капиляри

• 46 695
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • София, център
И аз имам спукана капилярна звезда на едната буза.
Преди доста време бях пускала и тема по случая.
Отидох в Пикасо, за да ми я махват с лазер. След горенето звездата премина през всички цветове на дъгата, по едно време беше черна, като бемка. След време избледня. Това в рамките на 3 месеца след терапията. Накрая напълно се скри, след което бавно започна пак да се показва, и в момента си е със същите размери от преди третирането.

Крия я с коректор, защото ме дразни.

# 46
  • Варна
a.l.e.n.a, мерси!

sunina, http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=54&aid=1546. Погледни статията. С витамин Ц също не трябва да се прекалява.

# 47
  • Пловдив
 Peace И моите стени на кр. съдове са мн. слаби , наследствено ...... ужасно неприятно  Sad

# 48
Мами, изчетох всичко що има за спукана капилярна звезда във форума. Е, аз имам такава от 4-5 години, но вече придобива заплашително големи размери, а е на... нослето!

Кажете ми сега кое е най-доброто решение?

IPL, лазер или светлотерапия newsm78 Има ли вариант за страничен ефект, та от по-лошо, да стане още по-по-лошо ooooh!

Мерси! Hug

# 49
Е, не ми казвайте, че на целия български пазар има само тези 3 лекарства, които коментирате. Не ви предлагат друго по аптеки ли, или се доверявате само на старо и изпитано? Изяснихме, че на всички активката е рутин. Със сигурност знам, че продуктите на НАУ се предлагат в България. НАУ имат и 500мг рутин, и рутин комбиниран с вит.Ц. Не е ли това много по-разумен избор?
Мис Нели, искам да попитам, продуктите на НАУ тези ли са, и продуктите качествени ли са, искам да си поръчам някои неща от тях?

http://nowfoods.bg/

# 50
  • София
Да следя  Peace
Че и аз съм със спукани капиляри по лицето. Плюс розацея. Взела съм си рутаскорбин, но сега като ви прочетох и се ядосах, че не съм погледнала други продукти с по-високо съдържание на рутин.

# 51
  • в 1001-та нощ
Мами, изчетох всичко що има за спукана капилярна звезда във форума. Е, аз имам такава от 4-5 години, но вече придобива заплашително големи размери, а е на... нослето!

Кажете ми сега кое е най-доброто решение?

IPL, лазер или светлотерапия newsm78 Има ли вариант за страничен ефект, та от по-лошо, да стане още по-по-лошо ooooh!

Мерси! Hug

Ти предприе ли нещо?

В Хил Клиник са взели нов лазер, който освен за лице става и за други части на тялото - напр. глезени, аз ще ходя, но след като родя  Peace

# 52
  • София
Алена, благодаря за информацията  Peace
Знаеш ли дали този лазер има противопоказания?

На мен рутаскорбинът изобщо не ми помогна. Имам си спукани капилярчета по лицето и това е.
По принцип ме е страх от ''машинарии'' тип лазер и т.н., но напоследък се замислям по въпроса.

# 53
  • в 1001-та нощ
Не зная за противпоказания, на доста места има някакви лазери, които прилагат за звезди и прочие, но не ставаха за други части на тялото ....А този е ново поколение и се обработват и други зони  Peace

Аз ходих на място и обсъдих конкретно моя случай, бях бременна и ми казаха, че трябва да се изчака да родя, да спра да кърмя  и тогава .... не побързаха да ми вземат парите  Peace

Най-добре се консултирай и ти на място и ако имаш някакви притеснения - попитай  Peace Ще се радвам и да споделиш после  Peace

# 54
  • София
Алена, благодаря много   bouquet

Със сигурност ако се престраша, после ще разказвам  Peace

# 55
  • в 1001-та нощ
Дори и само консултация да направиш, а тя мисля е безплатна - ще ти бъде полезно  Peace

# 56
От години се опитвам да махна капиляр  на носа ! Нищо не помага ! Пробвала съм поне 5 пъти с лазер , с IPL -  няма спасение ! По време на сама процедура изчезва , до към седмица , най -късно месец се появява същия , на същото място . Лошото е , че почват с годините и нови да се появяват - аз полудявам като се погледна в огледалото.Пробвала съм и Хил Клиник и клиниката на Катя Паскова ,не само по веднъж ,няколко пъти ходих - ефект 0 !

# 57
  • София
И аз имам един огромен капиляр до носа. Вижда се само в профил, но е голям и дразнещ. Досега с нищо не съм го третирала, но тази година се замислям и аз за процедурка.Как се движат цените за тези манипулации?

# 58
Преди година бяха по около 50 лв за носа само !

# 59
  • София
Това е добре, особено ако свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт