Жените Рак 3

• 21 953
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
като всички раци май не обичате много новости, но аз се записвам да ви следя.Вече си мислех, че нещо не ми е наред, но като ви чета все едно аз съм го казала.Явно все пак имам нужда да общувам със себеподобните си.Така се чувствам по-нормална.И на мен ми се иска понякога да съм по-безчувствена.Аз съжителствам с един овен.Комбинацията е направо убийствена.Вече в чудо съм се видяла с него.И може би не защото сме лоши -аз или той, а просто мега различни.Но не събирам смелост да се лиша от присъствието му.типично рачешко нали?

# 316
  • София
Ео  Hug
Следвай сърцето си, желанията си и живей за себе си  Hug Ако ще и да осиновиш сама дете на 40  Wink Имаш още много време до тогава, та знае ли човек, какво ще ти хрумне или дали няма да срещнеш принца, който ще иска не само да те търпи, но и да те обича много  Hug
Честит празник   bouquet

# 317
Честит РД Еовин!
И аз изкарах най-кошмарния си рожден ден до сега, но уж с най-близките си.Какво да ти кажа, човек може да е самотен и в голяма компания, когато се чувства неоценен и необичан..............Да се надяваме, че следващия РД ще е по-хубав  bouquet

# 318

Моя водолей бая зор вижда с настроенията ми... засега ме тръпи де Simple Smile
Явно имаш късмет с водолея!   bouquet

Честит Рожден Ден, Еовин   bouquet  newsm59

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 14:35 от kori_1

# 319
Здравейте и аз се записвам да ви чета
Знаете ли какво ми направи впечатление.Тук в различните форуми има много хора които те нападат без причина,а като им покажеш нещата не от тяхната камбанария те обявяват за агресивен и незнам какво още.Та ме накараха сериозно да се замисля дали да не си изтрия регистрацията.Но ще изчакам.Идвам тук с идеята че раците все пак по лесно разбират останалите и не сме чак такива съдници.

# 320
  • Варна
Еовин  newsm67

# 321
Честит рожден ден, Еовин! Желая ти много светлина оттук нататък, здраве, радост и много смях за сметка на така характерните за нас "пропадания" в разни ми ти дупки.   bouquet

mimashki, я пък ти! Заради неколцина простаци от несъмнено просташки зодии  Laughing да си триеш регистрацията? Има и свестни хора тук, има.  Hug Аз имам нова любимка от тези, за които говориш, направо ми се отщява да дошам като чета умотворенията й, ама свят шарен, да живеят.  Mr. Green

# 322
  • Варна
Еовин , честито! Всичко хубаво ти желая!
Почерпете се от мен

Нещо неможах да се справя със снимката Embarassed

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 15:42 от don domat

# 323
Еовин, Доматче, честит празник!   bouquet
Желая ви от всичко по много - много здраве, много щастие, много любов, много нови и интересни запознанства и дни, изпълнени с мнооого усмивки! Hug Hug Hug

# 324
Честито и на теб, Дон Домат!   bouquet

# 325
Еовин & Дон Домат, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ви толкова здраве, че да учудите медицината!
Толкова щастие, че да ви завидят ангелите!
Толкова любов, че да не може да я запише историята!
 Hug Hug Hug

# 326
  • Варна
Ох най-накрая се върнах! Laughing

Честит Рожден Ден, Еовин! Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслади, време за мечти, време да опиташ всички радости на света..и най-вече човек,с когото да ги споделиш! Бъди жива и здрава!   bouquet

Честит Рожден Ден и на теб, don_domat!  Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!   bouquet

newsm59 nbirthday newsm59

# 327
Благодаря ви, момичета  Hug
Днес има рожден ден и моят дядо, чието име нося  Grinning Става на 80.
Дон Домат, честит рожден ден и на теб  Hug

# 328
  • София
Всички рожденици да сте живи и здрави и многоооо любов ви пожелавам!

# 329
  • Варна
Благодаря ви много за пожеланията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт