Жените Рак 3

• 22 030
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
А като ви ,,настъпи,, някой в компания да речем с някоя тъпа насмешка, премълчавате ли си или не?
Аз на майтапи нося много, но на просташки коментари и намеци -не. И понякога мога да ,,изям с парцалите,, някой такъв/а.
И не мога да си премълча и това е Crossing Arms

# 286
  • Варна
А като ви ,,настъпи,, някой в компания да речем с някоя тъпа насмешка, премълчавате ли си или не?
Аз на майтапи нося много, но на просташки коментари и намеци -не. И понякога мога да ,,изям с парцалите,, някой такъв/а.

М не,тогава съм раздразнена достатъчно,та и аз да си отворя устичката devil

# 287
  • София
Разбрах, че нови попълнения не приемате, ама нали сме все наобратно, та айде и аз тук Wink

# 288
и аз не се давам... просто имам остър език и винаги ми идват точните думи.  Twisted Evil

# 289
И аз, и после отсрещната страна дълго не ми говори. Понякога мъжа ми ме пита - е, не можа ли да си премълчиш? Е не можах Naughty
Само защото 7-8 човека си мълчат и се насилват да се хилят на тъпните, не означава, че и аз трябва да съм в кюпа.

# 290
Аз мълча, защото не обичам конфликти.
Но някой следващ път в някаква друга ситуация, човекът 100% си го отнася с някоя подобна забележка.

Сега съм бясна на най-добрата си приятелка.
Значи аз специално се прибрах за нейния рожден ден и си направих плановете да съм там.
Тя обаче точно уикенда на моя рожден ден отивала на море за 3 дни и можело и да се върне навреме в неделя, ама можело и да не, щото не зависело от нея, нали не съм се сърдела. И ми казва - аз миналата година не ходих на море, ти тогава отиде. Отидох, ама не на рождения и ден и плюс това не бях ходила 7 години преди това Crazy
Ай познай дали не се сърдя Crossing Arms Crossing Arms  Crossing Arms Crossing Arms Казах, че не се сърдя  Laughing Но и тя ще си го отнесе, просто съм зла. Най-вероятно догодина няма да се прибера на рождения и ден заради екскурзия в Париж, примерно.

# 291
  • Варна
Като започнат олигофрени да се заяждат с мене, уж на бъзик, такъв скандал правя.....ама не млъквам и минута......моята девичка все ми викаше да ги оставям намира,те щели да се кротнат,а и ми вика,че съм се излагала.......айде бе,къв трябва да си ,за да се оставяш на някакви си тъпунгери да те бъзикат,да ти се заяждат,а??????? #Sniper

# 292
Еовин, не тъгувай, ние сме тук, макар и виртуално за товя рожден ден Hug

# 293

Премълчавам, а после въпросният тъпак се чуди що отказвам да общувам с него.  Crossing Arms

Ай познай дали не се сърдя Crossing Arms Crossing Arms  Crossing Arms Crossing Arms Казах, че не се сърдя  Laughing

Предполагам си го казала така, че всеки нормален човек, т.е. рак, да разбере, че се сърдиш?  Simple Smile Аз така правя.

# 294
  • София
Аз мълча, защото не обичам конфликти.
Но някой следващ път в някаква друга ситуация, човекът 100% си го отнася с някоя подобна забележка
И аз така.Не обичам споровете и драмите,но съм злопаметна Mr. Green,но не и отмъстителна.

# 295
  • Варна
Умолявам ви,прегърнете ме МНОГО СИЛНО.............макар и виртуално........  Sob  Sob Cry Cry УМОЛЯВАМ ВИ!!!! Как може да сме толкова чувствителни,м*мка му??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

# 296
# 297
И от мен силна прегръдка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 298
  • Варна
Благодаря ви......не съм спала цяла вечер,просто не мога......вече адски много ми липсва Cry Cry

# 299
sensualbella, направи всичко възможно да не си раздваляш уикенда с тъжни мисли. Зная, че звучи тривиално и клиширано, но е така.

Общи условия

Активация на акаунт