Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 35

• 28 116
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • Хасково
Според мен Мустафа свидетелства така в съда,защото знае че Яшаран фалираха и няма какво повече да очаква от тях като материални облаги.Едва ли очаква,че след тези показания Фатмето едва ли не ще му се хвърли на врата тя ясно и не един път му показа презрението си към него по скоро с това постояно преследване той цели да дразни Керим,защото вижда,че го изкарва извън кожата му.Между другото той даде едни показания пред прокура,а в съда казва съвсем друго това не е ли наказуемо след като има разминаване в показанията му.

# 616
Cruela не е скептична, Cruela е на метлата!  afwitch Кой няма да спи тази вечер? Да се преброим.

# 617
Гадно ми стана и заради Вурал - единственият, който имаше някаква съвест...непрестанните кошмари си казаха думата, но все пак имаше право на избор - да каже истината или смърт...разбира се избра второто...но по-лесно ли е да сложиш край на живота си от това да лежиш известно време в затвора...за него - да, защото така щеше да спре кошмарите, продиктувани от гузната му съвест, която вътрешно отдавна го бе убила... /не трябваше и толкова да е нелепа смъртта му, по-добре беше да се самоубие, ама нейсе,станалото станало Peace/

И още нещо, омръзна ми Фатмето да страда заради първичните реакции и липса на логична мисъл от страна на Керим...като не може да си овладява емоциите - да си лежи в затвора Crossing Arms Изобщо не ми е жал, че го изкараха незаслужено убиец, защото само миг след като и вдъхна надежда за пореден път...я отне по най-ужасния начин...как сега Фатмето отново да се съвземе и да продължи да се бори...нито веднъж той не помисли дали няма чрез действията си да я нарани и да и причини страдание...осъзнаваше го след като вече бе извършил поредната си глупост ooooh! Напълно съм съгласна с Кадир бей, който му каза в лицето "Абдал".......

# 618
Круелка, аз няма да спя, ама днес ме кефиш, Мацко, даже успя да ме разсмееш  Hug Hug Laughing Laughing Laughing

# 619
Cruela не е скептична, Cruela е на метлата!  afwitch Кой няма да спи тази вечер? Да се преброим.
АЗ Peace

# 620

На свиждането в затвора ще им дават ли да си държат ръчичките.., а сценаристите да се "гъбаркат" с нас - ето ви нежност , докосване и "още нещо"...!? #2gunfire #2gunfire

Няма да им дават, Мац, пак ще минем на погалване с очички  Crazy

Гери , аз съм романтичка , но от толкова платонична любов всички във форума сме готови за "послушнички" в манастир...Осем месеца - та ние сме готови да ни ръкоположат...А , не погалване с очички - ще ме изгубят като зрител...Сигурно ще измислят нещо...Филма се превръща в сапунка , посланието му се губи...!? ooooh!

# 621

И аз  Peace

Към манастира ли да тръгваме .!? Crazy

# 622
bonobo, добре дошла в клуба на "Ядосаните на Керим"! Heart Eyes

# 623
Гадно ми стана и заради Вурал - единственият, който имаше някаква съвест...непрестанните кошмари си казаха думата, но все пак имаше право на избор - да каже истината или смърт...разбира се избра второто...но по-лесно ли е да сложиш край на живота си от това да лежиш известно време в затвора...за него - да, защото така щеше да спре кошмарите, продиктувани от гузната му съвест, която вътрешно отдавна го бе убила... /не трябваше и толкова да е нелепа смъртта му, по-добре беше да се самоубие, ама нейсе,станалото станало Peace/

И още нещо, омръзна ми Фатмето да страда заради първичните реакции и липса на логична мисъл от страна на Керим...като не може да си овладява емоциите - да си лежи в затвора Crossing Arms Изобщо не ми е жал, че го изкараха незаслужено убиец, защото само миг след като и вдъхна надежда за пореден път...я отне по най-ужасния начин...как сега Фатмето отново да се съвземе и да продължи да се бори...нито веднъж той не помисли дали няма чрез действията си да я нарани и да и причини страдание...осъзнаваше го след като вече бе извършил поредната си глупост ooooh! Напълно съм съгласна с Кадир бей, който му каза в лицето "Абдал".......
Напълно споделям Hug

Само бих добавила за Вурал- преди да се самоубие,да остави самопризнания до прокурора- за да има смисъл от съвестта му Crossing Arms

# 624
Круелка, аз няма да спя, ама днес ме кефиш, Мацко, даже успя да ме разсмееш  Hug Hug Laughing Laughing Laughing

Не думай! Как успях? Идея си нямаш колко съм зла в момента!

# 625
bonobo, добре дошла в клуба на "Ядосаните на Керим"! Heart Eyes

Круела, та аз членувам в този клуб от 1-ва серия Peace Ама Фатмето се влюби в него...ей на халал да и е Whistling...иначе аз на нейно място отдавна да съм го свитнала Rolling Eyes

# 626
# 627
Разсмя ме, Мац, ама не съм съгласна, че ще я депресира сега, сега с тоя арест той така я издигна, че чак тя самата ще се изненеда от себе си - ей ся ще видите СуперФатмето!
Тая сцена на лодката не беше само за прегръдки и целувки, беше си едно последно ще успеем, давай Фатме от Керим, гарнирано с натискане на лИбовното копче! Да не мислите, че Фатмето е спала нея нощ от пеперудите в стомахчето, няма да се учудя и да е направила някой друг план да подредбата на спалнята в новата къща! Тази Мацка, след всичко преживяно е по-силна от всичките взети заедно и съм сигурна, че няма да легне да спи докато Керим не излезе навън, абе Пинер-Нинджа с една дума!!!

# 628
               Мацки , гледайте внимателно - Керим го хваща за ръката и казва хайде в полицията и тогава Вурал му казва - убий ме...!? Peace

В 0,54 секунда се опитва да го влачи към колата...!? Peace

http://www.youtube.com/watch?v=Izd0WrMmbhU&feature=player_embedded#at=309

# 629
Аз пък съм от клуб "Вии му се ядосвайте, аз го прибирам У дома"  Wink Wink Blush Blush Blush Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт