Качествена дограма

• 302 151
  • 821
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Шайн, кво стана с дограмата? Как е положението в тоя дъжд?

# 346
Човек не може да избяга от съдбата си Laughing. Вчера забравих вратата отворена и току що нареденият паркет все пак се намокри. Още не е изциклен, та ще видя дали пораженията могат да се оправят.
Става въпрос за дъждовете през деня Peace. За среднощния екшън - врата беше затворена, иначе цялата стая щеше да е под вода.
Прозорецът издържа, но пропускането на вратата пак беше много странно. Улеят на вратата и цялата пластмасова част бяха сухи, а мокрото се е получило пак точно под вратата. За съжаление паркетът е попил всичко и само установих, че хидроизолационната лента и пяната под касата са станали като сюнгер. Лошото е , че няма как да разбера дали пак не е просмукало някъде покрай касата.

# 347
Бих искала да ви предпазя от грешки, затова ще споделя опита си. НИКОГА, ама никога не купувайте дограма от У Ю Т СТИЛ!!! Изключителни некадърници работят за тази фирма! Спестете си главоболията и поръчайте от друго място!

Направих им чертежи , ясни като слънце! Имаше стара дограма, балконска врата, която се отваряше в едната посока, защото в другата е невъзможно! Е докараха и ми монтираха точно невъзможната за отваряне врата!!!!! Т.е сега няма ка да я отворя и реално да изляза на балкона!!!! Защото малоумника, който взимал размера начертал вратата наобратно!!! Гледайки я отвън , а не отюътре!!!! Сега проблема не бил в тях! Аз така съм я искала!!! Наистина- исках врата, която да не мога да използвам!!!! И понеже предплатих на 100 % сега, за да имам използваема врата трябва да си доплатя!!!! Пулен абсурд!!! Да не споменавам и за други грешки и абсурдния монтай!!!! Много съм разочарована и излъгана!

Ами дано не пострадат и дръги от некомпетентността им! Поздрави!

# 348
Вече съм в пълен шок! По-каръшка дограма от моята не знам дали има #Cussing out !
Днес свалям лепенките , за да почистя и каква изненада ме очаква!][URL=http://radikal.ru/fp/a8cbe277cb874182bb88864a5a884d0b][/url]
]URL=http://radikal.ru/fp/35f060bd355f4802a70255514478255f][/url]

За Бога, кажете какво да правя с тези дупки? Това е уж качествен немски профил, не си мислете, че съм платила за български евтинийки. Направо съм в потрес.

# 349
Коя е фирмата, Шайн?

# 350
Шайн викаш фирмата да си измери пак държачите и да ти сложи нови, за тяхна сметка.
На мен ми се получи на единия държач да има спукване, заради неправилен размер/беше по-дълъг и са го напънали/ - дойдоха и го смениха. Аз не съм се разправяла, бяха коректни - ако ще и да са ме псували на ум, но ако се наложи дигаш скандал. Второ им връщах външна подпрозоречна дъска, защото ми я направиха 25 см и стана като пейка и стърчеше, при положение, че исках 20см, защото си измерих панела + изолацията и настоях, че са 20см. При мен външната дъска има значение, защото ми е в терасата.

# 351
Няма по лоша фирма за дограма в София от Уют стил. Поръчахме от там външни ролетни щори и комарници. Комарниците им сбъркаха размерите,  механизмите на всички щори още от слагането не работят

# 352
  • София
Каква дограма ще ми  препоръчате - Алупласт, Ролпласт или има нещо по-добро?

# 353
Аз съм доволна от TROKAL на Ролпласт. Живея на първи етаж и много добре шумоизолира. В комбинация с топлоизолацията ми съм много доволна и изолационните и качества.

# 354
И аз съм доволна от Трокал. Много добра шумо- и топлоизолация. Стените са с гипсокартон и вата, също и външна изолация - жилището е крайно.
Много добре задържа хладно дълго след спиране на климатика. Аналогично и при отопление.

# 355
  • на брега на морето
Момичета, случайно да можете да ми препоръчате материал за измазване външните фуги между дограмата и стените. Материал, който пропуска влагата отвътре, а отвън не, и който аз да мога да положа. Имам причина да не викам майстор.

# 356
  • София
На мен това , което не ми хареса между Трокал и Алупласт е че Алупласт ми изглежда някак по-добре на външен вид, но това може да е и илюзия от мострите.

А какво мислите за Рехау? Прочетох доста негативни мнения. Но получих прилична ценова оферта от фирмата.

# 357
Здравейте, момичета,

И аз съм пред дилемата каква дограма да избера. Според мен дали ще изберем Шуко, Саламандер или Кьомерлинг, няма как да сбъркаме, защото и трите чета, че са доста качествени като за този клас. Проблемът е дали ще уцелим на качествен монтаж и тук е голямото ми чудене. Доста сте изписали за самите стъкла и профили, но ако монтажниците са некадърни, то се обезсмисля скъпата дограма.
Искам да ви попитам за преки впечатления от фирмите, които са монтирали дограмата за София? Аз се чудя дали да не се доверя на Алумина елит, те работят със Шуко и турски стъкла. Дали имате някякви отзиви за тях?

# 358
Монтажът на Градеви е отврат - точат се дни, не знаят какво да правят, мен ме питат кое и как да монтират  ooooh!, оправдания безброй, тези, които монтират казват обадете се в офиса, тези в офиса казват обадете се на инж. еди-кой си / демек шефа/ той от своя страна не вдига тел. Изобщо не са прецизни в работата си, аз съм изключително недоволна както от монтажа, така и от това, че объркаха самата поръчка.
След това ми трябваше прозорец за баня - поръчах от СИЦ инжинеринг - http://sicbg.net/ -дойдоха в уговорения ден, монтираха бързо, всичко беше точно, дори не разбрах кога дойдоха и кога тръгнаха. За други нямам впечатления.

# 359
  • София
Съкращението KMG, което срещнах при някои фирми, Кьомерлинг ли означава?

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 15:53 от Спунк

Общи условия

Активация на акаунт