Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 207

• 28 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Едно клипче и от мен на Серхан и Йозлем   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uZMc4I7Ulqk
Много свежо клипче- точно smile! newsm10 newsm47 Докато го гледам, усмивката не слиза от лицето ми- много приятно за гледане, поздравления! newsm51

# 586
Дани, госпожицата се казва Ърмак, и май си падна по наш Керемчо. ooooh!
А Джан му се жалваше, че уж всичко вървяло добре между него и Ърмак и незнае защо тя се е променила.
Керем реши да му помогне и когато дамата се развилня, какви били тези глупости, Керем пое вината, че това била негова идея и отнесе шамара, защото девойката искаше май Керем да е на мястото на Джан Laughing Laughing Laughing
Ама, много накрая решиха да дават и други сюжетни линии, когато време не остана и пак нашичките ги претупват ooooh!

# 587
  • София
Според мен Харун няма да убие Бату, а ще го предаде на полицията, но може и да греша. Това за сватбата наистина си е новина. Ама само 12 часа ли ще я снимат? То от нея сигурно ще покажат 12 минути, прекъсвани поне три пъти от реклами и кукуригащи петли. На телефона ще се обаждаме ли или да?

# 588
  • София
А Джан му се жалваше, че уж всичко вървяло добре между него и Ърмак и незнае защо тя се е променила.
Керем реши да му помогне и когато дамата се развилня, какви били тези глупости, Керем пое вината, че това била негова идея и отнесе шамара, защото девойката искаше май Керем да е на мястото на Джан Laughing Laughing Laughing
Ама, много накрая решиха да дават и други сюжетни линии, когато време не остана и пак нашичките ги претупват ooooh!

Може в трети извънреден сезон да ги доразвият на фона на дебелеещата Еда и засилващата се успоредно с това любов на Харун към нея.

# 589
  • София
RadY  Hug ,добре че си ти да разясниш отношенията в тийнейджърския любовен триъгълник.На мен също ми бяха тъмна Индия,тактично спирам звука като ги дават  Embarassed Embarassed

# 590
Имаме си фрагман! Party Благодаря на момичетата, които го намериха! Рекси   bouquet Василка    bouquet
Ехааа, ще трепем Бату! bash ritnik #2gunfire Крайно време беше, че то не остана време! Crossing Arms
Харун май накрая той самия ще види сметката на Бату, макар че хич не ми се искаше да става убиец дори и заради благородната идея да защити семейството си и да отмъсти за смъртта на родителите си, но... ooooh! Какво да ги правиш съседите- защитата на семейната чест е преди всичко и с всякакви средства явно! Crossing Arms
Най-интересното за мен Crossing Arms е любовния триъгълник ни в клин, ни в ръкав- Керем, Джан и оная, чието име още не зная!
Моля някой да ми каже как, по дяволите се казва това момиче и какъв всъщност им е проблемът на тия тримата! Вместо да ни покажат още малко красиви трепети между Харун и Еда- ни занимават с неразбориите между тия попрезрели тинейджъри! Crossing Arms

Така и не ми стана ясно от самото начало каква е интригата с тази девойка.Керем я хареса в един магазин за обувки,и оттам нататък какво стана.......пак запълват минути с горкия Керемчо

Докато пиша,и Ради,е отговорила изчерпателно,благодаря,Ради! Hug

# 591
  • Варна
Благодаря за инфото! Hug Kissing Heart
 Отде пък накъде им хрумна на сценаристите да вмъкват тая история, която нито има чак такъв смисъл баш накрая на сериала, нито да се развие във времето и пространството! Crossing Arms Малко колорит да внесат и разнообразие- зарибявка за тинейджъри! Grinning

# 592
ще застрелят ли Хапун  Cry

# 593
RadY  Hug ,добре че си ти да разясниш отношенията в тийнейджърския любовен триъгълник.На мен също ми бяха тъмна Индия,тактично спирам звука като ги дават  Embarassed Embarassed
Аааа, Рекси, аз слушам чинно всичко ooooh!, но въпроса е какво разбирам Laughing Laughing Laughing

Бганьо, сакън недей-трети сезон ще ми дойде много ooooh!Въпреки, че ако е само ашшшк , дебелеещата Еда и с риск малко байгън от сладникавост да ми стане-ееее тогава ще го гледам с удоволствие hahaha hahaha hahaha

# 594
  • София

Това с тази покана за сватба ми прилича на кьорфишек-те едвам ни показват по 20сек.фрагман,а сега толкова предварително да говорят за сватба Thinking-хич,ама хич не ми се вярва.... newsm78
Едва ли е кьорфишек,а и беше логично че финала ще е сватба,а и отдавна заявиха че ще има участие и на фенове,които само дето не се избиха кой да бъде по напред в класацията  hahaha hahaha hahaha

# 595
Едно клипче и от мен на Серхан и Йозлем   Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uZMc4I7Ulqk
Много свежо клипче- точно smile! newsm10 newsm47 Докато го гледам, усмивката не слиза от лицето ми- много приятно за гледане, поздравления! newsm51
Наистина клипчето е много приятно!!! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

# 596
  • София

Това с тази покана за сватба ми прилича на кьорфишек-те едвам ни показват по 20сек.фрагман,а сега толкова предварително да говорят за сватба Thinking-хич,ама хич не ми се вярва.... newsm78
Едва ли е кьорфишек,а и беше логично че финала ще е сватба,а и отдавна заявиха че ще има участие и на фенове,които само дето не се избиха кой да бъде по напред в класацията  hahaha hahaha hahaha

Да де, че както бяха тръгнали можеха и хора за финално погребение да събират. Дано да се отчетат добре с тая сватба, че да позамажат малко вродената слабост на 2 сезон.

# 597
Благодаря за новината и фрагмента!  bouquet

Много се радвам за сватбата,но съм разочарована,че ще превърнат Харун в убиец,силно се надявам фрагмента да е подвеждащ.Наистина си мислех,че той не е способен да убие,но може и да съм грешала...

# 598
Имаме фрагмент. Имаме и покана за сватбата. Какво му трябва повече на един форумец? - да изчака за втори фрагмент, за да няма изненади, защото първият е ясен и успокоителен. Но ще ви пожелая лека нощ, понеже днес тръстиката ми беше в пъти повече.  bye smile3524

# 599
ще застрелят ли Хапун  Cry
Разбира се,че не!!!
Иначе кой ще вземе нашата Еда ..........мома......с две извънбрачни дечица......... и без холдинг! hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 23:46 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт