Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 509
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Момичета аз вчера най-после видях бебо-има си ръчички и краченца и не спря да подскача през цялото време.Всичко ни е наред.Доктора ме попита за пола дали искам да ми каже,НО каза че не дава 100% гаранция и аз отказах.Просто когато ми кажат искам да е сигурно за да не се настройвам за едно а после да се окаже друго-е в крайна сметка най-важно разбира се е да са здравички децата!
Гледам за износването на дрешки си говорите и аз мисля да си ползвам от каката нещата и да не се изсилвам допълнително да купувам неща който вече си имам и най-важното са ми почти нови.Тя също ми беше зимно бебе и няма почти нищо розово така,че и момченце да е (което много се надявам) пак поне за началото ще си износвам дрешките и!

# 391

Момичета, не знам за вас, но на мен адски бързо ми минава времето. Имам чувството, че няма да успея да се насладя на бременността...  Crazy

И аз съм със същия проблем Crazy Имам чувството, че ще пропусна нещо, а ми е толкова хубаво  Joy

# 392
Добро утро, вчера си записах час за д-р Котева по ЗК, някой има ли впечатления от нея?

# 393
Добро утро и от мен! Успешен и усмихнат ден на всички   bouquet
Някой ходи ли при Анатолий Кръстев от Света София, какво е мнението ви за него

# 394
Здравейте момичета,
аз започвам леко да се притеснявам. До преди седмица-две все нещо ме болеше, ту от ляво, ту от дясно. Но сега сякаш не съм бременна. Нищо не ме боли, нищо не усещам, единствено повръщам сутрин и проблем с кръвното в следобедните часове. Нормално ли е нищо да не усещам?  newsm78

# 395
  • София
Момичета нищо не казвате за резултатите от БХС. Аз моите ги видях току що и да ви призная ми е притеснено защото незнам кое е добре и кое не.
Да не говорим, че единият ден ми правиха УЗИ и NT беше 1.2 а на следващия ден NT 2.4
В крайна сметка изследването е правено с втория резултат. Моля ви кажете ми имам ли причина да се притеснявам или не - моята лекарка ще се появи чак след 2 седмици.
***** РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА *****   1) 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e  1 от 1200 бременни 
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e  1 от 100000 бременни 
                 ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e  1 от 100000 бременни 
               ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e  1 от 100000 бременни 
                 ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ e  1 от 100000 бременни 

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР * 

Биохимичен риск за болест на ДАУН (Т21) e  1 от 530  бременни 
                 Възрастовият риск за болест на ДАУН (T21) е 1 от 420  бременни 
                Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС (Т18) е 1 от 3800 бременни 
                Възрастовият риск за болест на ПАТАУ (Т13) е 1 от 11000 бременни 
              Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е 1 от 6900 бременни 
               Възрастовият риск за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) е  1 от 100000 бременни 

***** Биохимични и УЗ показатели ***** 

PAPP-A(плацентарен протеин) MoM 1.16  част от медианата (Mo) 

Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM 1.42  част от медианата (Mo) 
                      NT (нухална транслусенция) =<3  2.4  mm 
                    NT(нухална транслусенция) MoM  1.39  част от медианата (Mo) 

Брой изследвания: 15

# 396
Аз пък искам да минава по-бързо времето.  Grinning Не ми се чака вече ама хич. Колкото до дрешките. Ако имах нещо останало от Алекс с удоволствие щях да си ги ползвам-момиче момче без значение. Но ги подарих на една мама и сега имам дрешки за след годинка и ако е момиче,за което силно се надявам,няма да мине номера с на батко й дрешките Laughing Така,че ще се пазарува здравата!  Grinning

# 397
Вчера ми поднесоха поредната дивотия Mr. Green не трябвало да се казва точно в кой месец или седмица си, а също и когато се роди детето пак не трябва да казваме точните му месеци или годинки   smile3532 и как ще стане това на 1 год. дете как да кажеш ами на 2 е ?!?! #Crazy ЛУДА РАБОТА
И мен си ме наболява винаги нещо къде кръст, къде корем,стомах,гърди, сърцето ми ще хлопа, ще ми се вие свят абеее винаги има по нещичко!!! Само веднъж ми нямаше нищо и то беше за около 3-4 часа за всичките тея месеци искам вече да мине всичко и да се наслаждавам на бебчо само Tired

# 398
  • София
Lucky, на мен всичко ми изглежда в норма, не смятам, че имаш място за притеснение. Ако идеш да си вземе резултатите на място от МД, имаш право на генетична консултация с генетика, който е на смяна и те ще ти кажат най-точно Peace

crazy_baby , радвай се ти пък, какво по-хубаво от това нищо да не те боли и да се чувстваш ок, нормално е, бъди спокойна Hug

stefito_8986 , я не им се връзвай, всеки луд с номера си Mr. Green

# 399
Marleen благодаря за успокоението, но бях свикнала все нещо да ми има и сега чак ми стана странно.
stefito_8986 ти си отиде на село и бабите почнаха да ти пълнят главата с какви ли не глупости.

# 400
  • София
crazy_baby, и аз ревах до скоро, че нищо ми няма, а сега рева, че ме боли корема. Ако съдя по себе си, нищо ти няма, просто караш една прекрасна и лека бременност.

Цяла нощ не можах да спя от някакви много странни тъпи пулсиращи болки. Вчера карах до Пловдив и обратно, защото нали се сещате, бременните изглупяват, и аз забравих, че не трябва да ходя никъде да се клатя. На всичкото отгоре ми написаха и акт за превишена скорост, ех, защо на мен.. Падна ми се новобранеца на групата, сигурно имаше стаж 1 час като катаджия. Не искаше да се споразумеем, или просто си търсеха изкупителни жертви заради завчерашните събития.

# 401
Оле kiaraTiara  ти да не си спортен състезател... Mr. Green
Крейзи бейби бабите нищо не са казали това ми го каза най- добрата приятелка, но не мисля да го изпълнявам де!!! Peace

# 402
Да ви кажа и още една небивалица: "Като разбереш, че си бременна, веднага трябва да кажеш на няколко човека, защото така бебето като се роди и бързо ще проговори!" Joy

# 403
Здравейте и от мен! Simple Smile
Имам едно питане, ще се радвам да споделите информация! Колко време след БХС (биохимичен скрининг) излизат резултатите. Ние сме на 21.06. и ми е много притеснено, а забравих да питам докторката.
Слънчев и усмихнат ден на всички!  Hug  bouquet

# 404
  • София
Хайде някой да сподели за БХС , аз съм на 20 и ми е много притеснено. Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт