Жените Рак 3

• 21 998
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
ivka76
Честит Рожден Ден!
Бъди на рицарите вдъхновената мечта,
бъди на смелчаците пътеводната звезда,
бъди красивия сън на поетите,
бъди себе си и покори света!

# 211
Щом имате такива съмнения и не можете да приемете повечето килограми - мятайте се на пистата за бягане Simple Smile
На мен ми е много добре с корем, като седна и на него мога да си сложа купата с чипс или пакет солети. Обаче срещам проблем - поради облата му форма чаша не може да стои. Grinning Grinning

# 212
Redbull  Joy
Аз проблеми с килограмите на мъжа до себе си нямам - бившият е 160, все пак Laughing
С моите собствени имам, едно е преди 5 години да си изглеждала като супер модел, друго е 5 години по-късно да си малко слонче. Confused Само що така се получи, не знам  Crossing Arms И съм почнала да тренирам, ама да видим до колко ще ми се задържи ентусиазмът. Поне спрях повечето гадни храни, де. Та, очевидно съм ги приела кг, щом 3-4 години не правя нищо по въпроса  hahaha По-скоро си мисля, че мен никой няма да ме приеме така. Rolling Eyes

Ивка, честит рожден ден  Hug Желая ти много щастливи мигове, слънчеви усмивки и синьо лято!

# 213
Моят мъж е 150 кг., но е висок и не му личат. И тялото му е стегнато. Затова много го харесвам Peace Освен това като ме сграбчи в леглото, така ме обгръща, че все едно правя секс с двама наведнъж Joy

# 214
Дам, бившият е 2 метра  Laughing Личат си му, но не ми пречеше.

# 215
Ивче честит рожден ден.Много здраве,радост и късмет  newsm59  bigdance2

# 216
  • София
Много благодаря, момичета  Hug
И вие да сте живи и здрави и много обичани  Hug Имам подарък чанта и колан на D&G Simple Smile))))))фук-фук  Wink

# 217
Да си ги носиш със здраве Hug

# 218
Момичета, честито на патерица, който съм изпуснала, и на днешните рожденници ако има  Hug
Килограмите .... ех..... след двете раждания и Хашимото, не ме питайте какво чудо е. То не са кила, задържане на вода, апетит, ту огромен, ту никакъв. Ужас. Вече 3 година не мога да си вкарам хормоните в ред.
А мъжо, хем е раче, може да не яде по цял ден, понякога и по седмица. Обикновенно яде веднъж на ден. Готвя,старая се (рядко се случва Wink ) той си пристига, казва ми "о аз ядох в 15ч, не съм гладен" или  яде хляб и луканка. И децата са ми така. Не можеш да кажеш капризни, хем не ядът почти нищо готвено, хем могат цял живот да се хранят само с хляб и салам  Tired
И са слаби ....

# 219
  • Живее на Луната
ivka76 Честит Рожден Ден!  newsm51 newsm59  bigdance2

Много здраве, щастие, лични и професионални успехи. Да си много усмихната и обичана!

# 220
  • София
 Hug  Hug  Hug
Вече хапнахме 2 торти в офиса, за закуска  Wink

# 221
  • Варна
Алоо,чакайте,де....... Честит Рожден Ден, ivka76Hug Hug

Жива и здрава,много страстна любов,красиво лято.....и всичко най-най!  newsm59

---------------------------

Ох,ама май на рачките само дълги "пръчове" ни се падат Grinning Grinning

Моя е 1.80 и нещо Grinning

# 222
Аз с такива гледам да съм по принцип. Аз съм 176 и ако сложа някоя по-висока обувка и хептен стърча. Rolling Eyes
За това му поставих минимум на РедБул 183 да ми търси  Laughing  Някак си обичам да се чувствам сигурна.
Т.е. тоя човек трябва да може да ме прегръща и да се чувствам дребна и защитена.
А с тоя ръст не ми е лесно да се чувствам дребна  Joy

# 223
  • София

А с тоя ръст не ми е лесно да се чувствам дребна  Joy

Simple Smile))))))))))
Чакайте и аз по темата, моят мъж си ми е тамън по мярка  Joy Достатъчно висок, достатъчно широк гръб, ммммм, екстра. Той си намира кусури, а аз не мога да му намеря  Wink
А аз колко имам, няма да ви казвам сега, но друг път ще се "нарисувам" Simple Smile

# 224
Честит рожден ден, Ивка! Много щастие и смях ти желая.   bouquet

За мъжете - аз съм тапа, общо взето, ама обичам високи мъже. Имах едно гадже 1.92 м едно време, стигах му до малко над кръста.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт