Рипстик скейтборд (wave board)

• 7 972
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, мами,  търся да купя рипстик скейтборд или уейв борд (май има разлика между двете, но не мога да преценя от картинките в нета. Дайте идея къде ги продават, какви цени са? Ако имате такъв доволни ли сте от модела? Четох че в джъмбо имало по около 40лв и били хубави, но днес ходих до там и нямаха, казаха че отдавна не са имали. В комсет също няма. В спортните магазини може да има (доста по-скъпи), но нямам идея къде да отида да търся.

# 1
  • I want it all and I want it now.
Чичо гугъл изрови това. http://sp0rtal.com/index.php?m=320&lang=1&sportni=194&am … ard,%20rockboard)

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:45 от syn

# 2
  • София
Благодаря ти много за линка  Hug иначе мисля, че точно тези не са качествени, защото гледах някъде че ги продават по 4бройки за 40лв (10лв едната)

# 3
  • I want it all and I want it now.
За качествени виж в спортните магазини. Просто им изрови тел и прозвъни. Ето понеже си нямам работа. http://www.waveboardsale.com/cheap-wave-boards-ripstik-sale-c10.aspx Тези са в Англия. Можеш да си поръчаш от там.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:55 от syn

# 4
  • София
Страшна си Simple Smile Благодаря ти много!
Ще звъня да видим. Ще пусна тема и в някой спортен форум Simple Smile

# 5
Съжалявам, че не мога да помогна с информация. И аз се каня да купувам waveboard. По Коледа видях да продават в Carrefur. Обаче не съм ги оглеждала дали са качествени.

# 6
  • София
Това за карфур е идея, утре ще погледна и там. Ако намеря ще пиша, но засега в Софийските магазини не намирам. Ей на тези се обадих, но нямат в софийските магазини http://www.yakobg.com/bg/nachalo/details/2544/259/stoki-za-sport … z-surfer-economic Май само в Русе и Варна ги има.

# 7
  • София
Купих последния от карфур в София за 40лв. Абсолютно същия го имаше и в подлеза на студентски общежития (спирката след плиска, посока Пловдив), обаче там струваше 65лв  Rolling Eyes

# 8
Честито! Аз май ще си купя от Варна или по интернет. Кажете като го покарате този дали сте доволни Simple Smile

# 9
  • София
Благодаря! Задължително ще пиша  Grinning

# 10
В Джъмбо съм виждала такива -40лв.

# 11
  Аз имам уейвборд от 3 години и половина ,нищо му няма,но за съжаление вече не продават като моя. Повечето ми приятели имат уейвбордове ,но те след няколко дена се развалят . В момента се продават на много места-Джъмбо , Хиполенд , Илиенци и т.н. ,но най-добре е да се купува от спортен магазин по-евтините уейвбордове(около 20 лв.) се намират навсякъде но се развалят бързо ,по-добре е някой по скъп да се вземе и да се ползва по-дълго.

# 12
Да питам може ли възрастен да го ползва за придвижване в града до работа. Колелото ми е голямо и няма къде да го слагам а ролерите са неудобни трябва да ги обувам после свалям и така

Общи условия

Активация на акаунт