Жените Рак 3

• 21 866
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Като стана дума за баклава, да имате предвид, че аз правя разкошна Peace такава. С настъргано лимонче и прочие, но я оставям поне ден най-малко да престои преди консумация. Малко неща умея да правя като хората, но това го мога.
Ако един ден си направим рачешка среща, ще ви почерпя с баклава.

# 556
Всъщност обекта на прежалване съм аз. Скоро получих потресаващо обаждане от нея. Grinning
Като се сетя изпадам в тих ужас. btw тя си тръгна.

Съчувствам ти. В отговор на въпроса - да, възможно е, ако обектът е твоята зодия и това не е четка. Има нещо в тая комбинация, казвам ви, много е интензивна, така да се каже.  Mr. Green

Като стана дума за баклава, да имате предвид, че аз правя разкошна Peace такава. С настъргано лимонче и прочие, но я оставям поне ден най-малко да престои преди консумация. Малко неща умея да правя като хората, но това го мога.
Ако един ден си направим рачешка среща, ще ви почерпя с баклава.

smile3508 Започвам да чакам, много обичам баклава.

# 557
 Thinking
Абе ще ме замислите за тия телци, въпреки че сестра ми ги отрече  hahaha

# 558
  • Варна
Aз и пия и пуша Mr. Green

smile3508 Започвам да чакам, много обичам баклава.
И аз Grinning

# 559
Възмутително Mr. Green

# 560
# 561
  • Варна
телците са ни точно по мярка Peace
аа и аз за баклавата се нареждам, а иначе за срещата мога да направя питки ( щом Царина няма да меси, може моите питки да минат за читави   chef Mr. Green )

# 562
Че пуши и пие. Laughing

Не знам дали е по мярка засега, потресох се снощи като каза, че е Телец това момче и ми идеше да обявя наш РедБул за главна врачка  Joy

# 563
А, пропуснала съм появата на нова личност, Ео. Интерестинг, че е Телец.  Mr. Green

Аз за срещата мога мезе за питките да спретна.  Mr. Green

# 564
А аз като крава мога да изям всичко Grinning Grinning Докато вие гледате към луната Grinning

# 565
Аз не съм добра готвачка, така че от мен няма да ядете.
Но мога да осигуря снимките Simple Smile
Да снимам РедБул как нагъва  Laughing

# 566
Трябва да ти кажа че изобщо не си играя да ги нагъвам Grinning - директно се поглъщат Grinning

# 567
А аз като крава мога да изям всичко Grinning Grinning Докато вие гледате към луната Grinning

Не и в присъствието на баклава, питки и прочие. Луната после.  Laughing

# 568
# 569
 Crossing Arms
Не, аз съм вегетарианка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт