Още по-малко вярвам, че процеса на Фатмето ще бъде несправедлив. Но това, в което започвам да се съмнявам е дали накрая К и Ф ще останат заедно Cry Получаваш нещо, но даваш друго в замяна- баланса в живота, без поуки, просто реалността такава, каквато е! Дано да греша Praynig

# 588
Мацки,мисля си,че това ще бъде началото на голямото отмъщение от страна на Мустафа.Като че ли му хареса как просна Вурал.Остана без израз и никакво съжаление в погледа.Сега идва ред на братчедите-бавно и сигурно ще ги накара да си платят!Какво ще стане с него -ще видим, но образът му търпи сериозно развитие.Може би към по-добро,поне се надявам да е така !Хайде лека нощ!Да сънувате черни и сини перли !  bouquet  bouquet  bouquet

# 589
  • Пловдив
Кажете, така отчаяни, да превеждаме ли 39 серия. Напомням, първият филм е с добър край.

# 590
Задължително!!!

# 591
Пуснаха ни 2-3 серии гювеч с прегръдки, целувки по ръцете, сватбени рокли и накрая така ни тръшнаха на земята....

# 592
        http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/0/_cf2ZwSY-5M

Момичета , ето и другото моментче от последната серия - на лодката..!? Peace

# 593
Мустафа да си признаел?!  Shocked Лунното затъмнение снощи ли беше или е сега?!  #Crazy Я да дойдем в реалността. На Мустафа сега му е звездния час! Спасителя! Със защитна реч в съда! Аз съм до теб, джанъм! Мъжа ти е в затвора - да помогна с нещо... Отивам да повръщам...

# 594
Сцената на лодката -
Керим - Защо не спиш? Скоро ще съмне.
Фатмагюл - Мисля си.
К - За какво си мислиш?
Ф - Керим, няма да стана, ще изгубим срещу тях.
К - Няма причина да мислиш така.
Ф - Неможем да се справим с това, предавам се.
К - Фатмагюл, как може да кажеш такова нещо?
Ф - Казвам го защото това е леалността, изморих се от всичко това.
К - Моля те изслушай ме
Ф - Не, ти трябва да ме послушаш този път. Ако продължим с това, ще стане по-лошо. Ти започна да се променяш.
К - Не.
Ф - С времето ще губим себе си все повече. Ще сме победени тъй като те ще продължат с гадостите си, всичко това ще ни прави все по-депресирани и свити.
К - Кълна ти се, кълна се в името си, че никога повече няма да правя глупави и "грандиозни" действия срещу никого. Кълна се. Не, неказвай това. Умолявам те, не прави така, не се предавай. Моля те, никога не се предавай.
Ф - Нямаме къде да отидем вече. Нямам усещането, че искам да спечеля делото вече. Мислиш ли, че ще сме способни да дишаме спокойно след всичко това?
К - Да, за разлика от тях, ние имаме ВЯРА, Фатмагюл.
Ф - Имаме ли?
К - Имаме!

# 595

Момичета , ето и другото моментче от последната серия - на лодката..!? Peace

тъжно и нежно cry

# 596
Кажете, така отчаяни, да превеждаме ли 39 серия. Напомням, първият филм е с добър край.

Мацко , задължително - или ще ни стане по-гадно или ще се разсеят малко облаците ...С диалог винаги е по-различна серията...!?
 Peace Peace Peace

# 597
Лека нощ Hug

# 598
Мацки,мисля си,че това ще бъде началото на голямото отмъщение от страна на Мустафа.Като че ли му хареса как просна Вурал.Остана без израз и никакво съжаление в погледа.Сега идва ред на братчедите-бавно и сигурно ще ги накара да си платят!Какво ще стане с него -ще видим, но образът му търпи сериозно развитие.
Точно! А най-много ще иска да отмъсти на Керим. Там го разяжда от вътре, защото вижда, че тя го обича.

# 599
Ти не ни обръщай внимание ,че се тръшкаме- нормално е- но задължително внимателно ще си гледаме процеса и 39 серия
Освен това борбата продължава- Фатма не се отказа,че ние ли Peace
щЕ СЕ БОРИМ ДО ПОБЕДА- АВСТРАЛИЕЦА ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА Peace

Общи условия

Активация на акаунт