Съвет - за общината, която не си върши работата

• 3 499
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Мравка, изтрий си данните. Който е трябвало, вече ги е преписал. Не мисля че трябва да стоят повече във форума. Просто съвет.

# 16
  • Близо до гората...
Изтрих ги още преди 15 мин. Peace

# 17
Как община Кюстендил написа отговор веднага след мнението на авторката? Rolling Eyes

# 18
  • Близо до гората...
И аз това се чудя? newsm78 Явно вместо да си вършат работата, висят в нета и търсят мнения като моето...

# 19
Как община Кюстендил написа отговор веднага след мнението на авторката? Rolling Eyes
Сигурно са задали команда да ги известяват при публикация, свързана с общината... Или потребител на форума работи в същата община. 

# 20
Сигурно са задали команда да ги известяват при публикация, свързана с общината... Или потребител на форума работи в същата община. 

Сигурно вече няма да пишат.

# 21
  • Близо до гората...
Излязох да преброя дупките - на 200 метра улица има 23 дупки + голямата, която минава по дължина на цялата улица...явно не са достатъчно, за да мим обърнат внимание.

# 22
  • София
Възмутителна анонимност
За първи път се случва и е любопитно защо потребителя не си посочва името и адреса . Вероятно защото незабавно ще бъде привлечен към съдебна отговорност.
За изтеклите 3 години и половина повече от пет хиляди граждани са посетили приемната на кмета на Кюстендил и не сме срещали човек на когото да липсват първите седем години.
Очакваме ако има такъв да застане с името и лицето си.
Само през  последните 12 месеца са асфалтирани повече от 70 км от уличната мрежа на град Кюстендил. И е възмутително да се изнасят подобни неверни твърдения хвърлящи сянка върху работата на администрацията и кмета.
БГ мама е уважавана неправителствена организация и не може сайтът й да бъде използван в услуга на недобросъвестни субекти обслужващи неясни интереси.
Надяваме се на намесата и на администратора.
Оставаме с уважение към БГ мама и приятели. 

"Общината" вместо да виси по форумите в работно време, да си стегне каквото има да си стяга и да асфалтира на хората улицата! Освен това да се научи да пише правилно на български език.

# 23
Излязох да преброя дупките - на 200 метра улица има 23 дупки + голямата, която минава по дължина на цялата улица...явно не са достатъчно, за да мим обърнат внимание.

Много са нагли! И аз писах преди месец до нашата община по същия повод. Отговориха ми сравнително бързо-след 10 дни, че било планувано да се ремонтира до 2 месеца. Сега чакам да минат 2-та месеца...

# 24
  • София

Много са нагли! И аз писах преди месец до нашата община по същия повод. Отговориха ми сравнително бързо-след 10 дни, че било планувано да се ремонтира до 2 месеца. Сега чакам да минат 2-та месеца...

ох, направо убивате всичко детско в мен.... сега подготвям писмо до Общината от живущите на нашата улица именно да асфалтират улицата ни. Уж престижен квартал а зимно време газим кал до колене, а през лятото не можем да излезем на терасите към улицата заради ужасяващия прахоляк поради липса на асфалт. Confused

# 25
  • Близо до гората...
Това с калта и прахоляка ми познато до болка Sad Благодаря, че ме подкрепихте. Няма да се откажа в никакъв случай! Успех на всички, който се опитват да се преборят с бюрокрацията.

# 26
Това с калта и прахоляка ми познато до болка Sad Благодаря, че ме подкрепихте. Няма да се откажа в никакъв случай! Успех на всички, който се опитват да се преборят с бюрокрацията.

Успех и на теб!
Адмирирам хората, които отстояват позицията си.
За съжаление държавата не е на същото мнение (много мразя подобни обобщения, но е факт)

# 27

Покрай ИСПА май целия град се запозна с калта и прахоляка, но явно вие с него ще си живеете по-дълго. Поне основните окопи ги асфалтираха. Но не бих се учудила ако общината не е успяла да си отчете проекта навреме (или да не са им признали някои разходи) и да не са си получили всички пари по проекта на ИСПА, т.е. в момента да им се е отворила една не много малка дупка в бюджета, в която да са потънали и парите за асфалтиране на вашата улица. Това би обяснило неадекватното поведение на кмета. Вероятно в резултат на силно изнервяне на тема асфалт.

# 28
Наистина е възможно на общината да е отказано финансиране по някой инфраструктурен проект, но, все пак, това не оправдава нито тона, нито поведението им.
Мравке, може да пробваш да включиш и други потърпевши от района в това, с което си се заела. Също така, може да помогне и намесата на медиите, както някой вече спомена. А накрая, не е лошо и да уважите молбата на кмета да не го избирате на следващите избори.  Wink Simple Smile

# 29
  • Близо до гората...
ИСПА е от 1 година, моят проблем - от 2. И най-ме е яд, че има пари преведени още тогава и никой не поема отговорност за несвършената работа, и за това, че няма изгледи да бъде свършена!
 А става въпрос за улица по-къса от 200 метра!

Общи условия

Активация на акаунт