Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мами,

Аз днес съм рожденничка и исках само да ви почерпя, кой с каквото обича, за да не ви изкушавам  Hug

Да ви кажа, вчера си мерих кръвното, което след оня почти припаък знаех че е ниско, но то е 90/50, дали трябва да пия лекарства някакви?

Усмихнат ден!

# 406
  • София
Моето постоянно е такова, лекара на ми изписа нищо. Според мене не трябва да се пият никакви лекарства . Наблегни на течностите   bouquet

# 407
rusokoska Честит Рожден Ден!!!

newsm59  party023  costumed034  Party Time  ura

# 408
  • София
rusokoska Честит Рожден Ден!!!

newsm59  party023  costumed034  Party Time  ura

И от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 409
4 R D!!!
Да си много здрава и лека бременност:)

Аз заминавам на йога семинар за 3дни в Правец. Много се вълнувам. Малко откъсване от света и здрав нощен съм. Малкият вкъщи не ни оставя да спим.
Пожелаавам ви прекрасен weekend с много усмивки и позитивни мисли. Hug

# 410
ЧРД и от мен  bouquet newsm67
 много здраве и лека бременност

# 411
rusokoska, ЧРД! Пожелавам ти да си мислиш само за хубави неща и те да се сбъдват!  bouquet
Кой питаше за БХС? На мен ми направиха ултразвука на 01.06. към 16ч. В следващия момент хукнах някъде да ми вземат кръв. Е то хубаво, ама съм от Стара Загора и трябваше да я пратя в София. Занесох я на бързите куриери, но така или иначе същата вечер повече нямаше пътувания. Казаха ми обаче, че на другия ден ще е там. На 02.06. още като станах, отворих сайта на Националната Генетична Лаборатория и се опитах да потърся. Оказа се, че вече ме има в базата данни, просто още няма резултати от моето изследване. В крайна сметка на 03.06. по обяд ги видях. Така че нещата стават доста бързо. Предполагам пък, че тези, които си правят БХС директно в Майчин Дом, виждат резултати още на другия ден. Simple Smile

# 412
А как точно се проверява - аз нямам нито код на пациента, нито номер на пробата Sad

# 413
Здравейте мами  smile3525 надявам се всички да сте добре и да нямате никакви проблеми Hug Искам да ви питам нещо,аз все се притеснявам как е бебчо дали си е добре искам по-скоро да започна да го усещам как мърда  Blush и може би ще съм по-спокойна тогава newsm78 и вие ли сте така или само аз изперквам нещо и си мисля глупости  ooooh! Не знам защо не мога да се успокоя нямам никакви признаци да не съм добре никакви проблеми значи и бебчо трябва да е добре нали  Praynig

# 414
rusokoska, Честит Рожден Ден!

# 415
Rusokoska - ЧРД, бъди жива и здрава и безброй поводи за усмивки!   bouquet Tada Tada  party023  Gift
Teddy - благодаря ти за информацията. Ние сме в клиника "Света Петка", но едва ли има сериозна разлика в сроковете за резултатите!
Прекрасен ден на всички!  balloon

# 416
Здравейте мами  smile3525 надявам се всички да сте добре и да нямате никакви проблеми Hug Искам да ви питам нещо,аз все се притеснявам как е бебчо дали си е добре искам по-скоро да започна да го усещам как мърда  Blush и може би ще съм по-спокойна тогава newsm78 и вие ли сте така или само аз изперквам нещо и си мисля глупости  ooooh! Не знам защо не мога да се успокоя нямам никакви признаци да не съм добре никакви проблеми значи и бебчо трябва да е добре нали  Praynig

Спокойно, аз до скоро си виках - "няма ли най-после да дойде ден, в който нищо няма да ме боли и ще се чувствам нормално, както преди да забременея?"... е този ден дойде и сега се чудя защо нищо не ме боли  Party нямаме угодия

# 417
мами, вероятно съм изпуснала някъде тази информация и с риск да стана досадна.... Embarassed  има ли някоя мама тук, с термин декември, която да е от София, кварталите около южния парк? Hug

# 418
Оооох, отказах се от ранната ФМ и сега кога ще разбера пола?!? newsm45 newsm45 newsm45
Сигурно чак на втората. newsm78

# 419

Аз съм същата, нито повръщах, нито нещо ме боли. Преди седмица даже нещо бях се изнервила и звъннах на една приятелка да и се оплача, че нищо ми няма и понеже не бях ходила доста отдавна на лекар/ от установяването на бременността/ и изразих съмнение, че изобщо съм бременна. Simple Smile Всъщност няма нищо лошо в това да се чувстваш добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт