Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Лека нощ! Hug Hug Hug

# 616
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Ветрове

С топлия вятър през пролетта,
в сърцата навлиза любовта...
Като нежни цветя разцъфтяват,
душите от емоции засияват...

После летния немирен бриз
с вкус на ягодови устни,
любовта повежда на круиз
и разпалва страстни чувства...

Есенния вятър носи спомени
от пролетни дни и летни нощи,
любовните трепети споделени
са истински стихии мощни...

Дори и зимния вятър суров
поддържа красивата любов,
пролет, лято и есен преживяла
и влюбените сърца завладяла...

Ветровете годините отвяват
и в живота вече няма друго-
единствено следите остават
от изживяното любовно чудо...

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 02:48 от danidorina

# 617
Докъто ви изчета и станало време за ''лека нощ''. ooooh!
Благодаря на Василка  bouquet и Рекси  bouquetза фрагмента , на неуморната Слънчогледка Яваш  bouquet за преводите! PeaceLaughing
Розовка  bouquet, много сладко клипче.
Карпатия   bouquet, радвам се , че те виждам отново на линия.
Дани  bouquet, поздравления за прекрасния стих !
Лека нощ! newsm46

# 618
  • Варна
dьn son sahnemi зektim sevgili dostlar "Unutulmaz" da...Hoşunuza gidecek harika iki bцlьm sizleri bekliyor...
Tьm desteğiniz ve gьzel iltifatlarınız iзin teşekkьr ederim
Tьm sevgimle
Mert Yavuzcan, Batu Simple Smile

Скъпи приятели на Незабравима вчера заснех последната сцена.Очаквайте ви два прексрасни епизода,които ще ви харесат.Благодаря ви за подкрепата и комплиментите.С цялата ми любов Мерт Явузджан,Бату
Ха, сега де! #Crazy А, такааа... Crossing Arms Какво пък значи това?! Thinking
От устата на Мерт- звучи чудесно, но от устата на Бату- направо зловещо! Crossing Arms

# 619
  • Варна
Завиждам ти на увереността, а някой някъде да е казал, че сватбата ще е между Харун и Еда. Що пък да не е между Керем и онова гадже, дето пак му забравих името.
Точно това си помислих и аз с този предварителен шум,дето го вдигат за "сватбата"(че може да не е на Еда и Харун,но чак за Керем не съм си помисляла).Но не посмях да го изрека-сакън!
Може и сватбата на Тарък и Нилюфер да е! newsm78 Боже, боже... ooooh! ooooh! ooooh!

# 620
# 621
Завиждам ти на увереността, а някой някъде да е казал, че сватбата ще е между Харун и Еда. Що пък да не е между Керем и онова гадже, дето пак му забравих името.
Точно това си помислих и аз с този предварителен шум,дето го вдигат за "сватбата"(че може да не е на Еда и Харун,но чак за Керем не съм си помисляла).Но не посмях да го изрека-сакън!
Може и сватбата на Тарък и Нилюфер да е! newsm78 Боже, боже... ooooh! ooooh! ooooh!

Представяш ли си- hahaha hahaha hahaha-какъв номер за феновете hahaha hahaha hahahaА Ямурчето им е шаферка!Еда и Харун свидетели!
Фантазии,фантазии-още малко време остана,и всичко ще е ясно.Като си помисля,че на шега,на майтап измина повече от една година гледане,а сега остават някакви си 10-11дена!....

# 622
# 623
Лека нощ! Heart Eyes

# 624
Добро утро, компания! Hug
Даниии, поздравления за "Ветрове" newsm51, много красиво написано smile3501

Момичета, според мен сватбата, ще си бъде на Харун и Еда, защото в противен случай, представяте ли си на  какво са способни присъстващите "фанатизирани" фенове, както сам ги нарече Байрям fight fight
Хубаво настроение и приятен уикенд ви желая! Hug Hug Hug

# 625
# 626
Незабравими,добро утро  Hug

Благодаря ви за фрагмана,момичета     bouquet
Явно това ще е краят за Бату и Бурак,като цяло лошо няма,но наистина не исках Харун да се превърне в убиец.Но понякога друг изход няма...самозащита и това е!Но ще има дълго преследване.Бату пак ще демонстрира колко бързо бяга куц и съкат  hahaha
И посланието на Мерт ме успокои,поканата за сватбата също.Всичко си върви по мед и масло  Heart Eyes

Пожелавам ви един прекрасен и слънчев съботен ден!

# 627

Нежност,щастие...любов!Това излъчват Серхан и Йозлем  Heart Eyes Тази химия се превърна в невероятен катализатор!От нея се родиха стотици прекрасни стихове...лирични и сатирични.Това излъчване се овековечи в красиви и чувствени клипове!Благодарение на тази любов останахме пред екрана до край...напук на всичко.
Поздравявам от все сърце всички творци във форум Незабравима!
Поздравления за всички участници.Всеки,който е допринесъл за прекрасната атмосфера,всеки,който е внесъл колорит...всеки,който е изказал мнение.Защото колкото и да сме различни,заедно с това и нагласите и гледните ни точки по така наболелите въпроси,всички сме от една порода...малко или много подвластни на магията Незабравима  Heart Eyes
И накрая,но не на последно място,искам да изкажа и благодарносста си към страхотните преводачки!Всички момичета,които отделят от свободното си време за да не остане скрито-покрито!Благодаря ви!Без вас форума нямаше да е това,което е  lovekiss lovekiss lovekiss

# 628
Здравейте незабравими!  Поздравявам  Диди 88 за хубавия пост преди мен!
Благодаря на Василка и Рекси за фрагмента. Радвам се, че Харун не е пострадал от пъкления пистолет на Бату, че си беше доста напрегнато положението..
Подкрепям RadY@  и всички, които оптимистично очакваме  финал със сватбата  на нашите любимци. Не мисля, че ще ни представят  двойна сватба с някои от другите персонажи - узаконяването на тази изстрадана любов трябва да бъде достолепно.
Дани, поздравления за „Ветрове”!  
Вени, много ми хареса стихчето
„На зелената полянка,
под дърво, на хладна сянка
легнал е Харун с Еда -
припомнят стари времена”

Приятен съботен ден!

# 629
  • Русе

Добро утро, фенове на Незабравима!
Желая ви слънчева събота и много усмивки ! smile3525

Имаме инфо, даже фрагмент! Благодаря за тях на Ради, Рекси и Василка 85 ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дани, превъзходен стих "Ветрове"! Всички носещи дъха на любовта! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Бату бяга, без бастун този път! И не е отстрелял Харун, слава Богу! Praynig Но да видим, дали Харун ще има тази сила да го довърши - според мен, ДА!
Арас ще гони Бурак до дупка.Това мекотело ще си получи наказанието, ей, Бога ми! Че що мръсотия сътвори?!
Тогава всички ще са щастливи!!! Аз друга сватба не очаквам, не са развили достатъчно действия за такава.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 09:37 от winona

Общи условия

Активация на акаунт