Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
Глазирани ребърца

"Яздещи дяволчета"

Сефтето на новата машина за сладолед-"Сметанов Бейлис с парченца шоколад"

# 316
  • Плевен
Моят скромен принос в най-вкусната тема:

Козе сирене, мариновано в зехтин и подправки

Печено ярешко бутче с картофки

Хубава и вкусна нова седмица!

# 317
Благодаря на Лабрекс,Вени и Мадла за хубавите коментари! Hug  bouquet
miriams28 ,честита годишнина,още 100 г. любов и разбирателство!Тортата е много съблазнителна! Crazy
А колко изкусителни кексчета сте направили ,момичета-Дес,Бени,Нордина,Мари-етка,от всяко едно си взимам парченце! Peace
Иланг,не е честно,накипри ги тези вкусотии и си траеш за рецептите,кажи яздещите дяволи какво имат вътре,че ме загложди диво любопитство yes

От мен една шоколадова грис-халва по рецепта на Рени55 :

# 318
Моят скромен принос в най-вкусната тема:

Козе сирене, мариновано в зехтин и подправки

Печено ярешко бутче с картофки

и двете са много апетитни   bouquet

иланг-иланг, какво има в бекончетата и защо "Яздещи дяволчета"?  - много са съблазнители  Blush

# 319
Привет момичета!!

пеп-4o, mari_eta, magi71, lu4a, Mam and Wife, megansg   Hug благодаря ви за милите думи!!!

пеп-4o – И аз смятам да се възползвам от идеята ти за сиренцето, че на моето само в МВ-то му го приготвям напоследък  Blush
Краси.мира – божествени изглеждат тия Питки без мазнина!! – имаш  ли ги в блога си  Simple Smile???
Мммм - nudel33 – искам и аз кашкавалени пръчициииииии  Heart Eyes
magi71 – чуден е черешовият ти сладкиш!! А маркиза според мен се бърка късно вечер Wink като изпозаспи народът – да няма кой да я изяде на крем  Mr. Green
labrex – и ние сме супер фенове на Берьозка!! А твоите понички са пак мечта – не си честна!!!
lu4a – супер са си бутчетата  Peace!!
Anuck – взимам си от лимонадата ти!!!
Mam and Wife – аз пък искам от божествените ти питки  Blush!!
megansg – неземен ти се е получил черешовият пай!! – как ме изкушаваш да го пробвам  Crazy
desi_go – чудно тирамису
Мммм - Venetta – този сладкиш с ябълки и праскови ще го сънуваааам  Blush
ilrai78 – много съблазнителна питка!!
Бъни – всичко е така вкусно и прекрасно при теб и тия мини банички с чушка така ме изкушавааат
lina kaz – тази пита ни събра всички вкъщи пред монитора  Peace
nordina – панираното филе изглежда божествено!!!
еликсирче – ама как сега ще ме караш да бъркам довечера от твоите палачинки  Simple Smile, че и шоколадова грис-халва!! А детенцето ти е фантастично!! БРАВО!! Как страхотно се е спревило – и с гювечетата, и с тортата и със снимките!!! – поздравления за майсторката на мама  smile3501
Суха Мащерка – очите ми събра с тези мъфинки!!
Дарилка – фантастично сорбе!!
лулу! - Божерствено ми изглежда цялото ти меню – в октоподчетата съм буквално влюбена – но само да си ги гледам, че нищо морско не ям – ама виж от тортата  Crazy не бих се отказала!!!

От мен скромно Родопска баница с ориз и сирене

и парченца:

Спорна и усмихната седмица на всички   bouquet

# 320
Мина,скромно,скромно,ама пък колко е вкусно Crazy,направо се ококорих на това вирнатото парченце баничка!  Stuck Out Tongue Winking Eye  Yum  YumБлагодаря за милите думи,ще ги предам на госпожицата!  bouquet

# 321
  • Австрия
Привет и от мен!

Angellove, Madla, miriams28, Mam ang Wife, megansq, magi71, Apr, nas благодаря ви мили момичета за милите комплименти.   bouquet  bouquet

У нас днес:

Пица с  Тесто за пица "Верди"

# 322
  • ВАРНА
Рецептата за Яздещите дяволчета е от една любима моя книга с прекрасни за времето си илюстрации.Аз само леко обогатих базовата рецепта.
                        Яздещи дяволчета
Сухи сливи без костилката се фаршироват с печен бадем.Върху резен пушен бекон(на Соларис е много добър) се слага малко резенче синьо сирене.Добавя се сливата и се завива.Преди сервиране се запива на грила за разкош.Много удобно блюдо,пие както вино,така и бира.

# 323
Днес сме на картофено-тикви4кео-целинова  крем-супа;домашен пълнозърнест хляб с маково семе и италиански подправки;пилешки бут4ета с цели гъби,маслини и домати на фурна.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 17:51 от tanyatais

# 324
  • забравих си мисълта...
От мен закуска банички, че много бързо стават, то и бързо свършват, но то кое ли не свършва бързо Simple Smile.
Venetta, би ли ми казала как правиш тези изкушаващи банички? Изглеждат страхотно!

Заповядай, Бързи банички

# 325

Мммм, ама че вкусотии тук, разни глазирани месца, рулца, печено, пици, сладолед, десерти......! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef  Гледах-преглъщах, гледах-преглъщах, ама на баницата на  Angellove направо зяпнах, страхотно изглежда.  Crazy   bouquetВенета пък ми поднася рецепта и на нейните изкусителни банички, че и бързи били.  bouquet А пък аз как обичам баници........ Embarassed
Вкъщи обаче тиквички във всякакъв вид. не открих рецепта за десерт от тях, примерно карамелизирани.... Grinning

Още една салата от сурови тиквички и печени с подлучен сос:

# 326
  • DE
Аз да си покажа сладкото от ягоди, банани и праскови.
Пеп-4о, благодаря за споделената идея
Страхотен стана !

# 327
  • Sofia
Привет, момичета!

Аз явно няма да съм от най-редовните списващи, но ви следя изкъсо Simple Smile Показали сте страхотни неща, отново. На първо време си набелязах сиренето във фолио на pep-4o, шишчетата на matze, октоподчетата на Лулу. Не мога да пропусна и баничките на Venetta и Angellove...

Аз съм на вълна кремчета. Днес Баварски крем с ягоди... Нещо не се хареса на качествения контрол Sad

Labrex, мога да помогна с рецепта за сладка баница с тиквички. Много я обичам...

# 328

Аз съм на вълна кремчета. Днес Баварски крем с ягоди... Нещо не се хареса на качествения контрол Sad

Labrex, мога да помогна с рецепта за сладка баница с тиквички. Много я обичам...

mushmul4е, помагай, давай рецептичка, че поне да правя завършени менюта! hahaha Може и едно кремче да подхвърлиш, щом пък КК не го е харесал, аз само като го гледам и вече мнооого го харесвам!  Heart Eyes Толкова изкусително изглежда!  Crazy  bouquet

# 329
за любителите на сирене това е добър начин да си хапнеш от всички видове накуп  Laughing
matze ,   ама е вкусно така смесено, нали  Hug
tanyatais ,  интересна супа  Peace
Фани, благодаря ти   bouquet много интересно звучат, ще направя.
nudel33 , прекрасна, апетитна  пица и сие  bouquet

ооо, Лабрекс, дойде сезона на тиквичките ли  Wink
и при нас има, но малко,  печени в  коплект с пилешките пържоли и лук на грил тигана. И с картофи соте.

Общи условия

Активация на акаунт