Жените Рак 3

• 21 807
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте,рачета  Heart Eyes !И аз май съм за тук.Много е уютно в темичката.Като ви чета,все едно за себе си слушам.Аз съм юнско раче с асцендент близнаци.

# 526
  • Варна
Честит Рожден Ден на всички, които съм пропуснала!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете живи и здрави и много щастливи!
ivka  да ти живо и здраво детето!  bouquet

Коал, нали знаеш приказката, ако не искаш да видиш някого повече- дай му пари назем. Grinning

# 527
  • София
Къща, неголяма, но с една стая за приемане на гости специална! Ще поясня, да не се чудите Simple Smile като си живеехме в нормални на размер жилища и си имахме един хол, който беше само за гости. Имахме си отделно кухня с всекидневна и като дойде някой го каниш в подредения и чист хол, където дори си успял, да скриеш бонбони, с които да почерпиш Simple Smile А сега, ами кухня, хол, всекидневна е едно помещение, в което сме непрекъснато и няма как да е подредено, все нещо има на масата, на пода, на дивана и като дойде някой, ама изчакай, да поочистя първо, ами не е гот така  Crossing Arms
Та къщата ще има малко дворче, задължително задна врата от кухНята, ех ех, мечти:)

А другия път ще ви разкажа за две мои екс най-добри приятелки.

# 528

Та къщата ще има малко дворче, задължително задна врата от кухНята, ех ех, мечти:)

Даа.  Heart Eyes И лехички с подправки.

# 529
Ех аз таз мечта я живея, но в момента сме със свекър ми на етажа и със семейството на брата на мъжа ми на долния етаж.... Алелееее лудница! Много по-гот е да живееш със съседи, с които сте на здравей-здрасти... Друга тема...

Сега поне строим, е пак няма да сме си самички, но ще е по-добре според мен... Къщата си е къща!

Дон домат, не я знаех тази приказка... ще я запомня!

# 530
  • Варна
а аз цял живот в къща съм живяла и сега в апартамента ми е много готино... но най-верочтно просто защото си е наш и си го обзавеждаме малко по малко, но както сме си мечтали... та май и курник да беше, пак толкова щях да му се радвам  Heart Eyes най-важното за Раците май е да ни е уютно, а това не зависи от жилищната сграда нали Peace

# 531
най-важното за Раците май е да ни е уютно, а това не зависи от жилищната сграда нали Peace

Вярно, обаче аз съм тип рак-пустинник, сами да сме си е най-добре. А не да жаля съседското куче, което вие от мъка затворено на балкона, да се притеснявам дали бебето дразни съседите като плаче, такива работи...

# 532
  • Варна
Здравейте,рачета  Heart Eyes !И аз май съм за тук.Много е уютно в темичката.Като ви чета,все едно за себе си слушам.Аз съм юнско раче с асцендент близнаци.

Добре дошла!  welcome  bouquet

# 533
 Joy
Момичета, чета една книга за зодиите и пътуванията. Препоръчват ни Стокхолм и Венеция.
И още имаше, ще ги препиша по-късно  Simple Smile

# 534
Аз Венеция ще пропусна, чувала съм, че много мирише.  Mr. Green Виж, в Стокхолм с удоволствие отивам.

# 535
Аз съм била, но бях на 15 и някак не ме впечатли.
Сигурно трябва да си влюбен и да се ръснеш 120 евро за гондола и о'соле мио, за да е по-яко. Laughing
За миризма не помня, сигурно е миришело. Обаче къв сладолеееееед  Crazy

# 536
Даа.  Heart Eyes И лехички с подправки.
Ами заповядайте у нас HugАма пусто много далече от София, та се прибиваме от път Tired Има и лехичка с биоподправки. И мента за студено мохито Laughing

# 537
  • Варна
аз не пия алкохол, ама незнам дали е от зодията Grinning

# 538
И аз не пия, защото като малка ми излезе в хороскопа, че съм склонна към алкохолизъм  hahaha
И от тогава - ц. От време на време на рождения си ден, примерно, ама толкоз.  Crazy

Нали ви казах, че тая сутрин седнах да чета за зодиите и пътуванията и ала-бала - Стокхолм. Седнах после в гуглето да гледам дали там има фирми, които да се занимават с моите неща, да си ги запаметя, за да кандидатствам след година - две. И прибирам се вечерта, отварям си имейла и имам покана за екскурзия до Стокхолм и Хелсинки  Crazy Казвам си, направо трябва да купя един боб и да отварям бюрото за гледачка. Whistling

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 22:09 от Еовин

# 539
  • Варна
И аз не пия  Laughing само по празници....рожденни дни......но само водка,шампанско или вино Laughing даже бира не търпя

Общи условия

Активация на акаунт