Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 174
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • в Надежда-та
кърма само размразена съм пробвала..... Sick егати гадотията ми се стори.
Опитвам абсолютно всичко което давам на децата, боло то храна или лекарства Naughty

Тутс радвам се за добрите резултати Hug

# 406
  • София

Клечо, знаех си че симулираш с крака, я виж как цял ден си обикаляла  hahaha

smile3534 Знаеш ли сега как ме боли пак

Току що се събудихме с писъци  Rolling Eyes

# 407
Инке, друго място-в количката,на по-изправена облегалка.

Има ли някой,който ще захранва ,водено от детето?

Преди 5мес по това време бях в болницата да раждам. Как лети времето. Утре Емил става на 5 мес

# 408
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Питай те ме що не съм в леглото,като всички в къщи спят!

Музикален поздрав от мене

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 21:29 от tuty1

# 409
 Добро утро!
 Тути, радвам се за хубавите резултати  Hug
 Какче, благодаря! Агентката е права, йогата също е много добра, то пилатес, това с което аз се занимавах е съчетание м/у йога и стречинг и при мен имаше резултат.
 За разгряването, и аз явно съм от по-мързеливите, защото на Марти съм давала на стайна температура, и сега така.
 Много разходки и много слънчево настроение от мен!

# 410
Тути, супер си, ама сега ще трябва да се снимаш и на черта  Joy 2709 ми е любимата дата  Heart Eyes
Радвам се че сте добре и сте отхвърлили лошата диагноза. Мен ме плашат с неврологични проблеми, защото ръцете на Тея посиняват / само от китките до пръстите/ ама сега на 7ми ще видим.

# 411
айде аз като един немски възпитаник да ви почерпя с немска закусчица

Тути супер за резултатите

ей вие дето толкова обикаляте по Моловете, че аз не стигам до магазини, да гледате за мен някоя черна рокличка и да докладвате  Wink Wink Wink

днес съм на консултация, после ще докладвам

# 412
  • Велико Търново
Добро утро!

Адис, тя си е такава неящна откак се е родила. На кърма е само. АМ й предлагах, щото си мислех, че нямам достатъчно кърма, но тя категорично го отказва. Тези дни ще почна да захранвам.  Вчера й дадох да смуче краставичка - обелена, без семките - пощуря от кеф.

Тути, много се радвам за вас!  Hug
Мю, дано бързо да минава!  Hug

Отивам да чета.

# 413
  • Пазарджик
Бебеш  Hug,стискам палци да свършват тия теглилки скоро  Praynig Praynig Praynig
на 27.09 е родена Таня  Grinning

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 08:31 от tuty1

# 414
 Оооо Тонче, пожелавам ти като захраниш да не е така, че аз имам злоядо дете и знам какво е. Вечно прави физиономии, вечно нещо не му харесва и като стисне уста нищо не признава. Да не говорим, че плодове и зеленчуци пресни, не близва. Така се надявам Ивайла да не е като него...
 Бебеш, стискам палци да не е нещо сериозно, вярвам че всичко при вас ще се развие по-най добрия начин  Hug

# 415
тути, много е готина прическата! супер си Simple Smile

бебеш, дано да няма нищо неврологично тея!

# 416
Хоп-троп днес е по-хубав ден от вчера (надявам се)

Тути  Hug

Адис, как се моля да не ми е такова злоядо детето,  баща й е бил такъв като малък, а леля й до ден днешен не вкусва плодове  ooooh!

Сега да ви застрелям с гениален въпрос: Кои АМ са хипоалергични? Искам като ходим на морето да взема някакво млекце, ако случайно не й стигна кърмата. Обаче пусто не разбирам, а педиатърката ми каза да взема хипоалергично...

# 417
  • София
Добрютро!

Жужи, на кутиите АМ си пише кои са Х.А. Пример

Тути, много свежа прическа, на мен още не ми стиска да си отрежа косата, въпреки че много харесвам каре. Браво за изследванията на щерката!

Бебешондел, дано Тея няма други проблеми  Peace

Инка, идвай на нашите срещи Simple Smile

Агентке, много ми беше приятно да се запознаем и се надявам пак да се видим   bouquet

Ети, аз имам един фонд за шопинг, който не знам кога ще го оползотворя.

Много хубава среща спретнахме вчера, че и оборот на едно бебешко магазинче направихме Simple Smile

Приятен ден на всички. Аз днес ще се разхождам с една колежка и нейното 40-дневно мъниче.

# 418
  • Русе
Jorjianaaa, Anabella ти е отговорила на кутиите пише Марката и след нея съкращението НА  Peace

Бебешондел - дано няма никакви последствия и на прегледа да те успокоят   Hug

Тути - сладка прическа  Wink

За злоядите деца - баткото е такъв  ooooh! Плодове яде само банан и ябълка. А сготвена храна никаква. И като му кажа пробвай - той ми отговаря не го обичам, нищо че несъм го пробвал  Shocked

# 419

За злоядите деца - баткото е такъв  ooooh! Плодове яде само банан и ябълка. А сготвена храна никаква. И като му кажа пробвай - той ми отговаря не го обичам, нищо че несъм го пробвал  Shocked

Ние с брат ми като бяхме малки не обичахме маслини, луканка, създърма и гъби, по същата схема  Joy Но като пораснахме се усетихме и Еж.....  Crazy

Бебешондел, стискаме палци за добри резултати и отхвърляне на всички страхове! Praynig

Тути, много ти отива прическата!  Peace

Аз вчера писах, че бях на УНГ и всичко ми е наред, но въпреки това ми изписаха 3-4 лекарства. Казах им, че кърмя, а те ми казаха, че въпреки кърменето, трябва да приемам предписаните препарати. Да, ама като ги проверих, се оказа, че уж витаминки, ама на всички пише, че не са препоръчителни при кърмене.
Някой да е употребявал Милгама, Селеногин, Виброцил или Зенаро??  Rolling Eyes

И пак да питам, след пюрето с колко мляко дохранвате??

Общи условия

Активация на акаунт