Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 237
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Хриси, не да е с прически по каталог, но съгласи се, че може малко да я пооформят. Може ли, всеки косъм да се бори за независимост. Колкото повече показват Емир добре оформен в косата, толкова повече нейната непрежност си личи. Като живее човек по-скромно, трябва ли да не познава гребена за какво служи?
hahaha Момичето е буйно и косата й също  Laughing

# 121
  • Варна
Трейлъра ще го кача в бокса като се появи с хубаво качество че досега или образа е зле или звука  ooooh!

# 122

Най-много съжалявам за Санем, че така и развалиха образа Thinking защото актрисата ми е много симпатична. С какво пренебрежение говори, Фери й е виновна за всичко, те с Джансу били лика- прилика. И не вижда себе си, тръгнала да държи сметка. #Crazy

[/color]
и аз съжалявам за това  Peace, дори си мисля че точно тези нейни ужасни думи ще отблъснат Левент, и той ще и бие шута  Mr. Green

Няма да я изнасили нали Селин казва че няма  Mr. Green
Няма да я изнасили нали Селин казва че няма  Mr. Green
  Mr. Green Хриси помни какво съм писала   bouquet

# 123
Кой е Чахит бей и с кого го спрягат? newsm78 Аз и преди съм го казвала, че колкото и да ми се иска и в живота да са заедно, защото много си подхождат, не смятам, че на този етап има нещо между тях, а и за по нататъка не мисля, че нещо, ще се получи. Щом досега не са прехвърчали любовните стрелички между тях в продължение на цял снимачен сезон, надали и за напред това, ще се случи.

# 124
  • Варна
Габи не забравям ваните неща които пишеш  Laughing Hug

# 125
Габи не забравям ваните неща които пишеш  Laughing Hug
той разговора със Селин беше цяла смешка как да го забрави човек hahaha

Хайде Чао  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=4ZKyfmtM8RQ

# 126
ДОБЪР ДЕН Hug

МАЙ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ЩЕ Е ВЯРНО.ЗАЩОТО РЕЖИСЬОРА КАЗАЛ:В СНЕГА НАПРАВИХМЕ ПИКНИК И ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НАКАРАХМЕ СНЯГ ДА ВАЛИ hahaha

# 127
  • Варна
ДОБЪР ДЕН Hug

МАЙ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ЩЕ Е ВЯРНО.ЗАЩОТО РЕЖИСЬОРА КАЗАЛ:В СНЕГА НАПРАВИХМЕ ПИКНИК И ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НАКАРАХМЕ СНЯГ ДА ВАЛИ hahaha

Ще е много яко  Hug Hug Hug

# 128
Наде,Чахит=Джахит-е фотографа на Хазал Mr. Greenбеше ме молила за инфо,а и аз още преди да започне сериала "Нарекох те Фериха" се бях ровила,защото много си харесах нежното и миловидно излъчване на актрисата в ЗП.

# 129
Ех, че хубава новинка Хати. Дано наистина 23 и 24 епизоди, бъдат много хубави, както ти беше писала вчера. Да се нагледаме и ние малко на нежни чувства, за да се заредим положително за лятото.

# 130
Мариола, като така усърдно прие молбата ни и се разрови по форумите, последно Хазал и фотографа заедно ли са или не, това не ми стана ясно. Разбира се, ако си намерила такава информация, защото с биографията му, беше много изчерпателна. Ако новинката на Хати е вярна, съм сигурна, че Фери ще откаже. От кого, ще я поиска Емир- от Зехра, от Ръза или от Мехмед. hahaha Всички, те много го "обичат" и него и баща му.

# 131
Казват че фериха нямала да отговори hahaha

# 132

Ще е страхотно, дано Heart Eyes Heart Eyes
Любимата ми двойка в ОТХ все на дъжд я караха Whistling тука може под снега да им върви Mr. Green
Но май само си мечтая. hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=UVs-JjiH_o4

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 11:54 от ·٠•Sisito•٠·

# 133
То така сигурно, ще и свърши сезона, преди Фери да му отговори. Sick

# 134
То така сигурно, ще и свърши сезона, преди Фери да му отговори. Sick
Ако така завърши, значи няма да се разкрие истината, това най-много ме вълнуваше. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт