Жените Рак 3

• 21 787
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Пращайте, изтрих си ненужните, имам място , ще направя списъка в един пост Simple Smile

# 91
  • Варна
Честит рожден ден със закъснение на всички!  bouquet

# 92
Е какво закъснение? То почна вчера, а днес няма рожденици  Joy

Ео  Hug не е необходимо  Joy
Не е бебешка тема.
И докато  чуят/разберат всички, половината ще са минали.

# 93
  • София
Е какво закъснение? То почна вчера, а днес няма рожденици  Joy

Ео  Hug не е необходимо  Joy
Не е бебешка тема.
И докато  чуят/разберат всички, половината ще са минали.

Е, аз само предложих, ако кажете, няма  Peace И без това да не занимаваме Ео с глупости  Hug

# 94
Какъв поглед имаме рачетата? И омагьосваме ли мъжете с него?  bombs reverance
Е как какъв? Най-проницателният! Аз с него "свалих" съпруга си... само с един рачешки поглед!  Mr. Green

Не съм писала отдавна в темата - има няма 2 години.  hahaha
Та, ха здравейте сродни душици!
На рожденничките - честито!   bouquet Здраве, успехи и много късмет!

# 95
Честито на всички които съм изпуснала, живи, здрави, много чаровни и романтични, абе да си плуваме все в наши води  Twisted Evil
За погледа, ами как няма да омагьосваме, в нашият поглед има чар, свенливост, романтичност и скрито обещание...кой пък мъж няма да се върже.
Спомням си навремето, че независимо в какъв вид излизам от къщи, било в Бг или в чужбинска дискотека, винаги успявах да сваля някой, ей така само за спорта, имам една приятелка, която ме е извлачвала от много конфузни ситуации, та си спомням се беше зарекла да не ходи с мен по клубове. Не го приемайте като хвалба (защото на моменти не беше приятно), но просто танцувам си, заглеждам някой, усмихвам се леко, поглеждам пак, свеждам очи, абсолютно несъзнателно, и той вземе че се върже, после едвам се отървам защото аз го правя само за флирта, а хората си имат друго наум  Twisted Evil

# 96
Хахаха, да, и аз така, не знам какво съм правила и гледала, но много ми се връзваха  Joy
Наскоро си говорих с момичето, с което излизахме тогава най-много и тя ми обясняваше как я е било яд, че все мен свалят  Shocked
А мен пък винаги ме беше яд, че където изляза със сестра ми - все едно не съществувам, всички и се лепят (тя е телец).
Като изключим последния и рожден ден, дето по някаква случайност ме хареса един  Laughing
Като цяло аз самата нямам никакво самочувствие Rolling Eyes Ни тогава, когато поне имаше за какво да имам, ни сега, когато съвсем няма  hahaha

Казвайте последно да пействам ли датите, които няколко девойки ми пратиха  Grinning

# 97
Моят рожден ден е след три дни и за разлика от смотаното ми настроение миналата седмица, сега ми е нещо кеф и си го чакам с нетърпение Party

# 98
Хайде и аз да се запиша при вас. Казвам се Мира и съм също раче-баче. Родена съм на 04.07.  Изчетох и старите теми и забелязвам колко много си приличат жените-рак.
С огромно закъснение искам да честитя рожденните дни на всички, които вече са празнували!

Интересно ми е дали роднини и приятели ви разбират? Аз винаги съм била отнесена, вглъбена в свои си мисли и съм голям мечтател. За да свърша нещо, то трябва да съм в настроение за него, а навия ли си на пръста нещо не мирясвам докато не го направя. Забелязвам, че не всеки може да ме приеме такава, дори майка ми не ми е свикнала за толкова години и все още се учи как да разговаря с мен. Интересно ми е дали и други жени имат подобни проблеми.

# 99
Не ме разбират. Родителите ми почнаха да схващат, ама...ей на, 25 години им трябваха  Laughing
Другите около мен - въобще, аз за това не говоря почти с никого за съществени неща.

# 100
  • София
Мдааа, малко сякаш живеем в собствен свят, който другите разбират, доколкото ние им позволим, да надникнат, а пък в същото време се дразним, че не ни разбират  Thinking
Аз понякога си "рисувам" света, такъв, какъвто аз искам да бъде и си живея така, докато стане по поносимо "навън" и реша, да изляза. Колко пъти, ако знаете съм оцелявала така, при никакъв друг шанс!
Та, на въпроса, мисля си, че трудно ме разбират, затова и много говоря, та да обяснявам, какво наистина мисля  Wink

# 101
Мдааа, малко сякаш живеем в собствен свят, който другите разбират, доколкото ние им позволим, да надникнат, а пък в същото време се дразним, че не ни разбират  Thinking
Аз понякога си "рисувам" света, такъв, какъвто аз искам да бъде и си живея така, докато стане по поносимо "навън" и реша, да изляза. Колко пъти, ако знаете съм оцелявала така, при никакъв друг шанс!
Та, на въпроса, мисля си, че трудно ме разбират, затова и много говоря, та да обяснявам, какво наистина мисля  Wink

+1  Grinning

И аз съм по същия начин (: Какво ти разбиране - изобщо не се и стараят даже. И винаги, когато съм ядосана, другите сякаш не го виждат това. Особено някой като изплющи някоя тъпня или вземе да ме бъзика.. Полудявам, идва ми да го убия  #2gunfire smile3511 Grinning

А и за говорено - боже, аз не млъквам просто  blahblah Embarassed Mr. Green

# 102
  • Варна
И аз съм така - въобще не млъквам.  Laughing Laughing

И приятелите, и семейството са ми викали ай млъквай,че много плямпаш Laughing

P.S: Ако искате дайте си скайповете на лични,да направим едно общо чат-че Grinning рачките...ще бъде забавно

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 14:19 от sensualbella

# 103

P.S: Ако искате дайте си скайповете на лични,да направим едно общо чат-че Grinning рачките

Горкият Скайп - ще прегрее  Joy

Ама ок де, аз съм съгласна /страшно обичам да се запознавам с нови хора (: /

# 104
Мдаа, явно не само аз съм останала неразбрана от хората около мен. А толкова много думи изговарям, така пространствено обяснявам и пак все един и същи въпрос :" Какво искаше да кажеш?".
Забелязала съм че жените рак са и много ревниви. Вие такива ли сте? Аз определено съм голяма ревнивка. Чак се дразня сама на себе си и се опитвам да се сдържам, но става по-зле, така в един миг изсипвам целия негативизъм, който съм събирала. Не мога да се дресирам сама себе си. И в този ред на мисли... лесно ли се ядсовате и как се справяте с гнева, ако отговорът е "Да!"?

Общи условия

Активация на акаунт