Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 176
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
  • В две тъмни очички
Здравейте  

Ноеми  Hug мерси ,че питаш, добре съм, АБ подейства вече  Simple Smile
За кърмата, не ме е гнус, опитвала съм я, а пюрета с кърма не съм пробвала, защото не слагам кърма в тях

Снуки
, 20-ина дни ядохме каша, от 3 дни включих и картоф, след още 2 дни ще включа и морков, 5-6 по - късно броколи и така докато ядем от всички зеленчуци

Готвя и на пара и без пара, както дойде

Бим бим
, страхотна песен и певец   bouquet

# 391
Тути, чудесни новини. Heart Eyes Браво.

Ние днес пробвахме каша от елда на Хип, уж малко щех да и давам ама май си изяде една дозичка. Направих я с кърма. Досега беше яла каша от ориз и царевица.

Като варя зеленчуци ги приготвям на пара и добявам или сухо мляко/ ако ще я храня навън, за да не се вкисне / или кърма.

Кърмата я опитвах в началото, Party не ми е любима. Не обичам сладко. Иначе слагам на мъжа ми в кафето. Mr. Green Laughing

# 392
Елч, както си свикнеш детето такава храна ще яде. В смисъл има майки, които дават АМ, пюрета, каши със стайна температура.

# 393
Елч, както си свикнеш детето такава храна ще яде. В смисъл има майки, които дават АМ, пюрета, каши със стайна температура.
Аз съм от тези (тъй де, по-мързеливите)  Mr. Green

# 394
  • София
Здравейте!Както е писала Калифорния,има деца,които ядат храната със стайна температура.Аз забелязах,че Ади не иска да пие затоплено мляко,а когато й го предложа вече поохладено,го изпива с охота.Както писах преди се изцеждам и давам от шише,а когато е нужно давам АМ със розов "Девин".
Инка,аз първото дете го хранех полуседнал/полулегнал на наша възглавница.
 Бебка вече от три дена яде картофено пюре,а от половин месец сок от ябълки и череши.Сока го обожава.

# 395
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Да се запиша и аз за днес  Peace Голяма разходка и шопинг направихме с Какче, Мелона, Имам си една мечта, Анабела и Сакси. Със Сакси до 8 ч. бяхме навън, другите рано рано си духнаха под опашките  Laughing
След оризовата каша, която не давам всеки ден, вкарах тиква след 7 дхи и след още 7 и картоф  Peace
Топля на микровълнова, нямам уред за притопляне  Peace
И аз като Бубето не слагам кърма в пюретата  Peace

Тутс радвам се, че всичко е наред  Hug

Агентке и на мен ми беше много приятно  Hug Благодаря за прекрасните снимки   bouquet

# 396
  • sofia
Първо да се извиня, че не можах да дойда на срещата, но мъжът ми имаше проблем и се наложи да ходя да му помагам. Ужасно се уморих.

Аз кърма и АМ не бих опитала, гадно ми е. Мой приятел културист пие кърма- до човек си е.

Питах преди време но никой не ми отговори - разредено пюре с вода води ли се за сок?

Бебе Лия прави брррррр на всеки залък и е ужасно- идеи?

# 397
люба, аз не писах преди, защото не съм сигурна, но според мен не е сок.
аз след 2 седмици ще започна да давам пюре, разредено с АМ и док го нарече "шейк". знам, че не е същото, но де да знам, по тази логика и разреденият сок не е сок...

# 398
  • София
Здравейте и от мен!

Мю,  Hug

Какче,
радвам се, че не е херния. И се надявам скоро да преминат болките!

Люба, увиваш с тензухена пелена, слагаш на място, което се мие лесно, обличаш бански и се наслаждаваш на бебето  Laughing Laughing

Агентке,
за нас беше удоволствие  Hug Hug

Аз днес оставих Ива за няколко часа на свекърва ми. Като я взех, и двете изглеждаха добре и в настроение. Много се радвам, че са се разбрали, защото много искам децата ми да прекарват повече време с баба си.
А аз... ех.... моята кредитна карта и аз правихме чудеса... Голям кеф. Дори не се чувствах дебела  Laughing Laughing Сега трябва да заровя картата за няколко години  Embarassed Embarassed

