Жените Рак 3

• 21 725
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден!   bouquet

# 151
  • София
Бела, честито, да си жива и здрава  Hug
Аз само ще пийна, щото много обичам суши, ама само, да го гледам. И нали съм си стръвна, много го харесвам, как изглежда и периодично пробвам, но не мога, да го ям и това си е.
Тази година още не съм опитвала, може пък вече, да е започнало да ми се услажда  Joy Аз преди 1 година така изведнъж след 30 години въздържания проядох люти чушки  Joy

# 152
˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙, --Bella--, момичета Hug.
Искам да ви поздравя за рожденият ви ден, макар и със закъснение smile3525 smile3525 Tada
Пожелавам ви и на двете много късмет, много щастие и прекрасни летни емоции. Всяка следваща година да ви е още по-късметлийска и плодотворна.
Мен ме е хванала трети ден дископатия някаква и направо два дена не можех да мръдна от болки. Ходех като охлюв. Днес слава богу можах и пред лаптопа вече да седна Laughing

# 153
--Bella--
Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето;
щастливи мигове, повече от звездите;
и любов, по-истинска от реалността!

# 154
  • Варна
Bella,LOST[/b[/color]]Честит Рожден Ден!Бъдете живи, здрави и много, много щастливи!  bouquet

# 155
˙·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙, --Bella--,
Честито!
Прекрасна година на всички рачета Simple Smile

# 156
  • София
БЕЛА,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти!Страхотно!На 27!За мен това беше преломна година-омъжих се и реших,че е време за дете!
Пожелавам ти само най...най-хубави неща! Hug
Аз съм в трескаво очакване на моя р.ден! Laughing

# 157
Бела честит рожден ден.Много здраве,радост и късмет.Хубав празник newsm59  bigdance2

# 158
  • Варна
Ей,Честит Рожден  Ден, --Bella--!

Да си жива и здрава, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!
Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!! Помни,че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне  със същото! Така,че винаги бъди все същото усмихнато момиче!!!

bouquet  bouquet  bouquet

newsm59

# 159
  • София
Честит Рожден Ден, Бела!

Да си много здрава, обичана и щастлива! Една прекрасна година ти пожелавам!  Hug

# 160

Честит рожден ден , Бела!
Желая ти много щастие и любов!

# 161
  • Живее на Луната
Мерси за пожеланията рачки. Да ви се връща всичко стократно.   bouquet  bouquet  bouquet

# 162
wavey

Спинкате ли? (:

Само да кажа - една приятелка ходи на курс за зодии и там някакви луни и чудеса.. Та, даде ми една папка с х/ка на всички зодии. Те са май по-скоро като лекции, но са интересени. Една сурия листи са, но ако проявите интерес утре мога да ви ги сканирам (:
Ама за знаете, че има да се чете 1 седмица Grinning

# 163
 Joy
Сканирай, сканирай.
Аз имам милиони книги за астрология, но нищо не пречи да видим до какви изводи е стигнал някой друг за нашето съвършенство  Whistling

# 164
Joy
Сканирай, сканирай.
Аз имам милиони книги за астрология, но нищо не пречи да видим до какви изводи е стигнал някой друг за нашето съвършенство  Whistling
и аз искам да чета Simple Smile
Не че не знам, че съм велика, ама все пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт