Жените Рак 3

• 21 793
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ооооо, аз ли съм сбъркана нещо, обичам да си пазарувам, всичко, ама така с пълни шепи, дрехи, обувки със и без нужда, май съм шопингманиачка  Joy
Не съм спестовничка, никак даже  Rolling Eyes
А обувки, ех, обувки, ако мога ще си купувам непрекъснато, добре, че мъжът ми също обича, да ми купува, даже повече от мен. Като се замисля дори, понякога ми заговаря един вътрешен "спестовен" глас, че въобще нямам нужда от още едни обувки или дънки, ама тогава заговаря мъжът  ми- купуваме ги, много хубаво ти седят  Joy
И сладичко обичам, ама някакви по засукани сладкишчета, торти имам само 2/3 вида любими, но малки засукани десерти много обичам, с чаша малко горчиво кафе, ако обичате  Joy
Май това бяха темите, а, дали не пропуснах нещо  newsm78
Аааа, вчера моето момченце стана на 5 годинки  Heart Eyes

# 511
Аз не обичам да пазарувам, но като минавам по магазините, ако нещо ми "проговори", направо купувам  Blush
Спестовна не съм особено, напоследък гледам да заделям по някой лев, ама определено не натрупвам баснословно богатство. Rolling Eyes

# 512
Ео, да, ама би ли подпалила банкнота ей така за удоволствие, да я гледаш как гори? Примерно.  Mr. Green

ivka76, да ти е здраво момченцето и само радост да ти носи.   bouquet

Пък аз обичам да пазарувам храна.  Blush

# 513
 Shocked
Ти се шегуваш, не вярвам да има хора, които горят пари ей така за забавление  Crazy
Храна не обичам да пазарувам, но по ресторанти обичам да ходя  Mr. Green

# 514
 hahaha Има, има, срещала съм такъв тип хора.

# 515
  • Варна
Живо и здраво да ти е детенцето,
ivka76!    bouquet Hug  bouquet

И аз обичам да пазарувам...храна,дрехи...всичко Blush

# 516
Ивче, за детенцето ти много прегръдки и целувки от мен Tada

# 517
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания за детенцето  Hug
Аз не бих изгорила банкнота, има толкова по приятни неща да си я похарча  Whistling

Хора, аз харча много, но ако ме запитат, дали предпочитам, да живея на село, да имам пари само за хляб и мляко, но да съм обичана от човека на сърцето си, веднага се съгласявам и забравям и за обувките и за всичко. Вие така ли сте или аз съм сбъркана?
Харесвам разкоша, хубавите неща, но за мен в живота на първо място е любовта.
Аз от известно време насам се уча, да обичам, да се оставя, да ме обичат...бях си забранила тези чувства и колкото и да е трудно ми харесва, но според мен ние бързо градим стени около себе си, но много бавно ги сабаряме, с много помощ, с много сили  Hug

# 518
Предпочитам да ме обича и издържа, мерси  Mr. Green

Но то и аз май много вече не вярвам в прословутата любов.

# 519

Хора, аз харча много, но ако ме запитат, дали предпочитам, да живея на село, да имам пари само за хляб и мляко, но да съм обичана от човека на сърцето си, веднага се съгласявам и забравям и за обувките и за всичко. Вие така ли сте или аз съм сбъркана?

Ако има и за цигари и бира - там съм.  Mr. Green Не си сбъркана, Ивка, и аз мисля по същия начин, но пък трудно бих могла да се влюбя в човек неспособен да ми осигури материално уютно съществуване, признавам си го. Да поясня - не ме издържа мъжът ми и не бих искала, но съм спокойна, че не е "неразбран гений", а здраво стъпил на земята човек.

# 520
  • да има едно лесно - на мотора
..........

Пък аз обичам да пазарувам храна.  Blush
И аз  Embarassed
и искам да живея на село, и да имам пари за само за мляко и хляб , и да съм с обичта на живота си ... явно и аз съм сбъркана  - всичко това го  разменям  срещу професия 'счетоводител"  Mr. Green
И искам да имам свой ресторант  Peace И ще имам  Crazy

Ивка , да е жив и здрав малкият мъж  Peace

# 521
Нали знаете какво е професионален фотограф - някой с 3 тела, 20 обектива и съпруг/а с две работни места.  Laughing Е и аз това си мечтая да бъда, ама на, засега съм някой с н на брой работни места  Laughing
А ми се иска да имам цялото време на света, за да правя филмчета, да снимам и да пиша, може и не в този ред.

# 522
  • Варна
и аааз за тука Simple Smile само не искам на село - харесвам града, но си мечтая да имам малка пекарна за питки, мъфинчета и други неща. Телето е подел някаква "селска" кампания за като остареем (и да градинарства   bouquet ) , но дотогава "я камилата, я камиларя". За сега той е програмист, аз зъболекар  Crazy

# 523
Аз с моят стрелец и на край света отивам, пък нека ни изкарват несъвместими по хороскопите...

# 524
Аз искам градинка пред КЪЩА. Искам къща, искам! До гуша и нагоре ми е дошло от "кооперативно" живеене, искам аз да си отговарям за всичко, а не да ме източват за неща, с които няма нищо общо или да ме крадат (окраде ни домуправителя наскоро). Казах си. Blush

Общи условия

Активация на акаунт