Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 296
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро  на всички днес пак съм на изпит  ooooh!

Така за Озета и снимките и малкоо друга информация аз мисля че Фериха може и да приеме предложението  за брак макар да знае че след като се разбере всичко може да загуби Емир за винаги  Rolling Eyes

Успех Мими

Добро утро

Ичи благодаря за закуската  bouquet

# 706
Добро утро! Simple Smile

# 707
А ще има ли нова тема?

# 708

smile3508  0 Потребители (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тем

Приятен ден   bouquet

Whistling

http://www.youtube.com/watch?v=BJA_82bjChg

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 08:54 от ·٠•G@bby•٠·

# 709
Габи благодаря. Laughingнастръхнах

# 710
  • Варна
Аз отивам да правя новата тема

# 711
Добро утро. HugГотови ли сте за довечера. Дано Praynigфорума не се скапе, като снощи и сцените между Фери и Емир да са с времетраене по-дълго от 2 минути. Като знам, как го чакахме това виенско колело и накрая Sickза 2 минути и край. Надявам се оставащите два епизода, да са сериите на Фери и Емир. Heart Eyes

# 712
Добро утро Наде. Не с е шегувай,щото нали видя наградата... Simple Smile

# 713
Аз не я искам тази награда, ами и с  бонус свекървещица, имам си една такава, благодаря много.

# 714
И аз така. Ама и ние ще станем такива Simple Smile

# 715
Снощи, като си легнах, сън не ме ловеше. Страх ме е, понеже много сме се настроили за довечера, сценаристите да не ни изненадат неприятно.

# 716
Меги, ти защо каза снощи, че ако се скапе форума, няма да можеш да гледаш филма. Ти не го ли гледаше, по кабелната като мен? newsm78

# 717
Според мене всичко ще е както го дават.Е,може едно на ум,но да не прекаляваме,че отдавна го чакаме момента Simple SmileНай-после да им дойде на ум на нашите че връзката им е непълноценна.В златната клетка в 5 епизод вече са цалуваха на ачика,т.е. на улицата пред вс и то както тр.

# 718
Не,гледам от форума по show tv

# 719

Общи условия

Активация на акаунт