Жените Рак 3

• 21 757
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, да ви почерпя, че днес ставам на ...години Joy Joy
Това е тортата, която снощи късно ми донесоха големият син и мъжа ми. Те са я избирали, поръчвали и прочие, аз не съм от 2 седмици в София и направо снощи полудях от кеф Party

За 15 дена връзка, направо съм голяма щастливка с моят мъж. Чист късмет в живота ми е той Hug Често се шегува пред родителите ми-,,... Царето я гледам като царица.,,
Хайде, хубав ден от мен Hug!

# 121
  • София
tzarina, честит празник  Hug Изненадата е разкошна, дано любовта и щастието не ви напуснат цял живот   bouquet

# 122
Страшна торта.
Честит рожден ден, Царина Hug

# 123
  • да има едно лесно - на мотора
Честит рожден ден на tzarina   bouquet Страхотен жест и невероятна торта ! Бъди все така обичана !

И 15 дена ли ви е връзката Wink   Hug

Като ви чета все повече се убеждавам , че все едно за мен сте писали :  ревнива съм , казвам си без сцени пед другито , но в къщи ...  Mr. Green ; свръхкритична  към себе си във всичко ,гневя си за най-малката глупост и особено за неща , които не мога да променя ... и още повече се ядосвам на себе си .

# 124
Честит рожден ден и от мен! Да сте живи и здрави цялото семейство и все така да те обичат !
Иначе скоро в една друга тема попаднах на египетски хороскоп- еми там сме с друго име, не рак, но характерните неща са същите "Романтични, влюбчиви, но със силно развито чувство за отговорност към семейството и децата." и т.н. и т.н. http://www.ladyzone-bg.com/2009/11/egipetski-horoskop-zodiak-zodii.html ето линк ако ви е интересно
Моят рожден ден е събота, ноо нямам настроение и нагласа за празнуване, ще се почерпим в тесен семеен кръг някъде навън. Щерката иска да ми подарява коте, което аз категорично съм забранила...кой знае какви изненади още ме чакат  Grinning

# 125
Верни работи има в тоя Нун. Като изключим екипната работа, де, аз хич не съм за такава, ама няма как.
Т.е. аз нямам против да работя в екип, стига да не си говорим глупости. Много ме уморяват неща от рода на всяка сутрин Добър ден, как си. Е как мога да съм, като съм на работа?!  Laughing Т.е. в очите на околните аз съм един темерут  Mr. Green

# 126
tzarina, честит рожден ден!Тортата е страхотна!А сега по темата,като типичен рак съм много избухлива,много пряма и откровенна.Много съм критична и към себе си и към другите,казвам едно,а мисля друго.Но най-лошото е,че съм свръх чувствителна,а това е ужасно.

# 127
.....
И 15 дена ли ви е връзката Wink   Hug ....
smile3521 Чист късмет е това!
Баба все казваше - ,,,,,много си галена, чедо, при това и глезена, та ще намериш някой, който ще те чегари /побийва/ на лягане и на ставане.,,
Да, ама не Joy
При това първо се запознах с неговите родители, а него го ,,гласях,, да става гадже на най-добрата ми приятелка Laughing Че ги и запознавах дори. Трябва да ви разкажа някой ден, ще си паднете от смях.
И благодаря за пожеланията, момичета Hug

# 128
  • Живее на Луната
Цари честит рожден ден   bigdance2 Бъди много здрава и все така щастлива (и мъжа ти все така да продължава да те глези). Тортата е страхотна, с кеф да си я хапнете.  Mr. Green

# 129
Честит рожден ден, Царина! Прекрасна торта, още много такива изненади ти желая.   bouquet

tzarina, честит рожден ден!Тортата е страхотна!А сега по темата,като типичен рак съм много избухлива,много пряма и откровенна.

Оо, аз пък никак не съм пряма, винаги заобиколно се изразявам, сакън да не обидя отстрещния човек по някакъв начин. Пряма съм само когато няма вече накъде и заобиколките не вършат работа.  Laughing

# 130
  • Варна
Ооо,ама вие всичко и пожелахте........ами аз........ Честит Рожден Ден, tzarina!

Уникална торта,само мисля,че липсва едно раче до мидичката ли кво е там,ама май ще стане много претруфено Laughing Laughing но все пак е прекрасна.

Да си жива и здрава,много любов,радост и късмет.........абе просто не знам вече какво да пиша Laughing

Тц,всичко НАЙ-ХУБАВО ти желая! Да са ти честити новите годинки  Laughing Laughing

bdbaloni

# 131
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!Да си все така добре гледана! Hug

# 132
Царина, Честит Рожден Ден!
 Hug Hug Hug Hug Hug
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи
като приятел стар!

# 133
Каква яка торта! Grinning Grinning

# 134
  • София
Днес нямаме ли ден ден  Laughing
Ох, не можем да си намерим къде да идем на море и се изнервих много  Crossing Arms

П.п. ей една дума може, да ми скапе целия ден, кога ще помъдрея не знам  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт