Жените Рак 3

• 21 913
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Честит рожден ден, Ирпуц!! Hug

# 361
Благодаря, момичета!  Hug

tzarina, боже, колко хубаво!   bouquet

# 362
Аз пък не мога да понасям програмисти, някак си са ми сдухани и отнесени. Аз съм преводач. Simple Smile

# 363
О, аз съм и преводач - завършила съм филология. И фотограф. И много неща.  hahaha
Така се получава, че от доста неща изкарвам пари, къде повече, къде по-малко. Rolling Eyes

# 364
О, аз съм и преводач - завършила съм филология. И фотограф. И много неща.  hahaha
Така се получава, че от доста неща изкарвам пари, къде повече, къде по-малко. Rolling Eyes
Аз имах предвид че превеждам стадото от един баир на друг Grinning Stuck Out Tongue

# 365
А, не, такъв преводач не съм  Joy Поне това не съм  Joy Laughing

# 366
Спокойствие и мир по цял ден, още не съм се научил да свиря на кавал но скуката први чудеса. Обмислям и вариант за PSP Grinning

# 367
Ама ти сериозно ли говориш Mr. Green
По-добре книга. Но ако искаш да е нещо компютърно, по-добре таблет от псп. И му закачаш от малките модеми и ехееее. Mr. Green

# 368
Ама ти сериозно ли говориш Mr. Green
По-добре книга. Но ако искаш да е нещо компютърно, по-добре таблет от псп. И му закачаш от малките модеми и ехееее. Mr. Green
Гледах ти тия PSP-та имат wi-fi и мога да играя игри на него, отделно имат browser и bluetooth мога да свържа клавиатура. На таблетите до колкото знам не мога да играя игрите от PSP.

# 369
А, не можеш, да, мен не ме вълнуват много игрите, за това предпочитам таблета  Grinning

# 370
Да ти кажа доволен съм, дават ми по 15 лв на овца за сега имам 86 овци. И мисля тези дни да отида до техномаркет и да си взема PSP-то и някаква по-малка клавиатура с bluetooth. Ще се похваля като се докопам до заветното PSP  Mr. Green

# 371
Ама ти сега защо си тук, а не при овцете  Laughing
Ама ти се шегуваш, нали  Laughing

# 372
Ама ти сега защо си тук, а не при овцете  Laughing
Ама ти се шегуваш, нали  Laughing
Пиша от телефона - nokia Е71

# 373
Хммм, пак ми е трудно да повярвам, хората като пишат от телефон, от страни на поста излиза телефонче. Thinking

# 374
Хммм, пак ми е трудно да повярвам, хората като пишат от телефон, от страни на поста излиза телефонче. Thinking
Къде го видя Joy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт