Жените Рак 3

• 21 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и аз се записвам да ви чета
Знаете ли какво ми направи впечатление.Тук в различните форуми има много хора които те нападат без причина,а като им покажеш нещата не от тяхната камбанария те обявяват за агресивен и незнам какво още.Та ме накараха сериозно да се замисля дали да не си изтрия регистрацията.Но ще изчакам.Идвам тук с идеята че раците все пак по лесно разбират останалите и не сме чак такива съдници.
За нападането без причина може и да има причина, но от къде знаеш каква зодия те напада? А и явно просто има раздели в които хората не са много дружелюбни. Simple Smile
Лично аз съм изпадала в много неудобни ситуации в които не мога да разбера жени раци, при все че уж съм разбран човек! Има поведение, което не мога да разбера все още! Може би, ще разгадая неразбраното или поне се надявам. Не е нормално някой да ти помага и в другия момент да го питаш нещо и да се покрие все едно нищо не е било. Но както и да е.   bouquet

Честит Рожден Ден, don domat!  nbirthday

# 331
Ти не си рак, така ли, Кори?

# 332
Честит РД и на дон Домат!
По повод изказването на кори-1 не ми стана ясно ти ли си помагала или на теб са ти помагали?Има разлика

# 333
Ако ти си помагала знам една подходяща поговорка от майка ми :
-Изядения хляб се забравя!
Ако на теб са ти помагали - жена рак - може да и е писнало да ти помага до безкрай, или пък си я обидила нещо и е решила да те накаже....Много сме докачливи раците да знаеш.....като добавиш пълнолунието и др.такива .. Laughing то и ние самите не се разбираме понякога защо правим така, камо ли някой друг Rolling Eyes

# 334
  • Варна
Жив и здрав да е твоя дядо, ЕовинHug Hug Hug

Моят пра дядо е на 1ви август - лъв Laughing ще става на 84 ,мисля. Simple Smile)

Кори,ти да не си скорпион? Щото в предни постове мисля,че беше казала 'себеподобни'? Или аз се бъркам...

# 335
Момичета, Еовин & Дон Домат, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ви блестящи спомени за всеки един ваш вчерашен ден
и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Пожелавам ви пътека, която всеки ден да ви води до прекрасно утро!

И хубава и спорна седмица на всички Hug

# 336
ЧРД на двете рачки "кривокрачки"  Hug

Пожелавам ви по-малко дупки и повече усмивки!

Моята баба пък казваше: "Няма ненаказано добро!" Преди не можех въобще да я разбера, за съжаление напоследък станах свидетел на много случаи доказващи това твърдение Sad

# 337
Момичета, предвиждате ли?
Имам моменти, в които буквално знам какво ще се случи.
Тая нощ съм сънувала съквартирантката си бременна  Joy По принцип не толкова сънищата, колкото буквално, просто...знам, какво ще се случи. И сега не знам дали като е сън да и казвам да се пази или...  Laughing Да видя дали ще ме кани на сватба догодина  Laughing

# 338
Момичета, предвиждате ли?

Да, най-често лошите неща.  Confused

Ми ти си я предупреди съквартирантката ти, пък тя да действа както намери за добре. Аз като сънувам някоя позната бременна, надлежно я уведомявам.  hahaha

# 339
Доколкото знам, когато сънуваш жена, че е бременна, значи я чакат тежки моменти  newsm78 Май така беше по тълковните речници...

Иначе аз лично май имам силно развито шесто чувство. Често усещам какво ще се случи, звъня на приятели, когато те точно са почнали да ми звънят... Може би точно, защото сме по-чувствителни и сетивата ни са по-обострени "улавяме" дадени "сигнали" по-рано от другите  newsm78

# 340
  • Варна
Доколкото знам, когато сънуваш жена, че е бременна, значи я чакат тежки моменти  newsm78 Май така беше по тълковните речници...

Иначе аз лично май имам силно развито шесто чувство. Често усещам какво ще се случи, звъня на приятели, когато те точно са почнали да ми звънят... Може би точно, защото сме по-чувствителни и сетивата ни са по-обострени "улавяме" дадени "сигнали" по-рано от другите  newsm78

Точно...и аз съм така! Или пък чакам дали ще направи точно това,което мисля аз да направя, и другия човек го прави абсолютно същото нещо...и му казвам,абе и аз това щях да направя/кажа  Laughing Laughing дано ме разбрахте какво имам впредвид......и да,аз по-точно ги ПРЕДЧУВСТВАМ нещата,и то все лошите неща.....нали ви казах,че не съм спала цели 4 дена? Е,не е от пълнолунието,а защото се е очаквало раздяла....то и така стана с мен де Confused Тези цели 4,дълги нощи,всъщност не съм могла да заспя от мислене,даже не знаех аз самата за какво мисля.......нещо ми тежеше на душичката,като камък в гърдите... а то се оказало - раздяла.. Ей начи все ги предчувствам тези лошите работи Sad

# 341
А, сигналите едно на ръка. Онзи ден ме изведоха да се запозная с едно момче. Приятелката ми, която предложи, също не го познаваше - приятел на неин приятел. Първата ми мисъл, като казаха, че ще излизаме с нов човек, беше - висок, програмист.
Е, висок и програмист беше Joy

# 342

По повод изказването на кори-1 не ми стана ясно ти ли си помагала или на теб са ти помагали?Има разлика
За мен лично няма значение дали ми помагат или дали помагам, тъй като що се отнася до изнформация бих помогнала винаги, за другите неща не винаги съм в състояние да помогна. Имах предвид друго, че както си контактуваш с жена рак и изведнъж както е мила изчезва, ей това не го разбирам!

Ако на теб са ти помагали - жена рак - може да и е писнало да ти помага до безкрай, или пък си я обидила нещо и е решила да те накаже....Много сме докачливи раците да знаеш.....като добавиш пълнолунието и др.такива .. Laughing то и ние самите не се разбираме понякога защо правим така, камо ли някой друг Rolling Eyes
Хъх, аз не обиждам никой, нито съм нахална! Още по-малко бих засегнала някой целенасочено! Знам за раците... Ясно щом вие не се разбирате, аз как да рабера? Wink Шегувам се, дано не се засегнеш.

Кори,ти да не си скорпион? Щото в предни постове мисля,че беше казала 'себеподобни'? Или аз се бъркам...
Не, не съм скорпион и не ми допадат скорпиони - мъже Wink

А, сигналите едно на ръка. Онзи ден ме изведоха да се запозная с едно момче. Приятелката ми, която предложи, също не го познаваше - приятел на неин приятел. Първата ми мисъл, като казаха, че ще излизаме с нов човек, беше - висок, програмист.
Е, висок и програмист беше Joy
Не си доволна от запознанството ли или само така ми се струва?   bouquet

П.П. А с мъже раци разбираш ли се?  bouquet

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 18:49 от kori_1

# 343
Според мен е озадачена че е познала и имайки предвид колко са "печени" програмистите мога да си представя какъв "вълнуващ" разговор са имали Grinning Grinning

# 344
  • Варна
ааа много са си добре програмистите - моят половин е такъв Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт