Отговори
# 615
Не знам за Акациите, но снощи ползвах за втори път ваучер за Гун-гун, но по различна оферта. Първият път останах със смесени чувства. Храната беше малко като количество, но интересна като вкус. Вчера беше оферта за 3 ястия пилешко/свинско с ориз, някакви готвени зеленчуци и десерт. Този път храната беше тотално побългарена, особено основното ястие : 95% безвкусен ориз и 5% месо, което трябваше да е пилешко, но беше на такива малки късчета /като за супа/, че не се усещаше какво е. Като изсипахме отгоре готвените зеленчуци, успя да се получи едно що - годе прилично на вкус ястие. Категорично няма да потретя в Гун - гун, освен ако не ми я донесат безплатно / като подарък  Joy/.

# 616
  • Deutschland/HE
Не знам за Акациите, но снощи ползвах за втори път ваучер за Гун-гун, но по различна оферта. Първият път останах със смесени чувства. Храната беше малко като количество, но интересна като вкус. Вчера беше оферта за 3 ястия пилешко/свинско с ориз, някакви готвени зеленчуци и десерт. Този път храната беше тотално побългарена, особено основното ястие : 95% безвкусен ориз и 5% месо, което трябваше да е пилешко, но беше на такива малки късчета /като за супа/, че не се усещаше какво е. Като изсипахме отгоре готвените зеленчуци, успя да се получи едно що - годе прилично на вкус ястие. Категорично няма да потретя в Гун - гун, освен ако не ми я донесат безплатно / като подарък  Joy/.

те да не са разделили 1та поръчка на две части? вчера си поръчах от тях с ваучера от Промомакс, уж сет за 4ма  Joy храната беше като за един възрастен и едно дете. Две кутийчета с ориз без никакъв вкус, само със странен аромат  и една пак такава непълна кутийка със зеленчуци... Добре, че не бях поканила приятели все пак храната е за 4ма. Отделно ми взеха и пари за доставка. Голямо разочарование беше този ваучер.

# 617
  • Варна
Днес бяхме в в ресторант Немо - Club Marine - офертата беше за паеля за двама. Ужасно беше - паелята не хареса на никого, оризът беше преварен, скаридите бяха цели, мидите бяха пълни с пясък, имаше лук Shocked - абе, гадна работа. Отделно поръчахме и други неща и всяко едно имаше кусури - овчарската салата беше без шунка и без яйце; рибената супа беше доста неприятна на вкус, чакахме 45 минути, докато ни донесат 2 айряна и 1 пържени картофи, а върхът на всичко беше една порция сафрид, която беше приготвена все едно от чирузи (с размера на цаца), изобщо не ставаше за ядене, та я върнахме (и не платихме, съответно). Сервитьорката беше намусена, в което нямаше нищо необичайно, като се има предвид, че беше сама в цялото препълнено заведение. Никога няма да повторим там, дори и безплатен ваучер да ни дават! Sick

# 618
  • Вн
Момичета,малко да върна назад - понеже известно време не влизах и не прочетох вашите коментари за доставката по офертата на Бижутата сваровски - обици и колиета и т.н. от задружно. Та във ваучера пишеш доставка 3.50,а в момента на доставката цената беше / поне при мен / 5.96лв. Как се получи при вас доставката?
ле

Аз платих точно 3.50 лв. Толкова ми поиска момчето, въпреки че ми ги достави доста след работното си време.

# 619
  • Варна
Знаете ли ако си закупиш ваучери - http://grabo.bg/varna/pileshko-ili-svinsko-file-plius-deserten-k … -otstapka-0q5ku83  или пък  http://ludtalon.bg/team.php?id=83  можеш ли да си ги вземеш за в къщи ?

# 620
Естера, Его са посочили телефон за връзка, та им позвъни за да ги питаш. Аз работя във Варна Тауърс и можех да попитам, ако беше писала по-рано. По принцип са много скъпарско заведение, а такива не предлагат тази услуга. За сравнение, пица на парче, което е направо маломерно в сравнение с предлаганите в централната част на града за максимум 1,50 лв., там е 2,40 лв. и това, което предлагаха днес имаше само гъби и кашкавал.

Да споделя за един току-що използван и много успешен ваучер. В студио Ели - масаж на лице, шия и деколте. Невероятно качество на работа на козметичката и страхотна обстановка в стаята й, много, много по добра от СПА център Димят например, въпреки звездите на хотела. Макар да ми е твърде далеч от дома, тя ще е моята козметичка занапред!!!!!

# 621
Днес беше рождения ден на големият ми син в детския кът на Кулите. Преди време бях купила ваучери от тази оферта http://ludtalon.bg/team.php?id=60. Много съм доволна, а детето безкрайно щастливо. Гостите също останаха доволни  Hug Нямам никакви забележки, децата не останаха без надзор. Менюто им беше малка пица и сок Капи. Тортата си я внесохме ние. Подаръка за рожденика - стикери на Мики Маус. Много съм доволна, с или без ваучер пак ще отидем  Peace

Искам също да похваля Колектива, че ми изпратиха ваучер като компенсация, след като ги информирах, че не съм доволна от офертата им за маникюр.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:54 от Radina

# 622
Някакви отзи за студио "Донаскин"? : http://grabo.bg/varna/fotoepilatziia-na-podmishnitzi-za-11lv-0unsh39
Прави ли ви впечатление, че след скандала с Еврохолидейз, Грабо пускат по-хубави оферти? Thinking

# 623
  • Варна
търся ваучер за Шерба-някой ако има излишен-да свирка

# 624
  • Варна
smurf,
в момента в lapni.bg има ваучер за Шерба  Peace

# 625
А, да ето: http://www.lapni.bg/offer/738/Еко-Комплекс-ШЕРБА-1-нощувка-със-закуска-за-ДВАМА-в-двойна-стая-от-НЕДЕЛЯ-до-ЧЕТВЪРТЪК-само-за-28-лв

Чак и аз се зачудих дали да се възползвам  Laughing

# 626
  • Варна
dima1     Реа
златни сте-благодаря  bouquet
сега се регистрирах, доста е оскъдна информацията и ще звъня да питам. Мейл или форма за контакт не намелих..Как стои въпроса с децата и с часа на настаняване..странен ми е тоя сайт.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 16:23 от smurf

# 627
Положителен коментар за маникюристката в салон Ели,много внимателна и старателна!
По тази оферта ходих http://www.deals.bg/deal/id/3602/2eab78/3 и педикюра и масажа бяха на ниво!Отпуснах се и релаксирах максимално.Препоръчвам я с две ръце  Hug

# 628
galka77, Този салон направо ще стане фаворит особено ако се преместят в по-централен район. И аз си купих като твоя ваучер, досега бях запленена и от масажистката, и от козметичката, а и ти като споделяш така за маникюра, браво на момичетата Peace. Аз досега бях фен на Ейнджъл фейс, но мисля да се преориентирам изцяло към "Ели". Цените по-ниски, а качеството - по-добро!!!!

Забравих да добавя, че имат промоция до края на м.август. За всички ползвали техни процедури с ваучер, могат да се възползват от същата процедура на цената на ваучера.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 20:35 от vessit

# 629
тази оферта за педикюр вече разпродадена ли е  newsm78 или аз не мога да се ориентирам .........

Общи условия

Активация на акаунт