Хубава вечер от мен  Hug

# 399
  • София
Цитат
Какче, аз съм в подобно положение и напоследък все повече ме боли гърба,а и става все по зле, защото не си правя упражненията. Къде ще ходиш на лечебна гимнастика? Аз правех едни упражнения на Норбеков и се занимавах с пилатес, там има стречинг елементи и се чувствах много добре, но така и не можах да намеря инфо къде точно мога да намеря професионални съвети в тази насока, в смисъл такъв кое точно, по колко пъти седмично да се прави и т.н.
Ходих на преглед в Александровска болница и там ще ходя и на лечебната гимнастика. Като разуча упражненията ще споделя опит, ако и ти намериш нещо подходящо като инфо, пиши  Hug

Клечо, знаех си че симулираш с крака, я виж как цял ден си обикаляла  hahaha

И аз май след оризовата каша ще вкарам картоф, а след това морков, тиква, тиквичка...

Елч, и аз си мислех че АМ трябва да е топло и си носех топла вода, докато зълва ми не ме изгледа странно и сподели, че в щатите всички правели АМ с вода със стайна температура. Сега и аз така правя, преварявам сутрен вода и ползвам цял ден.

Тути, поздравления за резултатите от прегледа

Мю, оправяйте се бързо  Hug

Кърма съм пробвала, сладичка е, ама не бих дояла пюре с кърма  Whistling

Люба
, според мен не би следвало да се води сок, ама знам ли  Thinking Идея срещу брррр имам, храни Лия в банята или опаковай къщата с найлони  Mr. Green

Ети,  Hug

Агентке, и за мен беше удоволствие да се запознаем и те чакаме догодина пак   bouquet

# 400
Аууу Ети, завидЕх ти  Mr. Green искам и аз шопинг  Heart Eyes

# 401
абе не знам, нашият педиатър ако разбере, че давам студено мляко ще ми откъсне ушите. а и на дара видимо повече й харесва по-топличко. така е още от много малка.
да не говорим, че док всеки път дебело подчертава, че водата не трябва да е стайна температура, а с температурата на тялото. не ми тежи да нося термос. само сега се чудя как да го правя...

# 402
  • В две тъмни очички
Агентке  Hug , за нас беше удоволствие и чест да се запознаем с такъв прекрасен човек  Hug

Люба, за сока не знам, ама за Бррр-то ще те посъветвам така - топло е , така че и двете голи в банята, а такива като мен - на двора  hahaha

Ети
, ах ти..........

Какче
радвам се,че е по - малкото зло ! Аз го имам този проблем, само че при мен произлиза от различно развитие на 2-та мускула, които придържат гръбнака. За това спрях да спортувам професионално  Tired

# 403
  • Пазарджик
Мю, оправяйте се бързо  Hug  Praynig

Люба,разликата между пюрето и сок е начина на приготвяне,за сок -плода или зеленчука се изцежда,а за пюрето-преминават през термична обработка.Така че според мене разреденото пюре си е разредено пюре  Laughing

# 404
Етииии, и аз завидях Simple Smile))

Какче, мила, опитай йога за тези болки... нека ми остане малко време ще се разтърся за йога за гръб, на мен страшно ми помогна с Анджи навремето, но аз ходех на клас, че съм от мързеливичките и сама не мога!

Дай боже догодина пак, момичета, ще ми е много драго!
(ох, и аз гледах странно девойките тук като почваха да топлят едни води за АМ, пък а претоплят пюретата... при нас е винаги по пътя на най-малкото съпротивление и усилие Wink )

Люба, мерси за идеята за Уро-Ваксом(а) - и аз страдам от такива, и това ще пробвам, че и при мен както и при Бубето все чисти урини излизат и никой не може да ми обясни как те не могат да изолират бактерии пък аз все със антибиотици се оправям  Thinking

Преди минути "захраних" Крис с 1 чаена лъжичка оризова каша, разтворена в кърмата му, защото и аз без очи останах - както си спеше човека като пич почна да става на 3 часа по часовник да папа... ще продължа със сладък картоф или тиква на пара след няколко дни!

Упс, купих и тези мрежички за джвакане на плодове и подобни... обаче няма да замествам хранене, да не се заричам, че бебо ще се навие да ме опровергае, но се надявам до година да си опитва вкусове, да си дояжда, но кърма/ам да му е поне 50% от яденето!

Общи условия

Активация на акаунт