Любители на кучета-21

• 49 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • при него
Здравейте момичета,
включвам се с няколко снимки на Барни

тук е  на 41 дни, малко след като го осиновихме
http://dox.bg/files/dw?a=88979acef3

http://dox.bg/files/dw?a=e8e759b83a

а тук е вече малко по-голям, на 52 дни, с изправени вече ушенца и се опитва да работи на компютъра  hahaha hahaha
http://dox.bg/files/dw?a=d18cb48bb2

http://dox.bg/files/dw?a=2b1037e868

# 616
Деси, благодаря. То не става въпрос за мен, а за кучето на един наш съсед пияднур, който няма пукнат лев. Къде е тази клиника в Ст. град?

# 617
  • София
Деси, благодаря. То не става въпрос за мен, а за кучето на един наш съсед пияднур, който няма пукнат лев. Къде е тази клиника в Ст. град?

Аз пък никога не съм ходила, но сега порових в интернет, май е само за кастрация  newsm78 Но пък нищо не ти пречи да звъннеш и да попиташ как са с прегледите

- Немски кастрационен център - Студентски град - ВМФ на ВЛТУ 02/962 17 67, 0888 727 514 (във ваканция от 15 юни до 1 септември)

Я виж и тук предпоследната клиника - Ветеринарна клиника "Амивет 2010"ООД, пише, че всеки петък имат безплатни профилактични прегледи
http://www.bgvet.org/feedback/guide/sofia.php

# 618
Много благодаря. Дано кучето издържи до тогава. Просто е трагедия. Имало някакво образувание и се чесало и си разпрало кожата  Shocked  И било така (аз не съм го виждала, преместихме се отдавна), от един месец. Сега не искало да яде, и май си отива. А този пияница почти и не се прибира, и не знам... Горкото животно. То е на 12 години или повече, дано Господ да му помогне, че като гледам няма кой. Може и да му сложат инжекция и да го приспят за да не се мъчи. Изобщо... потресена съм...  Cry
Благодаря за инфото !

# 619
  • София
Ами то така май ще е най-добре за самото животно. И без това е доста възрастно  Sad

# 620
Да... Сжалявам за спама. Бъдете здрави, и вие и животинките ви  Hug

# 621
  • Пловдив
Татяна, Барни е изключително сладък,страшно много си прилича с едно булдоче,което миналото лято исках да взема Heart Eyes Hug

# 622
Момичета, един спешен съвет ! Намерихме куче, обърнах интернет, но не намерих обява за него. Може би днес е загубено. В Драгалевци го намерихме.
Хъски, мъжко. Много красиво. По пътя изглежда, че се беше загубило и тичаше успоредно с колата. Аз помислих, че може да иска да ни покаже нещо, или стопанина е в беда, но не... Спряхме колата, а то пресече и дойде при нас. Мъжо отиде нагоре да види дали някой не го търси, а то си легна до мен и си седяхме. После го качихме в колата и то веднага взе да се мие  Shocked Прибрахме го в работилницата на мъжо, но там имаме една огромна кавказка, с която няма да се разберат и се чудим какво да го правим. След като влязохме вътре (понеже има и двор, но Майки щеше да го изяде), кучето веднага започна да си скубе трънчетата от краката и да се чисти, което ме наведе на мисълта, че живее в апартамент. Има каишка за бълхи, както и обикновена такава. Много е възпитано, добро и естествено прекрасно. Любимата ми порода !!!  Heart Eyes Уникално е. Та не знам вече какво да правя. Не знам къде ще го държим, тъй като вътре не може, има СОТ. А на двора... Трябва да преграждаме, а то ще скимти и ще вдигне квартала... Ужас... Ще прегледам обявите пак, дано изкочи нещо. Аа има и един кърлеж под очето. Да го вадим с моя, или да го водим на лекар? Утре май ще го заведа... Дано му намерим стопаните !

# 623
  • София
За кърлежа го заведете на лекар.
Аз бих ти препоръчала утре пак да наминете към Драгалевци, може би ще разлепят обяви по спирки и дървета, надявайки се, че го е намерил някой местен. Може би няма да се сетят за интернет. Също може да обиколите кучешките полянки в Драгалевци, може би някой ще го разпознае.
Също така погледни от вътрешната страна на каишката, някой път пишат координатите там.

Стискам палци и ни дръж в течение  Praynig

# 624
За вътрешната страна на каишката не съм се сетила. И преди сме намирали и връщали едно куче (един самоет уникален и мнооооооого въпитан  Heart Eyes), и на следващия ден имаше обява. Със сигурност кучето не е на някой немърлив човек. Ще отидем пак до Драгалевци.
Благодаря много за бързия отговор !

# 625
Теичка, щом смяташ, че е домашно - може да има чип с инфо Peace Това ще каже ветеринара  Peace
Дано се намерят бързо стопаните  Hug

# 626
  • София
Теичка, щом смяташ, че е домашно - може да има чип с инфо Peace Това ще каже ветеринара  Peace
Дано се намерят бързо стопаните  Hug

Да, за чипа не се сетих. Дано да е регистрирано, защото има доста стопани, които слагат чипа, но не го регистрират в общината.

# 627
Ами мъжо го опипа зад ушите за чип, къде се намира чипа? И само ветеринар ли разпознава??

# 628
  • София
Ами мъжо го опипа зад ушите за чип, къде се намира чипа? И само ветеринар ли разпознава??

Нашият е на врата от лявата страна, доста под ухото е. Освен това той леко се движи, много е малък и шансът да го напитате при хъски е минимален. Джесика е гола, с тънка кожа, знам къде е, а някой път го търся доста време. Всъщност е колкото оризово зърно, кучето е голямо, може да си ровите цяла нощ. Иначе ветеринарите имат четец (много прилича на детектор за метал), с който минават покрай чипа, той изписуква и изписва номера.

# 629
Ние сега се върнахме от вета. Извадиха кърлежа, но не засече никакъв чип четеца.
Вързахме кучето на двора при другото. Няма как да го държим вкъщи, тъй като имам котка, която още се възстановява от опрация. Преградихме го, уж да не подскача много и да се бият с другото,въпреки, че са далече едно от друго и се надявам да няма проблем. Мъжо казва, че кучетата не са толкова тъпи, колкото си мисля, ама аз съм си такава- все се притеснпвам. Сложихме го до един навес, подложих му парчета ламинат, за да лежи на тях. Просто стана много късно и нямахме възможност да се приберем, след това пак да отидем и аз да взема всичко необхподимо. Вета каза, че кучето изглежда в отлично здраве и ... че е мнооого красив  Heart Eyes
И така... Дано имам късмет и утре намеря собствениците !

Общи условия

Активация на акаунт