Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 715
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Eлч, в нагревателя, не в стерилизатора.  Mr. Green  И аз топля в нагревателя, а на вън както е казала Жоржи. Понеже едно бурканче не го изяжда на веднъж, отсипвам необходимото количество в авентските чашки VIA, и я слагам в нагревателя.

Върнахме се от консултация отчет: тегло- 6,300 /+ 600/, дължина 66см. /+3,5/ Сложиха последния Симфлорикс, но пак нямаше петвалентна и остана за следващия месец.

# 361
Ами аз се колебаех за тези мерки, заради това, че са в милилитри, но няма значение  Peace

Уф, ще си претрепя детето някой ден, постоянно я удрям някъде, е не много силно де ама днес като ставах от компютъра и хакнах главата точно на фонтанелата в ръба на бюрото, малката ми така се разрева, че чак посиня милата. Голям съм заплес  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 362
  • Пазарджик
Христиана ,този пасатор наистина изглежда добър,моя е доста по обикновен,но пък ме и незаменим уред в кухнята,Таня много обича крем супи,а  и със сосовете ми помага много.И аз и Таня ги проядох ме след като почнах да ги пасирам и да не се виждат определени зеленчуци.
Елч ,ако е такава жега като вчера едва ли ще имаш нужда да ги претопляш на вън  Laughing,сега сериозно не съм хранила Таня навън,аз и сега не обичам да ходим по улиците и да се мазотим  Embarassed давала съм само мляко и то се броят на пръсти пътите в които съм го правила.Но то с нашите разстояния винаги мога да се прибера и да ги нахраня и пак да излезем.А вкъщи съм подгрявала на микровълнова фурна пюретата.
Jorjianaaa  Hug
Тонита Тикарам  Hug мислех да пусна ,но ми е много смотано и реших,че по добре да не пробвам,на Мила кафето също ни липсва,къде ли е newsm78
Бире първо пускам зеленчука ,който увира по бавно и после следващите

# 363
Еййй, че вкусно пюренце стана Simple Smile (морков и картоф)... Така гладно отваряше устичка Simple Smile Само дето пропорционално на пюрето ще намаля грамажа на млякото, че иначе си изяжда и изпива всичко, и после връща, естествено... Днес хапнахме около 40 грама.  Laughing

# 364
пепита, моят стерилизатор има приставка, с която става нагревател Wink
друг е въпросът, че ме мързи да чета опътването, за да схвана как става номерът Wink

тути, и ти си права, че ако е жега само няколко минути на слънце и ще е екстра  Laughing
аз повече от веднъж трудно се навивам да изляза. с това носене на 20-килограмовата количка от втория етаж и обратно ми се отелва вола...

аз да се похваля, че днес дара си омете първите лъжички пюре от морков с охота.
прави физиономии все едно й давам да яде лайно, но после мляска и отваря уста Simple Smile

# 365
# 366
  • в Надежда-та
Не е истина днес направо.....вече е почети 16ч., а мойто дете досега е спало само един път и то за 30мин #Crazy

# 367
А моето след имунизацията заспа в колата към 13,30ч., не се събуди като я преместих в кошарата и още спи  Mr. Green

# 368
  • в Надежда-та
Ето кой ни е открадна съня днес Mr. Green
На 100% съм сигурна, че на мойта приятелка детето (7м.) днес е спало много Thinking Те са така с Мартин докато единия спи, другия е буден и обратно hahaha

# 369
Ето кой ни е открадна съня днес Mr. Green
На 100% съм сигурна, че на мойта приятелка детето (7м.) днес е спало много Thinking Те са така с Мартин докато единия спи, другия е буден и обратно hahaha

smile3533

И така трябва да е, иначе ще можете спокойно да пиете кафе и да клюкарствате  Whistling

# 370
Не е истина днес направо.....вече е почети 16ч., а мойто дете досега е спало само един път и то за 30мин #Crazy

Joy Joy И ние сме така. И нашия сън някой го е откраднал. Вече съм на края на силите си.

# 371
  • в Надежда-та

Joy Joy И ние сме така. И нашия сън някой го е откраднал. Вече съм на края на силите си.
оставих го да пореве 5мин и му се изтошиха батерийте  Mr. Green

# 372
  • София

Веднага ще поправим този пропуск  Wink

# 373
Хай момичета,
при нас пак приключения - в събота бебо се събуди с особен твърд, приличен на мехурчета обрив (някакси остър на пипане) само на едното рамо. На каката също й се появи нещо подобно, но по целия гръб. Плюс дрискане на особени количества слуз при дребо. Аз - шах. Реших, че сигурно е от картофеното кюфте с малко сирене дето ръбнах предната вечер. Ама тва при бебо, а за другото детенце какво е това съвпадение не знам. Днес цял предиобяд ходихме по доктори- кожен, после гастро за дребса. Отложихме му ваксините за още 2 месеца. Едната вика за бебо: алергичен обрив (копривна треска), другата вика - ухапано от онези много малките червени паячета. Каката и нея я определиха с копривна треска...Сега ни изписаха куп мазила, две от които правени, видях че съдържат кортикостероид  Confused Но и двамата са толкова неспокойни и само се дръгнат, дали щото ги сърби или от нерви, не знам и аз вече...Пак добре, че не е шарка, че ей го морето след 5-6 дни. Макар, че между шарка и алергичен обрив не знам кое е по-малкото зло  Tired  Отделно малкия цокне 5 мин, после 5 пъти повръща пфу.
Айде стига съм се оплаквала, но не мога и да взема отношение по темите, нямам гръмната минутка да чета, таткото липсваше събота и неделя, днес замина за Будапеща и пак ще липсва два дни, а аз трети ден съм с двете деца, лудницата е пълна.

# 374
  • София, Лагера
Малееей, Мю, баси гадното приключение  Tired Да минава бързо и да забравяш!!!  Hug

как топлите пюретата като ги извадите от хладилника?
и по-интересното - как става номерът с топленето навън?
Топля на водна баня, навън не топлех (на Пресиян, Тервел не съм го хранила навън, няма да топля)

Какче,  Hug

Тонита,  Hug. Знам, че на чужд гръб 100 тояги малко, но моя приятелка с изключително злоядо детенце, казваше: Няма дете, на което да му се предлага храна и да е гладно. Ама нейната беше  ooooh! Хранеше се само на телевизия МСМ, при това на конкретна песен  ooooh!

Бире, слагам първо по-трудно увиращия зеленчук, като поомекне мятам и другия  Wink
И моите пюренца стават много хубави, днес дадох ябълка с кърма, мммммм!

В този ред от мисли да попитам, гнус ли ви е да опитвате от собствената си кърма?  Rolling Eyes (моя мъж трепери да не би да застроя нашата супа с моя кърма  Twisted Evil Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт