Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 947
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • В две тъмни очички

А това съм го взела от Бу
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46257.0

# 601
  • София
Гггъбке къде мога да намеря такъв биберон?
Моят е ето такъв
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9017&cat=40
Аз го купих от едно малко детско магазинче в квартала така че явно се намира.

# 602
Леприкон, аз моя го взех от Хиполенд  Peace

Бубе, броколите и карфиола се препоръчват на по-късен етап, тъй като се считат за газообразуващи има вероятност от колики. Аз се водя що годе по тази таблица http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66

Еййй, а какви сънища сънувате само  smile3532 Аз от както родих сънувам много рядко.

# 603
мама зайке, и ти като мъжа ми, който онзи ден сънувал, че работи в пресцентъра на МС (където бачках аз преди) и отива в кабинета на Бойко Борисов и му заявява, че 320 лв. заплата "далеч не отговарят на жизнените му нужди" и че възнамерява да напусне и да организира стачка Laughing Laughing Laughing

Joy
 Ха де! Свекър ми работеше в МС допреди няколко месеца.

# 604
Ха де! Свекър ми работеше в МС допреди няколко месеца.
значи сигурно сме се разминавали с него по коридорите Simple Smile
аз близо 4 г. изкарах там.

# 605
  • Пловдив
Виолета я захранвах горе долу по-тоя таблица. Ама много бързах и захраних рано  Whistling

Бубе дай сладък картоф, ако не си предлагала. Пъщърнак и броколи ( а колко са гадни купените пюрета от тях, а Виолета с какъв апетит ги ядеше  Simple Smile )

# 606
  • Пазарджик
Елч ,това е по рецепта на моята баба и е възможно най -мързеливата на която съм попадала.Само да кажа ,че като третираш петното не бива да оставяш  да преседява със сапуна за да не избели материята,мажеш,търкаш и изплакваш.Нямам спомен да не ми е изпирало нещо.
6кг.мас
1гк.сода каустик на люспи
12л.вода
1кутия-200гр.-250гр.прах за пране, за аромат.
Разтапям мастта и изсипвам всичко както е записано,разбъркваш добре,намокряш съда голяма тава или старо корито,ако нямаш 1голям съд ,то тогава няколко по малки.Оставяш на хладно да се стегне,после си го нарязваш на калъпи.Ето така трябва да изглежда
Ако не можеш да направиш ето ти още една причина да си дойдете до Пз и да ти дам Laughing

# 607
Бубе, в твойта таблица и моркова го дават за след 6 месеца....  newsm78
Аз тия дни давам картоф с морков, но утре май вече ще смеся картофа с купешко пюре от пащърнак... Да разнообразим и да се запознаем с нов вкус. Simple Smile

Аз си купих биберон за плодове (но с мрежа, че е малко по-голям) от Вис Виталис, за 3 и нещо пари...

# 608
ей, тути, мерси!
тези дни ще се разтърся за мас, другото е лесно за намиране.
наистина не изглежда сложно.
златна си!

абе, не трябва ли първите плодове да не са сурови?

# 609
ей, тути, мерси!
тези дни ще се разтърся за мас, другото е лесно за намиране.
наистина не изглежда сложно.
златна си!

абе, не трябва ли първите плодове да не са сурови?

Еми сока се прави от сурови ябълки... И от моркови... За авокадото съм чувала, че също може сурово, но НЕ СЪМ СИГУРНА, а за банана съм чела на много места, че него трябва да се дава суров...

# 610
Бубе, точно тази таблица бях пуснала скоро ама сигурно не си видяла или не помниш. Точно според блога на Бу тиквата е една от подходящите първи храни, но всеки сам си решава.Аз съм решила септември да дам тиква, после ще смеся с морков, после картоф, ябълка, и тн.

# 611
Ети честит имен ден на Яна!  Heart Eyes Еньовден е страхотен празник!  Hug

# 612
  • В две тъмни очички
Забравих да ви се похваля - нямам мускулна треска (или поне не такава каквато очаквах), а вчера с мъжо доста потичахме  Crazy Утре пак  Wink А вечерта на моминско парти (без алкохол мам..... му  Confused)

Пащърнака как се прави - вари се и после се пасира или  newsm78??? И от къде мога да го купя? Или не съм попадала на него или просто не съм го забелязала, но оставам с впечатление,че никога не съм виждала такова нещо! Коренът се дава нали?

Бире тая таблица просто ми попадна иначе няма да се водя по нея! Ще се водя по доки  Mr. Green

# 613
Малко офф топик  Joy

# 614
  • София, Лагера
Вода още не съм давала за пиене. Каквото поемат на баня-толкова Simple Smile
Joy

Уффф, като тръгвах за градината на Пресиян навън беше 36 градуса  Shocked, в колата не мога да си представя колко! Пробвах да дам на Тервел вода - е не и не! После вкъщи пробвах и тъй като пак не щеше, дадох му с мерителната спринцовка от Панадол  Crazy Twisted Evil

Бубе, според мен можеш да вкараш всичко, което по бурканчетата пише 4+. Ако не страдате от алергии, разбира се! Аз давам смело, вече мнооого неща вкарах  Wink И зелен фасул (домашен), и тиквичка (домашна)

Заяяяяц, верно ме биеш със сънищата!  hahaha Ама аз имах един любим сън, дето го сънувах няколко пъти с малки вариации - как изнасилвам Луис Хамилтън  Embarassed, а после го замъквам за качулката на якето в една канавка и го оставям там  Embarassed

За МС - майка ми над 20 години е работила в МС и заплатата й далече не беше 300 лв  Wink

Общи условия

Активация на акаунт