Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Аелис вземам си от ягодовия десерт
Миледи чудесно тирамису
Лабрех браво за изтънчения вкус
От Вени си вземам от всичко по две
Мириам бучвам от всичко от скарата
От Мат мекичка
От Нудел хлебче и приятна почивка
Иланг чудесен линзер
Мам намазвам си филийка с хайверче
Дес прекрасен кекс
Кукита,Лукс и при вас апетитно
Аз днес съм на кайсиева вълна,правих сладко и от остатъка едни бързи кифлички на Мах мама,пай и една баничка с кори на сач.За довечера пека пилешки бутчета и салатка.

# 466
Също на всички пожелавам слънчево и весело лято!!!   Nature Sunny
..... и на мен ли ?   bouquet

# 467
Здравейте всички!!!
пеп-4o-сърмичките са уникални!!!
nudel33-както винаги страхотна торта ,а питките са много ,много пухкави!!!
Дес-много ми хареса презентацията на картофените кюфтенца ммммм
matze-приказно меню-вземам си мекичка и от десерта ако може  Wink
ЗИЧЕ-много апетитна плодова салатка
labrex-толкова богато меню.........аз съм ти страхотен фен така че ......взимам си отвсичко!!!
magi71-големи вкусотийки Wink
Madla-умирам си за лозови сърмички.ммммммммммммм
marabu-както винаги класа и стил -просто перфектно  bouquet
Angellove-прекрасна торта!!!
Аелис-толкова си неуморна,а стези телешки филенца просто ...... #Crazy
от мен солени кифлички с кашкавал но оформени като питка :

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 16:36 от poxy 80

# 468
Привет момичета и от мен.Реших да влеза при вас да се порадвам на вкусотиите ви та дано ми размине нервата дето ме гони със една торта.И разбира се улучих,вкусотии дал господ кое от кое по вкусно.
Матзе,мила тез мекици ме накараха така да слюнкоотделям и преглъщам че нямам думи.
nudel33 ,приятно изкарване на почивката.Добре да си починеш и за мен ,та като се върнеш със нови сили.
Venetta ,сега си спомням защо избягвам да влизам тук.Заради теб и твоите изкушения.То кексове,кифлички всичко само като погледнеш и се омайваш тотално.Прекрасни произведения както винаги.
Така си и мислех,ето ти и Лабрекс.Още една омайница,тоз път ме зариби да правя баница със тиквички.Таквоз чудо не ми е минавало и през акъл че може да се направи а аз обожавам тиквички.Това е то ще се прави!А тез 8 кг дето се опитвам да сваля от нова година май ще си ги пазя до другата.
*MILADY* ,много вкусно изглежда тирамисуто и то ще се прави. newsm78
miriams28 ,май и твоята скаричка не мога да подмина.
Ето и Меганс със нейните тестени изкушения.С две думи екипа на омайниците е във пълен пакет.Ха сега ходи пази диета.
poxy 80 ,мила и ти за капак със тези кашкавалени изкушения тотално ме срази.
Е срам не срам да се разпиша със едно домашно зелено фасулче , дробчета и картофки със масло

Лек ден на всички

# 469
  • Австрия
Също на всички пожелавам слънчево и весело лято!!!   Nature Sunny
..... и на мен ли ?   bouquet

Естествено bongo, това се отнася и за теб.  Не бива да се чувстваш пренебренат  Hug

megansq, благодаря! Чудесни неща си напрвила!
ditsan,  мерси, така и ще направя.
poxy 80 , ама и твоята питка страхото изглежда! Браво!!

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 17:00 от nudel33

# 470
Патладжанени пици,картофена салата и риба треска със зеленчуци.

# 471
  • Варна
Поху прекрасна питка
Петя чудни пици
Дитсан бобчето,дробчетата и картофките са прекрасено съчетание и не се ядосвай с тортата
ще я направиш,ти си майстор
От мен допълнението бутчета "аранжирани"от съпруга и негова снимка,за мен тостери с филе и кашкавал и срамежливо парченце от десерта.

# 472
Meg,днес вече изби рибата отвсякъде.Всичко е страхотно Hug
Благодаря на теб и poxy80 за хубавите думи към мен Hug  bouquet
Pety,по коя рецепта правиш патладжанените пици?Страхотна трапеза си подредила  bouquet
Аз ще си постна последния хляб,за да не е спам съвсем.Нищо не съм готвила вчера и днес,дояждаме.Лошото е че вече не остана и вечерята ми е пълен миражжж Mr. Green

# 473
ПЕТИ може ли рацептата за патладжанената пица - изглежда много вкусно.   bouquet
Аз сега правя много вкусния дроб (мисля че беше на Лабрекс рецепта). Съжалявам че не мога да снимам и покажа, но засега върви много добре   chef  bowuu

# 474
Здравейте, кулинарки!
Много хубави неща сте сътворили, взех си доста идеи.
При нас печено пиле и пиле със сметана и постен сладкиш на Ди ани/дано не бъркам/.

# 475
Момичета идеята за патладжанените пици мисля взех от Блонди(дано само да не бъркам).

Нарязвате патлаждана на колелца нареждате в леко намазнена тавичка.Пека и като са почти готови слагам различни неща отгоре.Тези са с лук,домати нарязани на кубчета ,филе и кашкавал.
После само пека докато се запече кашкавала.

# 476
ох ох ох тези патладжанени пици ме изкушиха и ми дадоха добра идея как да дам на малкия козе кашкавал утре  Party благодаря   bouquet

от мен едни милинки  Laughing много обичам тестени дано не кача мн тази бременност  Embarassed

милинки

и една свежа салата от снощи- ние много обичаме люцерна  Crazy

зелева салата с люцерна

# 477
Момичета идеята за патладжанените пици мисля взех от Блонди(дано само да не бъркам).

Нарязвате патлаждана на колелца нареждате в леко намазнена тавичка.Пека и като са почти готови слагам различни неща отгоре.Тези са с лук,домати нарязани на кубчета ,филе и кашкавал.
После само пека докато се запече кашкавала.

аз ги правя с чесън,магданоз и домат стават също много вкусни

# 478
  • Sofia
Привет!

Labrex, радвам се, че ви е харесала баницата. Аз се притеснявах, защото вкусове разни Sad

От мен едно сиренце във фолио и салата от моркови и царевица.

Хубава вечер!

# 479
  • Някъде на път....
mushmul4е, моля, обясни как точно го приготвяш това сиренце?
Не залепва ли за фолиото...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт