Жените Рак 3

• 21 901
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Според мен една жена рак трябва да попадне на всеотдаен, любящ и най-вече търпелив партньор иначе той няма да издържи Sad То наистина на моменти сама не се понасям... Както ми е супер гот и изведнъж следва сдух... Даже понякога сама не разбирам кое пак ме е разстроило  ooooh! Та добре, че мъжа ми е търпелив.

Аз лично "изчезвам" като приятелка, когато на хоризонта се появи нещо, което е по-важно/сдухващо... Сега, когато съм с 2 малки деца, контакта с приятелките ми е доста труден понякога и в момета контактувам предимно с приятелки, които ме търсят  Embarassed

# 346
RedBull, аз самата съм програмист  Mr. Green Laughing Въпреки това цяла вечер не засегнахме темата, освен да си кажем какво работим.
Бих казала, че бях доволна, но не знам той какво е казал и дали въобще е казал нещо, щото мъж Рак...знам ли.
Иначе моят опит с раците е много горчив. Излизах с един 4 месеца, много влюбена в него, за да съм му прикритие, защото една друга му досаждаше. Един ден просто му ревнах, че така не мога, щот съм влюбена. Той рече "И аз те харесвам". И заживяхме щастливо като истинска връзка месец и половина, в която той ми изневери и ми каза, че съм прекалено обсебваща и ме заряза 2 дни след рождения си ден (и 12 преди моя), на който му бях подарила подарък за 50 лв, които по онова време за мен бяха много пари, а и бях обикаляла да търся и бях поръчала да ми го донесат, понеже не го намерих...И така.  Laughing Бая му страдах на това момче  hahaha Бяхме на 20, така че...предполагам, че любовта на 20 е едно, на 30 друго. Вече не съм толкова обсебваща, най-малко.
А иначе и баща ми, и дядо ми са Раци. Разбирам се, кво да правя  Laughing

# 347
Според мен една жена рак трябва да попадне на всеотдаен, любящ и най-вече търпелив партньор иначе той няма да издържи.

И трите са ми еднакво важни, те са и свързани, де. Но май наистина търпението му е майката, щом имат търпението, значи са склонни на всеотдайност, а любовта се подразбира...

С мъже Раци не съм си играла на чичо доктор, та нямам впечатления. Mr. Green

# 348
Божее, аз си мислех, че само моите любови са били нещастни навремето ooooh!/преди брака обаче Naughty/
Сега съм щастлива Hug И честно казано, понякога се чудя как мъжа ми ме търпи още. Много съм сложна /или крива newsm78/ като темперамент, емоции, настроения, разбирания...

# 349
Божее, аз си мислех, че само моите любови са били нещастни навремето ooooh!/преди брака обаче Naughty/

Ами, ами, не си сама - колко години живях с твърдото убеждение, че съм осъдена само да ме мачкат и да се мачкам сама в това отношение...  ooooh!

# 350
А, аз съм спец по нещастните любови Grinning

# 351
Сега обаче не бих страдала грам нито за тези мъже, които бяха причината за мъката ми. Нито за самите причини, които тогава са ме разстройвали. Ама хайде де, като не съм била с този акъл тогава ooooh! Що самосвали със сълзи съм изревала Whistling

# 352
Аз имах вземане даване с един рак ама само sex buddy... Беше готино Simple Smile А той в един момент се поувлече и заговори за деца Sad А аз бях на 18-19 и летях някъде из облаците...

Половин година по-късно се запознах с мъжа ми и така, уж ми се живееше, а вече 8+ години заедно  Crazy

А има ли го при вас това, да ви е трудно да отказвате? Все едно да не разочатоваш приятел или любим или дори някой непознат  Rolling Eyes

# 353
Абе newsm78, мисля, че с времето се научих бая добре да отказвам и да не ме интересува нечие мнение.
Че то иначе цял живот за хората трябва да живееш.

# 354
Не мога да отказвам, да. И много неща правя с нежелание, само и само да не откажа, защото ми се струва, че ще нараня/обидя, ако откажа. Много тъпо  Laughing

# 355
  • Варна
аз след най-тежкия момент в живота ми реших, че няма да правя нищо заради другите... но все още се съобразявам много с всички, включително и с хора, които нямат някаква особена важност за мен  ooooh!

# 356

Заповядайте момичета, и моят ред дойде.  Hug

И аз съзнателно се тренирам да отказвам, а някои необратими житейски моменти ми помогнаха - закоравях и започнах да ценя моето си спокойствие и щастие повече.

# 357
  • София
Пожелавам ти здраве,щастие,любов и да си изкараш чудесно празничния ден! Hug

# 358
Благодаря!  Hug Специално станах по-рано, за да ми е по-дълъг деня.  Grinning Вчера, странно, ми беше адски криво и нервно и гадно, а днес пълен мир и покой ме владее. За момента поне.

# 359
ИрПуц, днес няма да си същата, когато прозорците разтворят свойте длани
и в тях нахлуе синевата да сбъдва трудните желания.
Тъгата ще отстъпи, преклонила челото си пред падащи звезди....
Ще те обсипят люлякови мисли и слънцето ще ти се стори друго -
по-истинско и по-горещо и щом се отрази във огледалото,
по зайчетата на стената ще усетиш как някак неусетно си пораснала...

Честит Рожден Ден!

Общи условия

Активация на акаунт