Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 947
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София, Лагера
Именно, Тервел не знае какво да прави с водата. Пробвах да му давам и кърма със шише - не става. Но!! когато мъж ми му дава, пие.  Rolling Eyes newsm78. Май мен си ме асоциира само с цици и затова така  Wink

Браво, мацки, за наспиването! Peace При нас е следното: Тервел се събужда около 7 сутринта и заспива около 8, като спи по 2-3 часа. Пробвала съм през това време да си правя нещо по къщата, но много ми се спи. Затова и започнах да спя с него, та поне се чувствам човек.  Странно, преди, когато нощем се будеше за кърмене, успявах да се наспивамл какво се бъгнах сега  Rolling Eyes. Дали пък не е някоя авитаминоза това състояние  newsm78
Тути, натоварено, натоварено (колко да е натоварено  Laughing), но вечер в 22 заспивам почти преди да стигна кревата  Mr. Green. Без майтап, чета приказка на Пресиян, гася и моментално заспивам. Това си прави 9 часа сън до 7, пък и чак недоспала да се чувствам  Rolling Eyes

Елч, аз ползвам оригинален препарат против петна на Ариел. Не е прах за пране, спрей е. Чисти всичко. Ако те интересува, свиркай да ти кажа откъде го взимам. Peace

Ох, докато събирам сили да излезем, Тервел пак заспа  Crossing Arms... а навън е такава жега, че ме е страх да отворя да проветря  Laughing

# 586
здравеите,

Ах тази вода. Мерилин без вода неможе. Но и аз съм така. На ден пия пове4е от 3 литра. А тя изпива около 100 грама. Пове4е не давам, макар да съдя по себе си 4е и аз немога без вода.

а ето и резултата

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150289206978784&saved#!/video/video.php?v=10150289206978784

# 587
  • София
Здравейте!

Днес успях да се организирам и да излезем съвсем рано (по моите разбирания) - в 9 бяхме навън. Много беше приятно.Трябва да се стегна и всеки ден да излизаме по това време. Simple Smile

Вода още не съм давала на Ади, като я захраня след десетина дена ще започна да предлагам. Мисля, че засега кърмата й е достатъчна.

За петната - преди много им се дразнех, ама сега гледам много философски на тези неща и петната са ми най-малката грижа Simple Smile. Просто борбата с детските цапаници е загубена кауза. То да са само петна здраве му кажи. Преди 3 години направихме основен ремонт вкъщи, всичко вкъщи беше чисто ново. Бобо, въпреки че беше поотраснал и минава за кротко и послушно дете, се погрижи в момента пак да има нужда от сериозен ремонт и подмяна на част от мебелите, най-вече дивана  ooooh!

Аз си страдам от хронична умора от години, но понякога си мисля, че може и да си е най-обикновен мързел  Embarassed. В интерес на истината сънят ми стига - спя от 11 вечерта до 5 - 6 сутринта, ако ми е много изморено полягвам и на обед за малко.

bouquet

# 588
Вода още не съм давала за пиене. Каквото поемат на баня-толкова Simple Smile
 все още де... Чудя се за големите жеги обаче дали да не предложа...

От две нощи спа като заклана, наспивам се по-бързо и по-ефективно. Заради новия матрак обаче  Mr. Green

МИсля скоро да влезем в нов режим за разходки-сутрин да излизаме към 7, да се прибираме към 10-11 най-късно. И надвечер към 5 пак да излезем  Thinking и то заради каката, че се връща тогава от ясла. Иначе бих излязла към 8-9 и да се прибера като Пепеляша в 12 Simple Smile

# 589
  • София
Изпирам всички петна със студена вода и купешки сапун за пране,след това пускам в пералнята с бебешки прах на бебешката програма,всичко излиза като ново Simple SmileЛягам се вечер между 10 и 11,сутрин ставам 6-7,нощем кърмя по 3-5 пъти Shockedне се чувствам уморена,макар че и баткото не ходи от края на май на детска и съм с девете деца по цял ден сама,ходим поне 5 часа на ден навън,от домакинската работа свършвам каквото успея,хич не си го слагам на сърце.Вода предлагам на Мони-пийва по малко,купих и чаша с мек накрайник на Авент и посмуква от него.Купих и такъв биберон за плодове,пробвах го с череши вътре-хареса и.Друго забравих какво беше...

# 590
  • В две тъмни очички
Ах тази вода. Мерилин без вода не може. Но и аз съм така. На ден пия пове4е от 3 литра. А тя изпива около 100 грама. Пове4е не давам, макар да съдя по себе си 4е и аз не мога без вода.
Защо не даваш повече?  newsm78 Аз когато питах доки колко вода трябва да пие на ден, той ми каза,че през жегите трябва да е около 50 мл/кг. Демек малката е 7 кг и трябва да пие около 350 мл. Е, стигаме само до 100-150, но определено не я спирам! Теб какво точно те притеснява ?

Момичета, имам питане - освен картоф, морков, броколи и карфиол(за последните 2 не съм сигурна даже) , на този етап какво мога да дам от зеленчуците? Някой беше писал , че грахът е за по-нататък, а краставица?

Петната предварително със сапун Тео бебе и после в пералнята с ядките! Домашният сапун премахва всичко!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 15:33 от bubeto_d

# 591
  • София

Момичета, имам питане - освен картоф, морков, броколи и карфиол , на този етап какво мога да дам от зеленчуците? Някой беше писал , че грахът е за по-нататък, а краставица?

Бубе, пробвай тиква, тиквички, пащърнак

# 592
  • В две тъмни очички
Чета,че тиквичките и тиквата, са след 6-7-ми месец  newsm78 Грахът също, но виждам,че зеленият фасул мога да го давам  newsm78

# 593
Чета,че тиквичките и тиквата, са след 6-7-ми месец  newsm78 Грахът също, но виждам,че зеленият фасул мога да го давам  newsm78
къде го четеш това  newsm78 тиквата е подходяща първа  храна...

# 594
  • София
е нали тиквата ставаше за първа храна  newsm78 съвсем се омотах

# 595
  • sofia
е нали тиквата ставаше за първа храна  newsm78 съвсем се омотах
точно щях да го напиша

# 596
вода Рая пие от много малка, понася я и си я харесва и иска, в горещите дни пие около 140 мл
Гггъбке къде мога да намеря такъв биберон?

# 597
Сори, че се намесвам - Бубе, пащърнака ако знаеш как го обичат  smile3521 , нищо, че аз като го пробвах е голма гняз  Sick

# 598
 Hug

Вода Давам от 1 месец някъде розов девин или горна баня. Ами на Калин устата му пресъхва, устните набръчкват и почвка да плаче и тогава му давам да пие на корем  Peace

Ноеми интересни сънища, но не може да бият моите с Бойко Борисов Joy От 3 дни само го сънувам как се разхождаме по центъра и говорим за усвояване на евро фондовете  Crazy За умората....в тази жега Калин хич не спи събират ми се 2-3 часа сън....ами свикнах си  Wink Следобед към 2 ми причернява понякога, но малко шоколад фиксира проблема  Peace

# 599
мама зайке, и ти като мъжа ми, който онзи ден сънувал, че работи в пресцентъра на МС (където бачках аз преди) и отива в кабинета на Бойко Борисов и му заявява, че 320 лв. заплата "далеч не отговарят на жизнените му нужди" и че възнамерява да напусне и да организира стачка Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт