Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 458
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Ани2, много благодаря, аз въобще не съм се разровила из форума за да видя, че има такъв подфорум...

Пеперудиииииии,  Hug

# 136
Бубулинка, подкрепям това, което е написала Чин. Трябва да сме заедно и в добро и лошо. Целувам те много мила! Дано успееш скоро да се възстановиш от шока.   Hug Praynig

За овесените ядки и аз знам, че съдържат глутен.  newsm78

Цветич,
аз питах доки за ноктите, защото и нашият маникюр беше супер дълъг. И тя ми каза, че веднага мога да ги режа. Отрязах ги вчера, че не се траеше. Смъква си ръкавичките и се надира цялата. За залъгалката.... след като не спахме доста време, накрая се изкуших и я дадох. Доста я успокоява, ама гледам да ограничавам колкото мога, че после кофти.

Деска,
мерси много за линка. Аз го четох и преди това. Изчетох в нета всичко що намерих, но толкова противоречива информация има, че се хванах за главата. На едно място пише стомашни проблеми, на друго че е нормалноооо . Ужас !  Иначе това е най- добрата статия, която намерих.

Ана2, наистина си незаменима. Искрено благодаря! Успокоих се малко. Нашето аки е по-скоро жълто зелено, а не само зелено. Но май и аз съм помогнала, защото съм толкова жадна, че вчера изпих един сок Капи портокал от 1 л. Със сигурност съм му напълнила стомахчето с консерванти Sad  Днес след обяд беше акала пак малко и си беше както трябва. Златисто.
За мерките, опитах се да я премеря по следният начин (имаме кантар само за възрастни, но показва и грамове): Премерих се аз самата 2а пъти за да съм сигурна, че е точен и мери еднакво. После я гушнах и се премерих с нея. Според разликата трябва да е наддала 280 грама след изписването. (1 седмица). Дано е вярно. Незнам как по друг начин да стане.

И да се похваля. За ужас на свекърва ми днес цял ден я държа на балкона. То по-топло отколкото вътре, а и вятър няма. Имаме една градинска люлка и я слагам в столчето за кола. Седим си и се люляме. На нея явно и харесва. Не спи, а си кротува и издава някакви звуци Simple Smile

Бременните мами, напълно ви разбирам как се чувствате с нашите разговори. И аз така четях и въздишах. Още малко остана.   bouquet  То кой още чакаме: Бюти, Нинка, Шунка (ама като гледам как се загуби днес.... ДАНО!), Прекрасната Василиса, Зизунка, , Орикс, Алекс, макензен, Гарли и Кари. Някой да съм пропуснала от активно пишещите?   bouquet Успех момичета!

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 19:14 от simply_blue

# 137
Бюти пропусна.  Hug

Бютенце, как си ?

# 138
Чин, Бюти е първа в списъка Simple Smile   bouquet Между другото вас колко кила ви изписаха от болницата? И тези близо 750гр от родилното тегло ли са или от изписването?

# 139
Ани 2, страхотна си  Hug

Вова, то нашите мъничета са на една дата, гледам заедно си вървим  Hug  Laughing

Аз се изнервих тотално вкъщи като видях как Сиана реве (при това не е чак толкова зле, аз кви бебета с колики съм виждала  #Crazy) и свекърва ми и тя реве в другата стая. Сложих ревящото дете в кошчето за кола - там е по-свита, сложих кошчето на количката и вече 2 часа сме навън, а Сиана спи. Да се надяваме, че няма да ни го върне довечера.

# 140
Чин, Бюти е първа в списъка Simple Smile   bouquet Между другото вас колко кила ви изписаха от болницата? И тези близо 750гр от родилното тегло ли са или от изписването?
акъла ми виж Wink
от теглото, с което ни изписаха, той в болницата отслабна..
мисля че така трябва..

# 141
  • София
леле колко много бебчета, наистина е паднал бебевалеж  Crazy Да са ви живи и здрави Hug

Буболинка  Hug Hug Hug

Аз нещо нямам настроение за писане последните дни, прекарах и една настинка, но днес вече съм добре. Бях на лекар, но бебето е много, много високо Confused Упорито вървя към секцио, а не искам Cry Абе с две думи - пълен сдух Confused

Някой беше питал за чай от босилек newsm78 Последните дни, докато бях болна пих само такъв и днес нямам нямах никакво разкритие, но мисля да продължа да го пия  Peace

# 142
леле колко много бебчета, наистина е паднал бебевалеж  Crazy Да са ви живи и здрави Hug

Буболинка  Hug Hug Hug

Аз нещо нямам настроение за писане последните дни, прекарах и една настинка, но днес вече съм добре. Бях на лекар, но бебето е много, много високо Confused Упорито вървя към секцио, а не искам Cry Абе с две думи - пълен сдух Confused

Някой беше питал за чай от босилек newsm78 Последните дни, докато бях болна пих само такъв и днес нямам нямах никакво разкритие, но мисля да продължа да го пия  Peace

Аз питах за босилека  Grinning Grinning казаха ми че помага за по-лесно раждане и почнах да го пия от днес,но незная в какви дози се приема?

# 143
МАМА АНЕЛИ, честито! Бъдете щастливи!

# 144
  • София
klavdiq7777, аз пия по 2 - 3 чая на ден и то в големи чаши. Пия го заради настинката, защото винаги като се разболея пия такъв. Слагам по едно клонче в чаша (с 4 - 5 стръка на него). Ще продължа да пия по 2 чаши на ден, защото искам да ми се изчистят дробовете, дано да помогне и за раждането Praynig

# 145
klavdiq7777, аз пия по 2 - 3 чая на ден и то в големи чаши. Пия го заради настинката, защото винаги като се разболея пия такъв. Слагам по едно клонче в чаша (с 4 - 5 стръка на него). Ще продължа да пия по 2 чаши на ден, защото искам да ми се изчистят дробовете, дано да помогне и за раждането Praynig

Дано ти помогне  Grinning Grinning Grinning Пожелавам ти и леко раждане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 146
  • София

Дано ти помогне  Grinning Grinning Grinning Пожелавам ти и леко раждане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ти, и на теб Hug Гледам, че сме с еднакъв термин Hug

# 147
Мами нормално е вече в 39 седмица да ме боли корем и кръст така,че все едно съм в цикъл?Бебчето си мърда усещам го,сигурно ме боли защото се намества за излизане ? Hug Hug Hug

# 148
Пъпчето на Ники падна днес! Забравих да пиша. Сега Пеперудка ме подсети.

И кантара ми вече работи.  Laughing Остават ми още 4кг да сваля.  Rolling Eyes

Бубилинка  Hug

# 149
Мили мои приятелки, за съжаление все по-малко време имам за форума. Никола не е от поспаливите бебета и съм полудяла от тичане с цялото домочадие. Много ми липсвате, да знаете. Hug
Честито на всичко родили мамчета, които съм пропуснала.  bouquet
Чинче, чета за адаша, че има проблеми с акането. Щерка ми беше по същия начин, като бебе, затова се налагаше на всеки два дни да й помагам да се изачка. Свиваш крачетата към коремчето и с мокра кърпичка леко го потъркваш по анусчето, като го отваряш мъничко. (ама и аз как го обясних, дано си ме разбрала)Това им помага да се изачкат. Не е от млякото, просто има бебета с по-запечени стомахчета. След втория, трети месец ще се нормализира.
Много ви прегръщам. Ще се включа пак при първа възможност. Леко раждане на всички в очакване, заслужава си. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт