Любители на кучета-21

• 49 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Аз скоро заминавам и имам доста неща да свърша преди това, защото ще се пренасям и тези дни ще са ми малко напрегнати, но ако мога ще дойда.

# 601
  • София
Якамоз, един колега има котка, която се казва Нера. Като тръгне да я вика, тя чува първата сричка "Не", приема го като наказание и тръгва да се крие. С Нереа има ли такъв проблем? Че му обещах да те питам, а все забравям  Embarassed

# 602
Не, защото ние ѝ говорим на италиански и там не е но, така че не се бърка.

# 603
  • София
Не, защото ние ѝ говорим на италиански и там не е но, така че не се бърка.

Аааа, мерси  Hug

Ние вчера бяхме на контролен преглед - да ни видях шевовете, всичко ни е зараснало прекрасно, зъбчето нямаше как да го погледнат, но казаха, че ако дъвче гранули - всичко е наред. А тя гризе, значи всичко е ОК. И сега да питам - след колко време изчезва конецът от външния шев - този, който се вижда на коремчето? При нас мина вече една седмица, а той още си стои  newsm78

# 604
  • Пловдив
Деси,радвам се,че малката муцунка се възстанвява бързо HugАз да се похваля,преди два дни ни падна и последното задържано кучешко зъбче, както хич не се клатеше изведнъж го видях,че се люлее шеметно и се простихме с него. Оказа се,че ветовете бяха прави,че трябва да изчакаме до годинката, Летисия е на 11 месеца и си мислех,че няма да ни се размине тази интервенция, но сега съм много доволна,че изчакахме и не я травмирахме излишно Mr. Green

# 605
  • София
Супер, страшно се радвам!  Hug Да, и на нас ни бяха казали да изчакаме до 1 годинка, но на 1 г. и 4 месеца все още не беше паднало  Sad

Между другото, вашите кучета как лаят? Джесика казва нещо като "Вафф-вафф"  newsm78 А чуйте какво става когато се прибере съпругът ми  Mr. Green Този клип е по-стар, сега се е научила да вика още по-силно  ooooh! Преди нападаше само когато й подритваше играчките, сега директно не му позволява да си обуе пантофите  Laughing

http://www.facebook.com/video/video.php?v=211712552179600&saved

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 18:54 от -=Деси=-

# 606
Между другото, вашите кучета как лаят?

Всяка порода лае различно. Някои само грухтят  Joy

В зависимост от ситуацията при Инди е различно - от звънък, гръмогласен лай през закачливо буфтене до жално скрибуцане и сподавен вой като е затворена някъде, където не желае да бъде.

Но, слава богу, рядко дава простор на вокалните си умения на закрито.  Laughing

# 607
Ая лае и ръмжи гърлено. Като ръмжи все едно гаргара си прави.   hahaha
Майка й лае по същия начин. На сестричката й гласа е по-скоро писклив.   Laughing

Тези дни я водих да се види със семейството си. Преди Ая тормозеше сестра си, сега сестра й я сдавя.   Shocked 

# 608
Деси, гледахме клипа с Ая. До едно време само въртеше глава, после се хвърли срещу лаптопа, с яростен лай.   Joy

# 609
  • София
Деси, гледахме клипа с Ая. До едно време само въртеше глава, после се хвърли срещу лаптопа, с яростен лай.   Joy

Joy hahaha

# 610
  • Балчик
А моята Дейзи само обикаля около компютъра и минава зад него, за да види от къде идва това квичене. hahaha После застава пред тонколоните и върти глава наляво и надясно. Simple Smile

# 611
Деси с нейната фаворитка - Шави. Прекрасни са и двете  Heart Eyes

Деси, страшно ти благодаря за разходката  Hug

# 612
Малко и от останалата част от бебоците  Peace

[/URL [URL=http://www.album.bg/vesi79/images/28066500/]

# 613
Момичета, знаете ли къде се провеждат безплатни прегледи ? За София става въпрос.

# 614
  • София
Страшно се радвам, че се запознах с Веси, Борис, Акито и бебоците. Всички са невероятни! За Акито изобщо нямам думи - уникален красавец  Hug
Малките са.... нямам думи! Весели, игриви, тичаха, тичаха.... Но и много слушат - като им се каже "Седни!", сядат и стоят мирни. Пада страшна веселба  Wink С нетърпение чакам следващата разходка с тях  Hug Hug Hug

Веси, виж какво имах предвид, като говорихме за коремчето, костите на дупето не се виждат колко са изпъкнали, защото блести козинката

А на тези две снимки необяснимо защо опашката на Джеси е станала абсолютно прозрачна, като призрачна  Mr. Green

Момичета, знаете ли къде се провеждат безплатни прегледи ? За София става въпрос.

Евентуално в клиниката в Студентски град  newsm78 Едва ли е съвсем безплатно, може да ти поискат някаква минимална такса, но не съм на 100% сигурна. Моята приятелка си кастрира котарака преди 1 година безплатно там

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 13:43 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт