Жените Рак 3

• 21 851
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, sensualbella.   bouquet Здраве, късмет и слънчеви мигове.

ivka76, същата съм с книгите - ако някоя прочета само веднъж, значи не ми харесала изобщо и съм я чела насила. А някои знам наизуст от препрочитане.

# 181
Честит рожден ден, sensualbella!
Много красиви мигове ти пожелавам  Grinning

# 182
  • София
Честит рожден ден, sensualbella!   bouquet
Аз пък обичам да пазарувам  Crazy Пращайте ме мен, ще ви пазарувам, каквото кажете, че следя и тенденции и всичко ще ви е ок Simple Smile))))))))
Една моя позната също днес е рожденничка, сегая ще и звънна  Peace

# 183
sensualbella,
честит рожден ден и от мен Hug Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човек, с когото да ги споделиш!

# 184
  • Варна
Благодаря на всички,тройно да ви се връща!  Hug
Аз си изкарах чудесно на празника Simple Smile Heart Eyes

# 185
Забелязах че в тия бонбони няма формичка на рак Grinning

# 186
Забелязах че в тия бонбони няма формичка на рак Grinning

Ми лесно ли е да се направят толкова краци, че и щипки, че и очи на стъбълца...  hahaha

# 187
  • София
Днес моята любима и единствена баба става на 80г., да ми е жива и здрава, най-прекрасната и грижовна баба на света  Heart Eyes

# 188
Да ти е жива и здрава, ивче, и...завиждам ти, че все още си имаш баба.
Моята много ми липсва.

# 189
Честит празник, Ивка  Hug Дълги години да имате още с баба ти   bouquet

# 190
  • Варна
Честит Рожден ден на патерици на баба ти, ivka76! Да е жива и здрава още много години Hug  Hug   bouquet

# 191
  • София
Благодаря Ви, момичета  Hug
Моята баба наистина е невероятна. Имала е труден живот, изпълнен с немотия, с много къртовски труд, но през цялото време имаше един прекрасен мъж до себе си, който за съжаление не доживя и 70г. Но много обичаше баба, много, дай Боже всекиму такава любов, която беше до край  Praynig
Празника беше много хубав, баба ми много се вълнуваше и беше доволна и щастлива  Heart Eyes

# 192
Честито с малко закъснение на sensualbella и на бабата на Ивка.Много здраве,радост и късмет newsm59  bigdance2

# 193
  • София
Честит рожден ден на тези,които съм пропуснала от последните дни! HugАз на моя си рожден ден на 9-ти се уважих  bowuuсъс спа уикенда както си бях планувала и си починах чудасно.Така мога и до 100 да го докарам. Mr. Green

# 194
  • Варна
 nbirthday  и от мен на всички!
Само хубави неща да ви се случват!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт