Отговори
# 255
# 256
Много съм впечатлена от Андреас, ресторантчето е едно бижу, обслужването - страхотно, храната също. Ще го посетим задължително и без ваучер.  bouquet

# 257
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой ходил ли е в Ейнджъл Фейс? Какви са отзивите за козметичката там?

# 258
Аз ходих преди около две седмици и писах впечатленията си тук.
Козметичката им не я зная на какво ниво е, но що се отнася до фризьорката и маникюристаката... Naughty ooooh! Пресилено вежливо отношение, нищо общо с описаното във ваучера и т.н..За разкош чаках и 30 минути за "маникюра" / умишлено го сложих в кавички /.
Най-калпавия ми ваучер досега.

# 259
Много съм впечатлена от Андреас, ресторантчето е едно бижу, обслужването - страхотно, храната също. Ще го посетим задължително и без ваучер.  bouquet
И аз   bouquet

# 260
Влизам за да изкажа възмущението си от тази оферта http://bg.kolektiva.net/varna/manikjur-lak-na-stojnost-12-leva.html Това нещо което получих, не може да се нарече маникюр. За годините, през които съм ходила на маникюр, сефте ми се случва да ми накиснат ръцете във вода преди да ми изпилят ноктите. Всички знаете колко е трудно това когато са меки. И понеже бяха дълги, предложих първо да ги изреже и след това да пили. Нямаха ножичка в салона и ми каза, че щяла да си поиграе, но да ги изпили. При което като 10 мин. ми пилеше първия нокът, я помолих да ми даде нокторезачка и сама да ги изрежа. Отне и 1 час да ги оформи, всичките са в различни форми. След това дори не ми почисти остатъците от пиленето. Кожичките ги избута на сухо, не знаеше как се държат клещите, поряза ме. На едната ръка ми избута само на палеца кожичките, а на останалите реши направо да реже. При което аз не издържах и и казах да ги остави така, аз ще си ги оправя в нас. Нищо, нищо не направи това момиче, сигурна съм, че дори и курс не е карала. Та тя не знае как да държи пилата....В салона не знаех да плача ли да се смея ли. И понеже бях със сина ми се въздържах да се карам. Пък и бях потресена и направо нямах думи, което рядко се случва. Нямах търпение да изляза от салона. Безкрайно разочарована съм и не защото съм претупана, а защото нищо не беше направено като хората. За капак ме пита искам ли лак, какъв лак на тези нокти. Та аз в нас бих си ги направила по хубаво  ooooh!

Извинявам се стана дълго, писах и на колектива. И наистина си искам парите от тях, пък било то и 4,50 лв. А редовната цена пише 12 лв. Не бих повторила за нищо на света. За съжаление има още 126 човека, които ги очаква същото.....

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 13:17 от Radina

# 261
Radina много жалко за това, което ти се е случило ...Звучи повече от непрофесионално, но все пак да спомена, че на много места се киснат ръцете преди да се започне какво да е ......Добре, че сподели, макар че при толкова закупени ваучери .....

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 15:22 от Ahim_sa

# 262
Някой възползвал се от офертата на Грабо за салата и паста в Ди Вино?

# 263
Radina, Благодаря че сподели, аз съм една от останалите 126 и сега не знам какво да правя newsm78. Просто ужас -  #2gunfire! Пиши като ти отговорят от Колектива!

# 264
Това за маникюра беше върхът, а аз ще ходя на спа педикюр в Majestic Nails , малко ми е притеснено.. Дали са добри?

# 265
Да споделя и аз за няколко използвани ваучера Simple Smile

Взех от Немо сушито, което беше в Грабо за 10 вместо 20 лв., ами вчера се обадих по телефона, за днес беше готово на обяд, сушито е като това в ресторанта Немо, мислех, е може да е по-добре направено, но не съм и специалист, така че.... може и така да се трябва да се прави, но съм решила да прекратя опитите си с сушито, явно не е за мен...

Ходих на маникюр от задружно за парафинотерапия +гел лак, като изключим , че съм си запазила час много отдавна, съм доволна, момичето беше мило, хареса ми маникюра имам и 2ри ваучер, който се разбрахме да използвам когато този лак вече е за смяна, иначе от към лакове кой знае какви няма особени жветове, но на мен ми направи френски , следващият път мисля да е друго.

Ходих и по сделка за почистване на лице в К и Л салона, сделка на колектива, много миломомиче, добре ми направи почистването, доволна останах , а и цените и бих казала, че са доста добри редовните.

От Макс Спа имам процедурки с вакуум масаж, вече 3 направих, имам още 2, първият път бях се отчаяла, защото бях мноооого синя, 2 седмици като бита, после пак пробвах, явно първата е била на много висока степен , сега 2 направих на ниска, и нямам синки... момичето, което ми прави процедурите е много мило, като цяло също съм доволна от обслужването, бяха и готови да ми заменят процедурите за други след като казах , че съм била синя първият път.

# 266
Това за маникюра беше върхът, а аз ще ходя на спа педикюр в Majestic Nails , малко ми е притеснено.. Дали са добри?
Ходих там на маникюр, момичето работи добре според мен, хубав маникюр ми беше направило. Единствено незнам защо,  но много малко ми издържа лакът, може и аз да съм била виновна, защото понякога много си човъркам ноктите  Peace

# 267
Много съм хепи, че успешно приключих ваучерите за суши в Немо. Ликвидирани са до един!  Sunglasses Проблем със сушито им е, че оризът стои сух и затова и трудно се овкусявава.

Днес бях във Фелиста - ходя там на маникюр вече и без ваучер. Всъщност си нося моя лак от вкъщи и не ме таксуват за лакиране! Много съм доволна от това, защото преди време си купих един кървавочервен China Glaze, а не мога да се лакирам с него. Така хем се ползва, хем плащам по 10 лв за всичко с кожички и пилене.

Освен това от салона ми дадоха мостра на един заздравител. Казвала съм и преди, трагичен случай съм, ноктите ми са нещо ужасно, кривят се, дразнят ме и ги гризя. Откакто започнах с този заздравител за първи път в живота си видях ноктите дълги. Micro Cell се казва. Много е скъп, но ако имате проблеми като мен, си струва всяка стотинка!  newsm10 

Както ми беше плана, докато бях там, оползотворих ваучера за масаж на лице. Много хубаво! Момичето (Катя) е много приятно и стоически издържа на всички тиради, на които съм способна.  Embarassed На редовна цена по-скоро бих предпочела да направя нещо друго за парите (маска на лице, маникюр, т.н.), но с ваучер ми дойде много, много добре. Някой, ако си е взел ваучер, а не иска да го ползва, може да се обади. Simple Smile

# 268
Да споделя и аз за няколко използвани ваучера Simple Smile

Ходих и по сделка за почистване на лице в К и Л салона, сделка на колектива, много миломомиче, добре ми направи почистването, доволна останах , а и цените и бих казала, че са доста добри редовните.

Подкрепям, ако не съм го писала вече преди време! Много добра козметичка Peace. Аз ходих по предна оферта през април. Кожата ми е такава или аз така я поддържам, но ми казват, че максимум 3 пъти трябва да ходя на почистване за година. Обаче, макар да ми е на твърде неудобно място този салон, с удоволствие ще отида и на други процедури без ваучер Peace. Един от малкото ми успешни  ваучери!

# 269
Вчера хапнахме сушито от Немо.Беше ни за  първи път аз го харесах, сестра ми-не.Просто вкуса е специфичен и не на всеки допада.А това срещу уасабито какво е едно като силно овкусена нарязана рибка.То миришеше много гадно и не го ядохме. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт