Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Русе
Ако почна да анализирвам действията или бездействията на героите ни, да се хванеш за косата е малко!
- Арас и Харун : До сега Арас го даваха като по-хитър , не така експулсивен, обмислящ всяка ситуация. Снощи беше неузнаваем! Провали клопката на Бату, размахваше пистолета като магическа пръчка...не знам!Беше ми странен!Да, убити са двете му майки-достатъчен повод за да е изваден от релси! Но Харун е пострадал повече и имаше много повече причини, а се държа изключително хладнокръвно!
-Харун : Знае какъв демон е Бату, кошмарите му ще свършат само ако е премахнат, а той...си игра на Дон Кихот! Отново държа в неведение Ъшъл и Ниса за провиненията на Бурак. А този човек е на масата му, яде храната му, спи в бащиния му дом! Все едно да държиш кобра в джоба си!
- Еда: Не пуска Харун да се саморазправя с Бату - донякъде е права заради страха, донякъде - не! Ако си затвориш очите, демоните не изчезват! Не може да кажеш "Няма ги"!Не може да преживееш живота си в страх, всеки ден, всяка минута!
Единственото правилно нещо / според мен / беше, че позвъни в полицията! В тази ситуация силите на Харун и Арас са слаби, спрямо злият гений на Бату.
Мое мнение.

# 272
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 273
Здравейте и приятен ден ви желая!

Много разочароваща серия!На-големият "герой" излезе Бурак. Личеше, че лицемерно заблуждава Ъшъл и крои пъклени планове. Съжалявам за образа на Ъшъл. И тя излезе зла. Замени надменността си от първи сезон със завист/към Еда/.

# 274
Добро утро и хубав ден на всички!

# 275
Добро утро !  Hug Hug Hug

Рекси , благодаря за преводите   bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден!

# 276
Здравейте и приятен ден ви желая!

Много разочароваща серия!На-големият "герой" излезе Бурак. Личеше, че лицемерно заблуждава Ъшъл и крои пъклени планове. Съжалявам за образа на Ъшъл. И тя излезе зла. Замени надменността си от първи сезон със завист/към Еда/.

Здравейте дружина лек и успешен ден. Hug Heart Eyes Напълно подкрепям поста на Димана .Страшно много ме издразни Ашълката . Crossing Arms Аз също смятам ,че серийката този път издиша и то на финала но  Thinking мотото ни от първи сезон Очаквай- Неочакваното важи от началото до края. Crossing Arms

# 277
Колкото и да се ядосваме на сценаристите все пак ние си оставаме завинаги верни фенове на магията Харун -Еда  Peaceили Серхан-Йозлем  Peaceте са тези който ни задържат пред екрана и вие мили дами и господа като най-прекрасната и незабравима компания. Heart Eyes
Рекси безкрайни благодарности за преводите . txtloves

# 278
# 279
Добро утро, незабравими !
Снощи гледах половината серия, да си призная не ме дразнеше колкото предишната,
дори с неудоволствие изключих компютъра, но сега като чета коментарите ви, разбирам, че съм постъпила разумно, не си е струвало гледането докрай.
Дотам, докъдето гледах, хареса ми Еда.
Действа правилно и това, че се обади на полицията, предполагам тя ще спаси живота на Харун.
Йозлем игра много добре.
Не знаех, че ще се случи, но известно отегчение от познатия вече Харун,
едно и също..., едно и също....
На финала сме, никакво развитие и на другите образи.
Освен в негативен план - Ъшъл.
Арас и Ниса - явно няма нищо да се получи.
След смъртта на любимите му хора, Арас е като ранено животно, не му е до любов.
Всъщност точно от любов се нуждае сега, колко сам е и той....
Беше до Еда в най-тежките й моменти, беше до Едже, макар и по принуда, но беше...
А сега той е съвсем сам, освен с мутрите си наоколо.
И Харун и Еда са му задължени, не разбирам как го оставят сам сега.
Изобщо в този филм доброта, съпричастност, обич , са дефицит.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 10:04 от allisas73

# 280
Добро утро Незабравими!Желая ви приятен слънчев ден с много усмивки и приятни преживявания!
РЕКСИ, благодаря ти за преводите снощи .  love001 txtloves newsm51 newsm51
Серията снощи беше пълно разочарование за мен и като действие и като изпълнение ,да не говорим за времетраенето.Вече не само фрагманите и резюметата станаха кратки и но и всяка серия,ако продължават така няма да се изненадам последната и дългоочаквана серия-финал да се окаже само 30-40 минути с час и половина реклами. Crossing Arms
Както всички предполагахме Бату и Бурак ще ги държат  до последно поради това,че няма с какво друго да ни държат в напрежение.Сцената между Харун и Бату беше направо комична.Изобщо не беше добре изпипана.
Никога не съм вярвала,че може да дойде ден и да кажа,че искам най-после да свърши този филм.Вече дори не ме вълнува какъв ще е финала.
Възхищавам се на тези които все още намират  вдъхновение да творят такива прекрасни стихчета,гифчета и клипчета на момичетата които полагат толкова труд за да ни превеждат дори  и да не им са толкова интересни диалозите,на интересните изпълнени с много чувство за хумор сценарии.СТРАХОТНИ СТЕ!
       Розичка за всеки поднесена с много любов.

# 281
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастииииии на Незабравимия мегдан. Hug Hug Hug

Първо да кажа, че в момента гледам серията и още не съм чела коментарите. Немах нет.  #Cussing out

Второ, едно питане към Вени...колко беха рекламите и колко пъти кукурига петела? hahaha Joy hahaha Joy

Бобооо, тия не са получили май пълния ни сценарии, ама има некви щрихи. Wink Wink Wink

По-късно като изгледам серията ще се изходя компИтентно по наболелите теми. Peace

А, до тогава....рИкламиииииии... Joy Joy Joy

Желая ви един прекрасен слънчев ден пълен с положителни емоции. Hug  bouquet

# 282
Добро утро, незабравими !
Снощи гледах половината серия, да си призная не ме дразнеше колкото предишната,
дори с неудоволствие изключих компютъра, но сега като чета коментарите ви, разбирам, че съм постъпила разумно, не си е струвало гледането докрай.
Дотам, докъдето гледах, хареса ми Еда.
Действа правилно и това, че се обади на полицията, предполагам тя ще спаси живота на Харун.
Йозлем игра много добре.
Не знаех, че ще се случи, но известно отегчение от познатия вече Харун,
едно и също..., едно и също....
На финала сме, никакво развитие и на другите образи.
Освен в негативен план - Ъшъл.
Арас и Ниса - явно няма нищо да се получи.
След смъртта на любимите му хора, Арас е като ранено животно, не му е до любов.
Всъщност точно от любов се нуждае сега, колко сам е и той....
Беше до Еда в най-тежките й моменти, беше до Едже, макар и по принуда, но беше...
А сега той е съвсем сам, освен с мутрите си наоколо.
И Харун и Еда са му задължени, не разбирам как го оставят сам сега.
Изобщо в този филм доброта, съпричастност, обич , са дефицит.

Мисля, че Арас иска да бъде "и сам войнът е воин". Всъщност и Харун е такъв. Арас  веднага прати един от неговите хора да  се справи с Бурак. А Харун отново заобяснява на Еда, че ще се справи сам с Бату. Пълна смешка!

# 283
  • София
Привет  Hug
Стриптиза на Харун  Embarassed Embarassed Embarassed

# 284
Eeee, много тъп епизод  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
Имаше 1-2 момента, които си струваха , другото беше  Sick

Общи условия

Активация на акаунт