Жените Рак 3

• 21 782
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Да, с такива приятели не ти трябват врагове.......

# 496
Да, с такива приятели не ти трябват врагове.......

Направо. Това е твърде гадно. Ние ония ги отписахме, Сил, и парите, и хората, проблемът си остава за тях.

КоАл, и аз съм така с взимането назаем, само ако ножът е до кокала. И после стиснати сме били - ами нека, аз обичам да съм спокойна, да знам че ако стане нещо, имам резерви.

# 497
Ами да Grinning!Та това е тема за рачета, ей!Познавате ли някоя по пестелива зодия от нашата hahaha

# 498
Аз поне не се сещам.  Mr. Green И много ме нервират хора, които хабят храна или пари, ама много!  Crossing Arms

# 499
Ето това сме ние Laughing в целия си блясък.Мен май по ме е яд, като се хаби храна при толкова много умиращи от глад хора.Пък парите, който както си иска да си ги харчи /стига да не са моите Twisted Evil/

# 500
И мен, да. Много! А за парите - нека си ги харчат, но все още не мога да се начудя на дълбините на човешката глупост и се дразня, кво да правя. Отвътре ми идва.  Laughing

# 501
Аз ли съм последният рак...
Почерпете се за мое здраве, и да приключваме с рожденните дни.
Честито на всички които пропуснах, да са много щастливи и обичани.
Връщам се да чета ....
Честит Рожден Ден, joya!  newsm59

И аз така прекратих взаимоотношения с една моя много добра приятелка. Обади ми се от чужбина, че е свършила парите и не може да си плати квартирата, аз също не бях цъфнала... взех назаем, за да й дам... Щеше да ми ги върне следващата седмица, това стана 2005 г. Тези 200 лв. съм ги забравила, наясно съм, че няма да ми ги даде... просто ми беше много болно как постъпи, защото аз взех пари назаем (това е нещо, което за мен бих си позволила да направя само ако децата умират от глад!) заради нея. А най-тъпото е, че докато се виждахме след това само ми показваше нови придобивки скъпи бижута, дрехи и обувки... Не изтърпях и 2008, когато я помолих да ми върне парите, ащото съм бременна и ми трябваха за разни покупки за бебето и за ФМ, тя обясни, че не знам си кога щяла да има пари. Когато този ден настъпи, а тя се покри, просто й теглих една мислено и прекратих контакта си с нея Sad А бяхме много близки Sad

Това е супер гадно! Затова пък, лично аз не мога да нарека всеки добър познат -приятел, за мен лично човек е приятел само, ако е показал че може да му се има доверие и то не еднократно...А не просто, защото ми е приятно да прекарвам време и да си приказвам с някой...   bouquet

П.П. Всяка жена обича да харчи пари Wink

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 15:58 от kori_1

# 502
Така е всяка жена обича да харчи, но ние сме трудни клиенти..........ако не е пълнолуние например и тогава просто ни сърбят ръчичките да си купим нещо hahaha.Аз ако не реша, че имам нужда от нещо, елате се опитайте да ми го продадете, ако си нямате работа Mr. Green

# 503
Е, аз значи съм мъж.  Mr. Green Това, че ако преживея цяла година без да си купя поне един чифт обувки, значи съм я пропиляла, е отделно, обичам обувки. hahaha

.Аз ако не реша, че имам нужда от нещо, елате се опитайте да ми го продадете, ако си нямате работа Mr. Green

Точно.

# 504
  • Варна
Айде рачки,нашия ред свърши Crazy сега е ред на лъвовете hahaha

# 505
Съквартирантката ми има днес рожден ден  Joy
А мама утре.
Леле, добре че не винаги има торти, че щях да се търкалям вече... Crazy

# 506
То и без това в жегите се ядат мноого тънки парчета торти Laughing

# 507
Абе тънки  Blush Мани я тая работа с тънките торти  Blush

# 508
Аз тия дни ям наличната торта на дебели парчета, че по-бързо да се свърши и да спре да ме изкушава.  Crossing Arms

# 509
Страхотно решение с дебелите парчета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт