Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 273
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
здравейте. и аз да вляза за малко. Simple Smile като прочетох новината за брака и това че фери не отг. веднага и си помислих че сезона ще завърши така. Simple Smile

# 136
Наде, имам някои "размисли и страсти" по въпроса и мои си наблюдения newsm78 newsm78
1.Още преди да започне сериала излязоха снимките на фотографа и Хазал като пъзаруват е един мол-някъде по Коледа Thinking и информация,че Хазал му уреждала работа като фотограф Mr. Greenза последното съм почти на 100% убедена, защото на сайта му е  качена работата му за телевизиита и всичко,което е правил е само за show-тв,а не за други тв-та/имам по кабелната show-тв и зная какво излъчват/.Пак по този канал гледах  филмче за рекламните снимки и интервюта преди започването на сериала,та в кадрите се мяркаше бегло снимащия фотограф и за мен той беше приятеля на Хазал Thinking,а когато ме помоли да се ровя,бях писала миналата седмица,че на сайта му няма нищо от подобни снимки,но има от "Великолепния век",а той май започна да се излъчва 1-2 седмици след нашия.
2.Последно,което има като информация/освен,че е бил с нея в болницата при бъбречната криза/ е едно едно клипче от 1-2 май  -снимани са в заведение с други хора ,като Хазал доста разгорещено нещо си говори с тях и репортерите я заговориха на излизане с него хванати за ръка Mr. Greenа тя само им каза "Добър вечер" и ги изгледа мръсно,че не иска да говори,целунаха се за лека нош и той я качи в такси-замина си сама Thinkingвижда ли сте нещата,а и в темите май ги има newsm78
3.Абе, за мен ако има връзка с фотографа-това само и пречи на снимките в сериала,защото съм чувала,че "нямало турчин,който не ревнува жена си" Mr. Green Направи ми МНОГО СИЛНО впечатление дистанцираното държане на Хазал, на интервюто в Анталия-гледа си пръстена и какво става долу около басейна  Mr. Greenдокато Чаатай говореше Mr. Green Mr. Green,а той нея доста внимателно и сякаш се мъчеше с много ЗОР-Хазал да внуши на феновете:"Няма нищо между нас" Thinking ThinkingЗащо ще са тези напъни Thinking Thinking Thinking
4.И да има нещо-мисля,че страшно много ще се крият,защото папарашката машина в Турция е жестока и унищожителна.Правило ми е впечатление,че много от артистите им бягат от папатаците като "дявол от тамян"-например Сюнгюл Оден от "Перла"

# 137

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 12:29 от ·٠•violetka•٠·

# 138
# 139
Сиси, според мен истината до края на сезона няма да се разкрие, защото Санем тепърва започва да играе играта на Фери. И аз искам, следващият сезон да започнат на чисто, да се сърдят, да не си говорят, да викат, но нещата да са ясни, защото с хепи енд първи сезон, не се знае как, ще завърши вторият. Sick

# 140
  • Варна
ВВ започна една седмица по рано от нашия сериал но тъй като една седмица не даваха серия сериала се изравни с нашите серии

# 141
Турците май не си падат много по хепи енда Thinking Гледат все в реалността да ни приземят Tired hahaha пък ние не щем. Не бих се учудила ако точно това искат да покажат, че класовите различия не могат да се преодолеят. Надявам се да не е така, но и има доста време дотогава. Peace От тези, които съм гледала само Перла завърши щастливо. В ЗП животът им се срина, но беше неизбежно #Crazy  hahaha при толкова вампири наоколо Mr. Green поне финалът беше справедлив. Wink

До скоро от мен. Хубав ден  bouquet

# 142
С/д мен финала още не е ясен и на сценаристите,, нито детайлно как ще протече 2 сезон, зависи от зрителите ..все пак знаем с Халил какво стана Peace

# 143
  • Варна
А аз от това дето съм гледала свърши добре Перла Да върне времето назад Изгубени години Аси Под липите Сълзи над Босвора и оня сериал май свършил добре Истамбулска приказка Забравих да кажа 1001 нощ свърши добре и Малки жени накрая бяха щастливи около масата  Laughing

# 144
# 145
На последната снимка от клипа, Чаги е просто...

# 146
  • Враца
И аз вече съм тук  Party . Фрагмана  Shocked Shocked тая Санем верно е кучка  #2gunfire #2gunfire . В мен се тай надеждА предложението за брак идва слец кекс наистина много ми се иска  Praynig Praynig Praynig

# 147
  • Варна
Ичи то на всички ни се иска тоя кекс но никой не иска да го замеси и опече  hahaha hahaha hahaha

# 148
  • Враца
Ичи то на всички ни се иска тоя кекс но никой не иска да го замеси и опече  hahaha hahaha hahaha
Еее Хриси така тия са несериозни  hahaha hahaha

# 149
Wink ????
какво ще рече това- Зехра знае за жената в черно, м би е лекарка, и лудия оказва помощ на лекарката, к' е пострадала от съпругата му??? newsm78

мн хубава снимка Whistling

Общи условия

Активация на акаунт